nešto mi govori da sam se juće zaljubio, i to opet u krivu, gdje ih nađem samo takve.

Ovo mi je priča moj pra, pra, pra, pra, dida, ako on laže, lažem i ja. a laže, jer svi u femili lažemo.
jednoga dana ili noći, Jahve je rekao Adamu i šEvi da ide u trgovački centar, kao nestalo mu šećera, čuvajte nebo dok se ja ne vratim, i možete jesti sve jabuke, samo nemojte zlatni delišes. OK, božek, znaš da smo odgovorni, samo ti idi s mirom, i bi tako. ode gospod, a šEva predloži Adamu da naprave tulum, kad su sami u kući. Tuko jedna, pa tko bi ti došao na taj tulum, alo, zar ne vidiš da smo sami u svemiru i u raju, nema nikoga u raju, svi su u paklu. dobro, kaže šEva, idemo u inat njemu jesti zlatni delišes, sere mi se više od jonagolda i greni smitha. evo ti malo sisa, da se lakše odlučiš. čim mu je šEva pokazala sisu, Adam je na sve pristao. i opet bi tako, naždera se oni finih jabuka i legnu da odmore debele mješine. kad dođe Jahve i vidi što su uradili, razjari se i potira ih dole na livadu, na planetu zemlja. nezahvalnici jedni, ti ćeš Adame imati kaznu, bit češ željan pičke, morat ćeš voditi ratove za nju, svakakva čudesa raditi da ga umočiš. A ti kujo šEvo, u mukama češ rađati dicu i maštatati o uzastopnim organizmima. pokušao se Adam izvući, ta božek dragi, ti si bog, sve znaš, znao si da ćemo jesti tu jabuku, znao si da volim sise, da ću pokleknuti za sise, kakav ti je sad to ispit vjernosti i poniznosti. pa to si sve znao unaprijed. ? na to jahve nije imao odgovor, samo je promrmljao, idite i množite se, ( u prijevodu, idite i jebite se.) i bi tako.
sad kada to znam, znam da mi je svaki dobar komad u stvari sestra, i da mi trebaju dati jebačinu, jel ipak smo svoji, tko će kome nego svoj svome.svi dobri komadi, javite mi se da se sexamo, i bog je rekao da se množimo, ne ljutite više boga, dosta je ljut i bez vas. koja mi ne da, odmah šaljem prijavu na e-mail jahve.lakovjerni@gmail,com, pa da onda vidiš kako ćeš dati, nisam tuži baba, ali reda mora biti. i da, ovo ne radite kod kuće, livada je bolje mjesto.

Uredi zapis

25.12.2023. u 18:31   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar

nabavio sam novog roba(kmeta), otporan na sunce i kišu, još ću ga naučiti da ne jede.

Tajice, su đavolje djelo, Sotonski izum, pa u KOMBI-NACIJI još mokra majica tregerica. mogu se ja koprcati ko mladi majmun, ali tome ne mogu odoljeti. i sada, jel gladan čovjek loš, kad ukrade hranu. normalno da nije, jesam li ja loš, ako silujem nešto takvoga.? ne, sigurno da ne, ja sam u toj priči zaveden, ja sam osoba koja treba sažaljenje. a besramnicu sa takvim izgledom svi trebaju osUDiti. i bi tako. molim da se pod hitno mijenja Ustav i zakoni. tko nije za demokraciju, užgat ćemo ga.
i ovo ne pokušavajte kod kuće, dok se zakoni ne promjene. demokracija je zlo, nekada toga nije bilo, vodili bi se ratovi, kralj bi dobio carstvo, rulja bi silovala poražene i svi sretni i zadovoljni, osim muškog djela poraženih, nisu jebali ni svoje više, a kamoli tuđe. pobijedNIK jebe sve. živio pobijedNIK... ja sam po BIJEDNIK. živio ja. volim ratovati sa manjima i slabijima od sebe. tko želi jakog protivnika.? napomena, još tražim prijatelja, ako ga je netko vidio, neka mi javi, teško mi je živit bez prijatelja. nikada ga nisam imao. nudim veliku nagradu, prijatelju, javi se sam, da te neb ja tražio. možeš biti crni ili bijeli, ali samo nemoj biti crni.

