Teško da muškarci ovdje modu ovo pružiti

https://www.facebook.com/share/r/1J87FtqTdmRJeQgs/

Uredi zapis

28.04.2024. u 18:32   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Do kada više !!!!!!!

Kao što i sam naslov kaže , do kada više ? Do kada će muškarci gledati žene isključivo zbog seksa , kao da žene ne vrijede za ništa više . Dali vi uvažena gospodo muškoga roda razumijete uopće koja je uloga žena na ovoj planeti ? Žene nisu "stvorene " samo da vama zadovolje potrebu za seks , naša uloga je da budemo Vaše prijateljice , kolegice da vas ohrabrimo kada ste u dilemama oko životnih stvari (posla i slično) da Vas savjetujemo ukoliko oko nečega niste sigurni .
Osobno u muškarcu nikada ne gledam požudu i seks već mi je važnije da mi bude oslonac , zaštitnik , podrška da možemo o svemu razgovarati , izaći vam na piće , na izlet , kino i slično .

Seks dolazi sam po sebi kad se sve drugo posloži i ako ima kemije .

Uredi zapis

18.04.2024. u 13:30   |   Editirano: 25.04.2024. u 15:15   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

308 a I TI PRIPADAŠ ONIMA KOJI MISLE DA MOGU SAMNOM KAKO ŽELE

308a ( Bojan ) baš si se pokazao , nakon manipulacija odnosno love bombinga pokazao si što ti je u stvari bilo bitno .
Nije tebi stalo da mene upoznaš nego da zadovoljiš svoje muške potrebe , seks očito nisi kao niti drugi koji su ovdje
pažljivo čitao moj profil , da si ga pažljivo pročitao vidio bi da ne želim samo seks i ne definitvno ne na prvom spoju .

Žalosno je da te ne zanimam kao žena , da te ne zanimaju moje vještine , znanja i slično već ti je samo do seksa .

SVIM MUŠKARCIMA SVATKO TKO MI SE OBRATI SA PORUKOM U KOJOJ SE SPOMINJE SEKS ILI ME OSLOVI SA
NEKOM OD POGRDNIH REĆENICA , VRIJEĐA ME NA BILO KOJOJ OSNOVI BITI ĆE PRIJAVLJEN
ADMINISTRATORIMA ISKRICE

Uredi zapis

05.03.2024. u 18:08   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

ŠTO TO BJEŠE LJUBAV ?????

Kako nisam na Iskrici zbog avantura ili veze bez obaveza već
u nadi da ovdje ima kvalitetan , iskren , pošten ( normalan muškarac sa kojom bi mogla realizirati kvalitetu dugotrajnu vezu i ozbiljnu vezu smatram da je ovaj članak od velikog značaja .

https://odmorimozak.com/njeznost-je-najvisi-oblik-ljubavi-
zasto-je-vazno-u-vezi-razmjenjivati-njeznost-svaki-dan/?fbclid=IwAR1WvmxTWW

twuccKAX_NoNbeYwNxXCQolfzoLoOOqVjK3bhGQkATNQ_3czY

Uredi zapis

24.01.2024. u 9:10   |   Editirano: 11.02.2024. u 12:07   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Mr B41 Dali si i ti još jedan u nizu onih koji su me izigrali

Jučer sam pretragom profila naletjela na profil
muškarca kakvog već duže vrijeme tražim jer mi ne treba muškarac samo za zadovoljavanje intimnih odnosa .
MrB41 jučer smo se jako lijepo dopunski , napisao si mi da te zanimam i da nikada ne nestaješ no očito si odlučio nestati kad nisi odgovorio na niti jednu od mojih poruka . Pisla sam ti da sam ovdje na moju žalost upoznavala tipova koji su me lagali , muljali i da to ne podnosim i ne prihvaćam .

Uredi zapis

21.01.2024. u 17:07   |   Editirano: 21.01.2024. u 20:01   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Čemu služi Iskrica

Ovdje sam već neko vrijeme u nadi da ću upoznati nekog kvalitetnog iskusnog muškarca za druženje i možebitnu vezu . Na moju veliku žalost do sada se nije pojavio takav ovdje , pitam se dali uopće ima takvih ovdje .

Zašto iskrene poštene i prirodne žene nikao da pronađu
partnera za ozbiljnu vezu , što to nama nedostaje ?