Uredi zapis

24.12.2023. u 10:44   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

čemu služe noge i zašto uši nisu kockaste i u boji.?

već dugo hodam ja po zemlji, i kad se sad malo okrenem, onako iza sebe i šta vidim. ništa dobroga, sve zlo kaj mi se u životu desilo je došlo od žena. mrzim žene. dao bog, kojega nema, da ni njih nema. najviše su me povrijedili, oni koje sam najviše volio. ne, nije to moj susjed Štef, kojega ne mogu smisliti ili netko nepoznati. uvijek te mogu povrijediti, samo oni koje voliš.
zato više ne volim nikoga, samo sebe, jer jedino ja to i zaslužujem. eto žene drage, sad znate zakaj vas ne volim, pušite kurčine, velike i male, zadavite se s njima, na moja vrata više ne kucajte, niste ni prije. kupit ću si puding od čokolade i neću vam dati ni malo, molite, kukajte, plačite, ništa od pudinga, to je samo za gospodina, mene. takođe nemate više pristupa mojemu pimpaču, niste ni prije. on je samo za mene i moju desnicu, izvini ljevica, nisi se pokazala efikasna i učinkovita. ako ovo čita neka Azijatkinja ili žena ratnica iz kišne šume i monsunskih kiša, znaj bejloputa ženo, da ovo nije istina, vas volim. vi ćete mi uvijek ostati, ne dosanjan san i želja. moja mržnja je uperena na Balkan i Europu. drolje bjelosvetske. i ja sam droljan, ali kod mene mi ta osobina nije važna i neko zlo. crnokosa djevojko sa Filipina, Tajvana, Japana,Vijetnma, Koreje, ionako ne znate Hrvatski pa ovo ne znate pročitati, baš ste blesave, ne znate Hrvatski, a to kod nas i mala djeca znaju. i vas treba samo Karati, samo se klanjajte i klimajte glavom, da gospodine. Konkubine veliš, hmm.?? ne nisam nisam ni Šeldon, bazinga, više sam kao spužva bob skockani.

Uredi zapis

07.12.2023. u 14:04   |   Komentari: 9   |   Dodaj komentar

treba se sjetiti, kako je crkva palila vještice, a sada ima nešto protiv dana vještica.

Mračni, srednji vijek, tisuće i tisuće jadnih žena je spaljeno, mučeno da su vještice. bez suđenja, razloga, palilo se i mučilo.Crkve treba uništiti, vjere zabraniti, skoro svi ratovi su se i vode se, zbog vjere. jadne ženice, neka vam je slava. Bilo tko je mogao, lažno prokazati neku ženu da je vještica. crkva je izmišljena da vlada narodom, da ga drži u strahu i ne znanju. da ima boga ne mogu dokazati, jer ga nitko nije vidio, da barem vidimo, kako izgleda taj lik. neka ga netko nacrta, da vidimo kako izgleda. Crkva je prevara od pećine do danas. zašto adeze voli ići u crkvu. kad treba sa oltara se čuje, kako i koga treba izglasati. kroz cijelu povijest je crkva vodila ratove.
još jednom ponavljam, slava vama jadne žene. zato treba slaviti dan vještica. da ih barem ima i da se osvete, usranim ubicama svih jadnih žena. a ovi popovi što se protive tome, treba ih jebat u guzu i spaliti na lomačama.
a htio sam spomenuti sise, jer što je blog bez sisa, ali kupit ću si ja sise, neki drugi datum. i ovo ne pokušavajte kod kuće, crkve treba užgati, neka im to bude topli dom.

Uredi zapis

30.10.2023. u 18:23   |   Komentari: 70   |   Dodaj komentar

kad bi se svi ljudi na svijetu prestali moliti i vrtjeti te krunice, samo da se seksaju, to bi bila hrpa orgazma.

ljubav je na selu..opet je došao horor autobus, pun ženskih krampusa, sve su lijepe, iznad prosjećne, i sve su sigurno na iskrici, zato se ja odmah odjavljujem sa ovog mjesta. mama bi me ubila da neku od njih dovezem doma. i slobodno me napadnite što vrijeđam najljepše koke iskrice, ja si to mogu dozvoliti, jer i ja sam jako ružan.baš ono, jako.
a sad, šetam tako ulicom, recimo Smičiklasovom, čačkam nos i lagano prdim.. bio sam obučen u radno odijelo Petra Pana, samo sam ja imao ljubičaste Bermudice, da se ne vidi fleka kad pišam po noći u gaće..kad naletim na čovika gdi tuče ženu. vjerojatno vlastitu, pa tuđe se ne tuču. propisno ju je lemao,, nije se dalo kaj zamjeriti, dao si je čovjek truda.. i sad uvijek ono moralno pitanje, koje me muči.. da li se umiješati ili ne..ipak to ne možeš mirno gledat.. nazovem najboljeg prijatelja da ga pitam za savjet, kaj on misli, a on je u nekom svom filmu i misli samo na sise. da nazovem tatu.? hmm, ali tata je na robiji, moram sam brzo donjeti pravilnu odluku. brojim ja u sebi do 10, da ne, da ne, i ne sviđa mi se to kaj je došlo ne.. ipak se ja umiješam i pomognem čovjeku tuči ženu.. iscipelarili mi nju pošteno, da je netko gledao sa strane, čestitao bi nam..kad je jadnica klonula duhom i tijelom, čovik me pozvao na pijaču..platio on nekoliko tura i zbližili se mi.. jedva se na kraju oprostismo, znam samo da sam mu rekao.. kad opet budeš mlatio ženu, pozovi me na početak, to je posao za dvojicu, a poslije idemo na piće. evo kako se pronalaze pravi prijatelji, ja sam svojega našao, a vi..?? znam da sam nešto zaboravio, zaboravio sam ga pitati, zašto je tukao jadnu ženicu, ali nema problema, kaj treba razlog za mlatiti svoju ženu.?? i ovo ne pokušavajte kod kuće, ukućani se ne mlate, oni sve rješavaju razgovorom. šala mala, stvarno treba streljati muškiće ća mlate jadne ženice. ipak su žene osobe koje nose sise, a sise su zakon.

Uredi zapis

10.09.2023. u 10:57   |   Editirano: 10.09.2023. u 10:58   |   Komentari: 36   |   Dodaj komentar

smišni su mi ovi šta se bore za spas zemlje, a čemu, priroda želi baš tako, zagađujte ljudi, to nam je sudbina.

sjećam se kad sam bio maleni, onako mali kao mrvica iz Tom i Jery. A šta sam mogao imati, 35-43 g. baš u to doba je nekako moja seka dobila prvu mjesećnicu.. kupila joj mama na pijacu. sakupilo se ljudi, cijelo selo je to došlo vidit, pa kako joj dobro stoji mjesećnica, kako je sretna i sve bi baš istu takvu, raspredale babe priču, a mjesečnica ko mjesečnica. ja sam je dobio kasnije, kad se mama vraćala iz Trsta i švercala traperice..a rekao sam joj neka mi kupi x-mena.negdje. usput je mama ukrala malo štene i donjela nam..bio sam ljubomoran na njega jer su se svi igrali sa njim i bio im je slađi od mene..osjetivši se zapostavljeno zamrzio sam tog malog peseka. još kad su krenuli sa prijedlogom kako će ga nazvati,pa svakakve gluposti od imena..čuj pesek mali, ne buš ti ovdje dugo preživio..ako se ne buš zval kako ja želim i ako si im draži od mene, onda ću te ja malo uljepšati..uhvatim ga i stavim u veš mašinu..malome je to bilo zabavno i prvo se veselio, kad je centrifuga proradila izbečio je oči i usra se od straha..kasnije sam ga izvadio van, lijepog,čistog i mirišljavog, ali jedino što nije više disao..bit će da mu naškodila voda i prašak. pa jel nužno baš da diše?. brzo sam napisao poruku koju je kao pesek ostavio i u kojoj objašnjava kako je slučajno upao u veš mašinu i prebacio na 95 za bijeli veš i da je sad otišao nekud u daljinu, daleko u pizdu materinu. svi su plakali za njim, i kao mrtav je bio centar pažnje..to mu nikad nisam oprostio, i ako se ikada vrati, slijedi mu isto.. pesek, nemoj se vratiti,svijet se još uvijek vrti oko mene, a ti znaš kako vrtnja može biti pogubna. i ovo ne pokušavajte kod kuće, jer ne postoje veš mašine budućnosti. samo u svemiru se sve vrti, zapamti to dragi Floki. e da, mi smo baš takvi potrebiti prirodi, ošli su dinosauri, otići će ljudi, pitanje je, jel mi možemo to sami, ako nam je dugo čekati da je sami uništimo. ili uz pomoć kometa, astereoida, neke crne rupe koja juri prema nama, a i mi prema njoj. evo bacam papir u plastiku, prirodo, slušam te.dok se ovce mole svojim bogovima, ja moram raditi, zagađivati za njih. ne, nikako ne mogu shvatiti da odrasli čovjek, ide na ispovjed i priča pedofilu svoje grijehe. mora da su to samo priče, da takva nakarada ne postoji. ja u to ne vjerujem.

Uredi zapis

18.08.2023. u 14:56   |   Komentari: 13   |   Dodaj komentar

nekad si mislim da sam normalan, a nekad si ne mislim, tada nisam doma.