Uredi zapis

15.01.2024. u 22:25   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Čemu služi Iskrica

Ovdje sam već neko vrijeme u nadi da ću upoznati nekog kvalitetnog iskusnog muškarca za druženje i možebitnu vezu . Na moju veliku žalost do sada se nije pojavio takav ovdje , pitam se dali uopće ima takvih ovdje .

Zašto iskrene poštene i prirodne žene nikao da pronađu
partnera za ozbiljnu vezu , što to nama nedostaje ?

Uredi zapis

15.01.2024. u 22:24   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Mnogi mi kažu nađi drugog preboli ga

Nisam od žena koje nakon prekida veze pogotovo veze u kojoj sam sve svoje iskrene emocije , veze u kojoj sam bila odana Iskreno voljela srcem i dušom .
Ne zanimaju me površni( flertovi , avanture, veza bez obaveza)
Ne zanimaju me muškarci koji pričaju i piši da žele vezu i išta od toga samom nemaju vremena ili volje i imaju milijun izgovora za ne ulagati u odnos .

Žalosno je da se ovdje nalaze upravo muškarci koje sam
navela .

Uredi zapis

27.12.2023. u 16:12   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Manipilatori, narcisi , psihopate

U posljednje vrijeme sam primjetila da se na ovakvim stranicama kao i na netu okupljaju psihički bolesni muškarci . Kad sam otvorila profil ovdje zaista sam se nadala da ovdje ima
normalnih ljudi na moju veliku žalost do sada sam samo upoznala lažljivice , manipulatore kojima je jedino bilo uvući se meni u krevet .
Žalosno je i bolesno ako muškarac koristi seks kako bi privukao ženu ne svoje telente , ponašanje .
Gdje su ona dobra vremena kad su muškarci žene birali zbog msira , ponašanja i svega ostalog osim seksa .

Uredi zapis

26.12.2023. u 8:33   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Dodobj76 , Boy75 ( Goran )

Spomenuti član Iskeice se već punih dvije godine poigrava sa mojom iskrenosti . Nakon jednog susreta u živo za koji sam željela da ne bude posljednji već da se u dogledno vrijeme kroz druženja pretvori u ozbiljnu vezu ispalo je obična laž .
Dotični je nakon tog susreta počeo obaćavati svašta od zaruka , zajedničkog života da bi nakon toga " obolio od Covid-a pa nije mogao održati dati obećanje, nakon " preboljanja " navodno je otišao u Austriju za poslom .
Kroz svo ovo vrijeme se ponavlja isti scenario kad god nešto obaća obično se to ne realizira a nakon toga slijede izgovori .
Javi se kad mu ili ponestane žena za seks pa priča da mu je stalo do mene , da želi vezu samnom . Ponovo obeća da ćemo se vidjeti razgovarati i da će ispuniti sve što je obećao , sad vidim da je na netu a meni se ne javlja .
Čemu laži ?

Uredi zapis

10.11.2023. u 10:13   |   Editirano: 10.11.2023. u 20:06   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Ponovo izigrana

Već se počinjem pitati zašto se meni događaju
ovakve stvari , poštena sam , iskrena , odana , školovana .
S obzirom da imam dosta obveza i ne izlazim previše mislila sam da ču ovdje pronaći nekoga za druženje , ozbiljnu vezu možda i nešto više od toga. Od samog početka mi se javljaju muškarci koji motaju. Neiskreni su što me jako rastužuje i ljuti .
☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️
Od kako sam na Iskrici na žalost nisam pronašla iskrenog
muškarca svi do jednog na početku divni krasni neki su čak i obećavali zaruke , neki zajedničku budućnost no iza svega se krila smo želja za seksom sa jednu noć i ništa više .
Nisam žena za jednu noć želim više od seksa za jednu noć, muškima koji trebaju žensku za jednu noć neka plate prostitutku. Mene moja obitelj nije školovala da budem muškarcu sluškinja , kurva ali niti igračka .