jedared mi se prijebalo, ali onako, pravo jako..a kaj da jebem kad sam ružan i ni jedna me neće..ovce su mi sve pokrepale, dobile su Aids od mene. drkat mi se više nije dalo, gadi mi ga se više u ruke uzet..onda se sjetim da bi mogo pojebat susjedu, koja mi je već dugo trn u oku..uzmem sjekiru na rame i pokucam na susjedova vrata..pokucam sjekirom po njima, otvori masni i debeli brkonja, muž od susjede..kaj je bilo, što lupaš. e tu sam pukao, ne volim kad mi se netko obraća tim tonom, nasekiram ja njega i uđem preko debele lešine u kuću..tamo je u kutu drhturila susjedica..raskošne sise su joj se nadimale od straja i u meni budile zvijer..nemoj se bojati pišuljo, tebi neću ništa, tebe ne mrzim, tebe ću sada jebati iz ljubavi..jesi mi to ubio muža, gade jedan primitivni i sad bi me još jebo..ma nisam, kaj ti je,,to on samo leži, nije mrtav, umorio se od bitke sa mnom, mrcina lijena pijana, nije mu ništa.. i ne seri, daj pičke i šuti..ne dam ti, kaj si ti misliš, da sam ja laka ženska..ma marš u pičku materinu, đubre jedno sisato, nisam došo vamo mislit, došo sam jebat, tresnem je drškom sjekire po glavi, žene na to uvijek padaju..složi se ona ko vreča, a ja sam konačno jebavao..možda bi mi bilo bolje da je bila pri svijesti, ali onda bi možda zakerala i gunđala, te imaš maloga, prljavoga, smrdiš, dlakav si po guzici i leđima, prezivaš se Puškarić, te misliš samo na sebe i te fore..ovako sam se izjebo ko čovjek, ko C ONAN barbarin, mirno išetao i onako preko ramena dobacio.. vratit ću se ja, kad mi se prijebe..sve je to sa strane gledala publika..gledatelj broj jedan zaplješče mi, odmah iza njega i gledatelj broj četri, pa onda uskoro svi gledatelji, svi osim coco bila, debila, alke vuice, ave karabatić, smranadera, jadranke s kosom, toy story 3, pouzaj i poštareva mama..ali na njih ne obraćam pažnju, pa mi nije važno, ja navijam za slaven belupo i ne kupam se tako često.... evo malo praznine, tu sam mislio nadrobit neke gluposti, pa rađe neka bude ništa.. ovo ne pokušavajte kod kuće, bez sretne sjekirice. šta je muškarac bez dobre sjekire i lopate.?

Uredi zapis

16.08.2023. u 13:17   |   Komentari: 9   |   Dodaj komentar

ako ikada umrem, umrijet ću samo malo, ne jako.

neki dan smo ja i moj rob krenuli na put u svemir..za tu je priliku rob preuredio mog limenog ljubimca, tako da može letjeti. nazvali smo ga leteća Mazda6, misija imposibile.. kad smo bili visoko u orbiti, istjeram ja roba, nek ide van prošetat zrakom i nek proba disati..ali gospodaru, kako ću šetat zrakom i disati kad nema zraka.. mater ti neposlušnu, šuti robe, šetaj vani i diši..izguram ja njega i prislonim nos na staklo. on se izbečio, počeo teško disati i paničariti. meni je to bilo smiješno i još sam mu kroz prozor pokazivao dugi nos i belj, belj. jadničak, čak mi ga bilo malo žal, ali tko ga jebe on je rob, kupit ću si novog roba. a možda se i on nekad vrati, kad istraži svemir. kaj pričaju ljudi da ti za to treba oprema..evo će im moj rob pokazat, bez ičega, čak i bez volje i svog pristanka će napraviti čudo..kad istraži svemir, vratit će se on, ipak su robovi odani i poslušni, ne bi on bez mene mogao živjeti..sve dobro u životu ja sam mu priskrbio..ako otkrije novi planet nazvat ću ga po sebi, baš se jedan planet mora zvati habucibe..na njem ću uzgajat samo sise..sise bez glave i tijela, sa nogama i mufom.to je ono kaj nama muškima treba..u svemiru se sve može..idem si prespavati dok mi se rob ne vrati iz odiseje u svemiru. jeba mu pas mater ako se ne vrati, nek samo proba umrit, a da meni ne javi prvom..I ovo ne pokušavajte kod kuće, ili vani na zraku., moj rob je obučen za sve, vi niste. a njemu sam često pričao kako je gravitacija najjača sila u svemiru, znao je sve o crnim rupama, hmm,crne rupe.?? o zvijezdama, pulsarima, tamnoj energiji i tamnoj tvari, o tome da se svemir širi i da će jednom biti sve daleko i da nećemo vidjeti zvijezde, galaksije, toliko toga je želio vidjeti, a sad ga jebe sitnica, kaj nema zraka, i kaj ga bude skurilo uv zračenje od sunca koje će kad potroši energiju prekriti cijelo nebo. ovo je tako erotičan blog, da mi se odmah prijebalo, idem si naći neku droljetinu iz svemira. hmm, imaju li one crne rupe.? možda je bolje da to uradim sam, ja to najbolje sam uradim. ahh, baš mi je lijepo.

Uredi zapis

15.08.2023. u 10:05   |   Komentari: 14   |   Dodaj komentar

jedva čekam da izgubim sexualnu moć, jer ovako radim gluposti , žene gonite se u kurac.

Jućer mi frend priča kako je zaspao na ženi, dok su se sexali, kako ga je žena probudila i izbacila iz kreveta. Mislim da je on najmanje kriv za to, stres, alkohol, seks sa drugom ženom, ne prilagođenost njegovog pitona, na njenu vađajnu, svašta je tu još moglo biti u igri. Sada traži od mene savjet, a mene boli kurac, zašto spava na radnom mjestu. mogu mu uraditi nešto drugo, jer savjet nemam, nisam bio u konzumu, a tamo ima dva savjeta za cijenu jednoga. Ja sam baš izmislio beciklin šta ima rikverc, i mislio sam ga isprobat. Ali baš je počela ljubav je na selu i ja sam to morao gledati. Ono kad one sve, dođu u autobusu i počnu se prenemagati kao da su filmske zvijezde, a ne znaš koja je ružnija, deblja, starija od koje, i luđa isto. Ja mislim da su sve te osobe iz ljubavi na selu, članovi iskrice, sa onako lijepim profilima. I sve su prekokrasne. No da se razumijemo i ja sam ružan, ali sam realan, i ne glumim da sam nešto što nisam. Iskrica je postala sinonim za ljudski otpad, šljam. Ajde, nitko nije kriv što je ružan, ali malo manje ludila bi bilo ok. Baš je bio prilog kako su Talibani oduzeli sviračima i umjetnicima opremu i sve im to užgali, a njih kamenovali i kaznili. nema svirke, slikanja i svega ostaloga. Koja je to zatucanost od ljudi, to nisu ljudi, kamenuju svoje žene, majke za svaki kurac, a tamo je sve zabranjeno. Ma gonim to sve u kua, idem se sa nekom iskričarkom sexati i probati zaspati na njoj, bar su one debele i mekane. Dormeo ili iskričarka, pitanje je sada. I ovo ne pokušavajte kod kuće, jer neke su kuće poplavljene, a neke nisu.

Uredi zapis

11.08.2023. u 13:02   |   Komentari: 28   |   Dodaj komentar

reko mi najbolji prijatelj, da je sanjao Lidiju Bačić, satro sam ga, pa samo ja je mogu sanjati.

guram hodalicu i šetam ulicom svoje mladosti, nekako mi se čini duža nego prije.. mora da mi je korak kraći, ulica se nije produžila ni za milimetar..umoran navratim u onaj isti park u kojem sam proveo svoju mladost..i drveće mi se čini nekako oronulo i njega je načeo zub vremena..sjeo sam na staru poznatu klupu, svježe je obojana, ali vidi se da je vremešna..netko je nožićem ispisao, Ana, voli Milovana. ehh, kad bi ta klupa pričat znala. sjedim tako i gledam dječaka koji je protrčao kraj mene..bože,, isti ja, kad sam bio mali...ali ne, ja sam bio plaviji, imao sam ljepše kovrčice, i ljepše ime i prezime, ma bio sam slađi i ljepši..dječak me ni primjetio nije, za njega sam bio nevidljiv, baš kao što ni ja nekad davno nisam primjećivao starce..gadili su mi se, pa ih nisam gledao.. uto prođe mladi zagrljeni par..on plav, dugokos, ona vitka, lijepo građena, preslatka djevojka, jedrih sisa, lijepo ih je bilo za vidjeti..odmah pomislim, isti ja i moja prva ljubav..ali ipak ne, moja prva ljubav je bila ljepša, posebnija, milija djevojka, a i ja sam bio stasitiji, sa dužom kosom i ljepši, osim toga mi smo se više i jače voljeli..ni oni me nisu primjetili..ljubili su se i dirali, kao da nitko ne postoji na svijetu osim njih, a kamoli ja.. bože,, zar sam nevidljiv ako sam star..da odem opljačkati banku, možda me ni oni neće vidjeti..? otužno sam spustio sijedu glavu.. vani je proljeće, na nas me podsjeća, gdje li si sada moja prva ljubavi, i bog zna kako izgledaš sad..sjedim i dalje na staroj klupi, ljut na sebe što sam ostario..u duši sam mlad, a izvana starac, a svi vide samo ovu oronulu ljušturu..želim im reći neka me malo bolje pogledaju, ja sam mladić, osobito uvik živnem na proljeće.. najrađe bih vikao na sav glas, ja sam mlad kao i vi, ljudiii, živ sam, pogledajte me malo bolje..ja sam onaj dječak, ma znate onaj najslađi, ja sam onaj mladić sa gitarom, ma sjećate me se svi, skladao sam divne balade, još sam svašta htio vikati, ali glasa nisam ispustio..zadnje zrake zalazećeg sunca, pale su na moje prve staračke bore..jeba sam mater i suncu, šta ono nema gdje bacat svoje zrake, nego baš na moje bore..uzeo sam maskaru, divno se našminkao, uhvatio svoj štap, poskočio i potrčao za onim klincem i mladim parom.. uz put sam srušio rekord u trčanju na 100 metara, i pozvan na Hanžekovičev memorijal, pufff, pant, ganjao sam ih i tukao štapom..pizda vam materina, ako ja nisam mlad neće više nitko..šta koji kurac vi imate biti mladi.. poanta ovog sranja je..nemojte si dozvoliti glupost pa da ostarite..odgovorno vam tvrdim da to boli, jako, jako, mučo, picolo grande boli.. ni ja nisam pazio, pa sad imam to što imam.. prije me bolio kurac za to, a sad me fakat boli.. i ovo ne pokušavajte kod kuće, ni ukućani ne vole stare ljudove.

Uredi zapis

22.01.2023. u 11:36   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar

zakaj ja ne volim Božić, zapitaj se Božiću, zašto te ne volim.??

sjedim na drvenom tronožcu i buljim od dosade kroz musavo staklo. susjedi su se spremili na more i izbacili dijete i pseto na ulicu, onako da im ne smetaju. gledam i boli me kurac za to..često ljudi ostavljaju ljubimce na ulici kad idu na more, to što su ostavili i dijete, sasvim razumijem. djeca znaju biti grozan davež na moru. odjednom meni se prijebalo, ali nekaj onak mladoga i uskoga, pravu junfericu..pica je jako dobra kad je nevina, pogotovo za nas sa malim i mlohavim čunama..kako god jebeš, dobar si jer ona za bolje ne zna, nju ionako prvi puta boli i ne može se snaći, dok se snađe, ja sam gotov, a pice su onda tako uske, da se to neda opisat..posli par upotreba, pica više nije kaj je bila, razvuće se i bude dobra samo onima sa ogromnim udovima..briga me, sad neka jebu i oni, ja sam jeba kad je bilo najbolje, đabe im moć, i ogromnost, himen sam uzeo ja..hmmm, samo gde da sad nađem junfericu, to je danas jako teško. dok ju ne nađem, izdrkam ga ja sam sebi, misleći na prošlu junfericu..za to vreme susjedovo djete je upalo u bunar, a pseto je lajalo iznad bunara..valjda je i on htio skočit u bunar, a nije znao kako..nevoljko izađem na dvorište,šutnem psa u bunar i promrmljam, evo sad ste skupa, zar ja uvik moram spašavat svjet, kaj nema nitko drugi osim mene, ja sam samo običan HI-MEN i šteta je da se trošim na cucke..uto primjetim djevojku kako mi prilazi, znao sam da je junferica, imam taj nepogrešivi osjećaj..lako ih nanjušim, brzo navućem svoje himen odjelo u obliku kurtona i bacim se na posao..a tu sam dobar.. nisam spomenuo sise u ovom blogu, zato sad to činim, SISE, i ovo ne pokušavajte kod kuće i mlađi od 12 g.

Uredi zapis

08.01.2023. u 13:17   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

evo pišem modernu verziju Biblije sa malo više realnih događaja, i sa Arial black fontovima.

jednom davno, jako davno, juće oko 17 h, ja sam hrabro hodao gradom. kad mi za oko zapne, vreli asfalt. bio je lijep, gladak, topao i vreli. zaljubio sam se na prvi pogled, i odvažno upitao asfalt, dali može sa mnom na večeru. nisam se nadao pozitivnom odgovoru, jer uvijek sam dobivao košarice od lijepih žena, a gdje neću od tako lijepog asfalta, asfalt je zakon. da ne povjerujete, asfalt je pristao da izađe sa mnom na večeru i očijukanje.sav sam zatreperio od sreće. evo vam sada pičketine ružne i lijepe, ne trebate mi više, nikad ni niste. sad ću da se sredim i ostavim dobar dojam, jer ovo je moj san snova. neki kurac mi je govorio, Jole, ajde u špajzu, uzmi bakin pekmez od šljiva to će asfalt ostaviti bez texta. ali ne leži vraže, baš tad je u špajzu ušla moja baka i kad me je vidjela sa prstima u pekmezu, poludila je baba, izmlatila me kišobranom koji uvijek drži u špajzi kraj pekmeza i zaključala u špajzu. molio sam babu, bakice otvori, idem na spoj sa asfaltom, molim te. no moš jebati babu staroga kova, čuva taj pekmez ko mećka svoje mlado.tek drugi dan me baba pustila iz špajze. sad nema smisla da izađem pred asfalt i pričam priče o babi i njezinom pekmezu. otišao sam u grmlje, onanirao sam 3-4 puta, jednom urinirao i zagledao se u nebo. a na nebu milijarde zvijezda, počeo sam da ih brojim i dajem im imena, najsjajnijoj zvijezdi dao sam ime, vreli asfalt.sad me zanima, šta su te zvijezde, tko ih je stavio tamo gore, zašto mi ne padnemo kad smo na doljnoj strani kugle, šta su to pulsari, gama zrake, crne rupe, gravitacija, koja je zarazna, pa je udarila po mojemu pitonu. koji se sada zove mlohava čuna. sad mi na pamet padnu sise, da volim sise, čak i kada vise, i na njih djeluje gravitacija, treba ubiti gravitaciju. sise javite mi se, nije istina da mi se moj piton, zove mlohava čuna. čvrst i je i stabilan ko asfalt. tebi dragi čitaoće, dajem na raspolaganje, da sam stvoriš sud o ovoj priči, ali sjeti se, da si prah bio i da ćeš prah postati. još me lopata pobirača, podsjeća na nju. ano domini 2022 .godina bez sisa.

Uredi zapis

15.09.2022. u 19:02   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

želio sam neki dan ići u Zagreb, ali sam izgubio ključ od Zagreba, može neki iznutra da mi otvori.?

čini mi se da bi bilo humano popucat sve male ljude..ili im barem zabraniti da se razmnažaju, pa da onda imaju opet mali okot, koji će opet imati mali okot. nemam ništa protiv malih ljudi, da imam već bi ih zašpricao..mali ljudi su opaki ljudi, frustrirani, zajedljivi, puni gorčine i mržnje prema većima od njih. razumijem ih zašto su takvi, imaju razloga, ali pička mu materina, kaj je bilo problem, narasti još nekoliko desetaka centimetara..onda mrze sve oko sebe, vodaju male cucke, male mačke, koze, paunove, gliste, pajceke, male slonove, sve kaj je manje od njih..ali vole imat velike kuće, aute, tv-e, daljinski, mobitel, romobil, rolex, najveći su grandomani..poznajem nekoliko manjih ljudova i to je živi jad. to mrzi sve i svakoga..dođe mi nekad da ih ulovim i stavim u rernu na 250 bez masti za podmazivanje..male ženskice su još kako tako privlaćne, imaju male žabice pa je to dobro, ali kaj će ti mali ljudovi sa malim lulekima, problem im je i drkat sa tim malim prstićima..ako se i nađe koji mali sa povećim, to je onda ružno i degutanto za vidit..da sam ja netko, ja bih ukinuo male ljudove, uveo policiju koja bi dežurala po gradu sa metrom i svakog manjeg od 160 cm privela u postaju i proslijedila tajnoj, super tajnoj policiji za suzbijanje malenkosti..zato ako primjetite policiju, da kruži s metrom i mjeri stanovništvo, molim vas surađujte. Hitler je bio mali ljud, Napoleon isto, Tito, zekoslav mrkva, Štef Puškarić, Vladimir Putin, KIm Jo đun, hrpa poznatih i slavnih su bili kepeci i vodili ratove protiv svih da bi se uveličali i porasli..u ime svih visokih žrtava malih ljudi, kažimo STOP malima..mali ste za nas velike, igrajte se negdje drugdje..dajmo im, neka imaju visoki postotak smrtnosti, visoki tlak, visoki šećer, visoko čelo, sve neka bude visoko, a njima je i malo visoko.. ki prijavi ovaj blog, taj je mali, premali da ga mrzim, ali dovoljno velik da mu dam čušku..kad si sašijem leteći plašt, spašavat ću svijet od malenih, ne bojte se, dolazi, pardon, ponovo leti METROMEN... za sada letim, samo na realciji Koprivnica, Mali Bukovec, ali ako se ukaže potreba, obletit ću i svijet..daj mi majko iglicu i crvena konca, da zašijem plašt za malenog borca.. male cice su ok. dobre kao i velike, ako ne i bolje. nisam probao, ali sam gledao na tv-e, a tv-e ne laže nikada, ja im sve vjerujem. kako sam ja sebi pametan, znam staviti tačku na kraju priče.

Uredi zapis

30.08.2022. u 19:26   |   Komentari: 14   |   Dodaj komentar

gradim poljske Wc-e, za male novce, s mogućnosti pogleda na svoje sranje. baš je lipo vidit svoj drek kad je gotovo. neopisivo.

toga dana, osjetio se strašan pritsak..nitko nije vidio, kada je pritisak došao, samo su ga svi osjetili..čak i ja, koji sam besposleno ležao na jednoj mladoj djevici, grickao nokte na nogama, čačkao nos debelim palcem i gnjusno prdio na tvrdo kuhana jaja i šljunak.. ja, jedini koji znam kako izgleda pritisak, nisam ga vidio kada je došao..odmah su se ljudi uskomešali, tražili lovca na pritisak, da ih riješi te more..ali ovaj puta pritisak nije bio sam, uz sebe je imao asistenta sa plavim očima, pa je bio jači nego obićno..masa je vikala, pritišče, ne pritišči nas toliko, popusti pritisak, mamice ti se najebemo. ali ovaj ohrabren asistenom, niti da čuje..meni to dopizdilo, izvadim ruku iz nosa i stavim balac u usta, pa zagmim..čujte ljudi, ja sam star i nemoćan, i nebi se štel mešati, ali pustite ga, kako je došao, tako će pritisak i otići..i bi tako... ali je onda došla magla, stala je tik kraj mene i hineći ljubaznost pozdravila me..mirisala je na slatko od kiselog kupusa..nisam joj uzvratio, jednom sam joj provirio u dnevnu sobu i vidio da joj je soba u neredu.. ne razgovaram sa osobama koje imaju nered u sobi..pravio sam se da sam jako zaposlen, da čitam knjigu Winetou 436 dio, gdje gine pola plemena Šošona i jače turio debeli palac u uski nos i odvalio još jedan opaki prdac..ta ista magla se zadnji put falila, da je bila 10 dana u depresiji, a svi kažu da su je vidjeli u Koprivnici..fuj, gade mi se lažovi, adeze, sdepe i ini..vidjevši da je ne primjećujem, okrenula se od mene i otišla.. bože,, što magla odostraga izgleda ružno..otišla je do vatrogasca Zvonka iz HSP-a..ovaj sav sretan da se netko želi družiti sa njim, započeo je živi razgovor sa njom i udavio je svojim vatrogasnim, junačko, lovačkim pričama i brojnosti njihovih članova..a Zvonkec je ulični bedak i nitko ne vjeruje kaj on izmišlja..jednom je izmislio da sam mu ja jeba sisatu ženicu..ono baš ja, mislim.. to je fakat bez veze, nebi ja takvoga nešta uradio..da je reko za nekog drugog osim mene, da je spomenuo Nevena Ciganovića, modnog mačka, Miki Manojlovića, paju patka, Dragu Diklića, Thompsona, Šilju, Tex Vilera, Zagora teneja, Koko Billa debila, strica Domagnoja, Petra Pavića, Štefa Puškarića, šerifa iz okruga Wilkinsona, bilo bi ok. ali on baš prstom u mene, ko u drek..okrenuo sam se prema mladoj djevici, koja više nije bila djevica, jer je bazdila na ustajalu svršotinu i šamarom je nagovorio, da mi ispeče pučke kobasice..ubio sam se u kobasicama, poslao malu po gajbu pivkana, ali ne ožujsko, ne karlovačko, to je napoj..ja pijem samo Pan, svaki dan..uzeo sam rječNIK rvatskoga i našao riječ VRIŠTINA..umro sam od smija, jeba mu ja mater tko ju je izmislio, toga bih ja na lomaču..kužiš, ono vriština..umrl bum od smeha, a kukuruz je već ovako visok, ohoho..

Uredi zapis

30.07.2022. u 18:20   |   Komentari: 18   |   Dodaj komentar

još noću piškim u krevet, kako ću se ja takav oženit.?

još uvijek je mrzim, mrzit ću je zauvijek, ne dam nikome da mi to oduzme, želim je mrziti vjećno, samo vrijeme to možda može, pokušava, ali mu ne ide, još sam jači, još mrzim, još je vrijeme bespomoćno, znam da ono neće odustati, pitanje je sada, ja ili vrijeme, tko je jači.? tko će prvi odustati, priznati poraz. a gdje je tu ljubav.? tu je negdje, volim osobu koja me voljela, a mrzim osobu koja me sada ne voli. mrzim ju, jer voljeti ju, znači da sam pičkica, slabić, šonjo. a sve to i jesam i sad glumim da ju mrzim, a varam samoga sebe. a možda i ne varam, tko će to znati, nismo imali predmet ljubav u školi. a i da jesmo, ništa ne bih naučio u zadnjoj klupi, gdje smo se samo zajebavali na satu. Ljubav treba uvesti u škole, kao ljubav na selu, a ne vjeronauk. mada vjerujem da nitko ne zna pravu definiciju ljubavi, i nastavnici se u to ne razumiju, svaka ljubav je drugačija, nitko ne zna sve o tome. svaka prava ljubav je samo period između dvije nesretne ljubavi. bit će rata kažu svi, a ja ću umrijeti od ljubavi. bolje od nje, nego od Putina ili bilo kojeg Rusa, Arapa. i da, ovo ne pokušavajte kod kuće, jer mi je jebi vjetar srušio veliku trešnju, tik pred zrelošću. a volim trešnje, volim i nju, sve što volim, sve mi je nestalo, volim puding od čokolade, i njega sam pojeo, volim i sebe, možda treba i ja da odem. evo dolazim mama. nisam dugo spomenuo sise, neću reči da ih volim, da i one ne nestanu. kakav bi to svijet bio bez sisa.?

Uredi zapis

29.05.2022. u 16:13   |   Komentari: 9   |   Dodaj komentar