Uredi zapis

21.09.2023. u 14:48   |   Editirano: 14.10.2023. u 23:16   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

GDJE SU NESTALI PRAVI MUŠKARCI 2

Blog nosi naslov " Gdje su nestali pravi muškarci 2 " s obzirom da se nastavlja na prethodni blog u kojem sam se
osvrnula na sva moja na žalost negativna iskustva sa pripadnicima jačeg spola - muškarcima i kako me na moju veliku
žalost prati i dalje nesreća u pronalasku partnera za iskrenu ljubav , vezu i možda više od toga , Ovdje na Iskrici sam imala prilike razmijeniti nekoliko poruka sa mnogo pripadnika jačeg spola sa nekima sam se čak i susrela u živo no samo jednom jer su očito htjeli samo intimne odnose dog sam ja željela razvijati odnos u eventualnu vezu . Žalosno je da sam nekim muškarcima sa Iskrice bila samo zanimljiva za jednu noć iako su neki čak pričali o zarukama , zajedničkom životu a ona to isto odbacili , neki bi pak htjeli vezu sa mnom ali kada to njima bude zbog pola i ne znam i sam čega odgovaralo .
S obzirom na sva zbivanja u odnosima sa pripadnica jačeg spola dala sam si truda " proučiti " muški rod i sad zapravo vidim da je svim muškarcima prioritet ženu odvući u krevet " isprobati je " prije nego se odluče dali je ona "dostojna " njegovog "veličanstva" muškarca ,
Prema svim knjigama koje sam imala prilike pročitati a bilo ih je jako mnogo muškarci su ostali i vremenu pećinskog čovjeka koji je imao harem žena kako bi proširio svoju vrstu te kako bi se natjecao sa mužjacima iz drugih plemena . Evo jedna poveznica na članak koji upravo to pokazuje , da muškarci ulaze u vezu samo zbog zadovoljavanja seksualnog nagona dok je ženama veza prvenstveno izraz emotivne povezanosti sa odabranim muškarcem .
Da bi se žena barem većina njih upustila u intimni ( seksualni odnos sa muškarcem mora osjetiti privlačnost tom muškarcu , neke žene privlači isključivo izgled nekima je bitan ekonomski status odabranika no sve je to manje važno daleko je važnije da je muškarac karakterno kvalitetan i ostvaren kao ličnost . Kao što muškarac voli pored sebe imati atraktivnu ženu tako žena želi pored sebe ostvarenog muškarca .

Kako zbog prirode svog posla i privatnih obveza majčinstva nisam u mogućnost previše izlaziti i na taj način upoznavati i družiti se sa pripadnicima jačeg spola poslušala sam moju kolegicu i eto me ovdje no sve mi se čini da niti ovdje baš neću naći onakvog kakvog sam opisala dakle ostvarenog muškarca .


Link

Uredi zapis

08.07.2023. u 15:44   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Javio si se obećao da ćeš ispraviti ono što si učinio

Boy75 ili dodoby 76 bilo bi lijepo da se javiš da znam na čemu sam . Prije tri godine si mi obaćavao zaruke i zajednički život ,poveselila sama se da sam končno našla osobu kojoj ću dati svoj svoju ljubav , nježnost sa kim ću se osjećati mirna i sretana . Na moju žalost otišao si iz Hrvatske bez riječi bez objašnjenje , osjećala sam se grozno , odbačeno kao da ništa ne vrijedim . Nisam znala zbog čega si se samo tako odjednom povukao , da upala sam u depresiju zbog svega . Nakon tri godine bez da si sa javio i obrazložio svoj postupak , javiš se prije mjesec dana i ponovo mi pišeš da ćeš sve ispraviti da ćeš ostvariti što su zeznuo ,( zaruke ) da sve bude još zanimljivije a bilo je dogovora da provedemo mjesec dana zajedno . Pisao si mi da ćemo zajedno ići na more da imamo cijeli život pred sobom biti zajedno i sad nakon svega uopće mi se ne javljaš .
Što se to sa tobom događa , zašto se igraš sa osobom koja je prema tebi iskrena , koja te ne laže, na mulja sa strane .
Ako nisi htio ništa sa mnom onda si tako trebao reći , ja ne pričam nikome ono što ne želim ili ne mislim ostvariti .

Kako bi se ti osjećao da sam se ja rekao ponašala prema tebi ?
Znaš što ja se tako nikada ne bi ponašala jer ja kad sa nekim želim ozbiljnu vezu i više od toga onda sam odana smo toj osobi ,ne zanima me niti jedan drugi muškarac .

AKO TI NISAM DOVOLJNO UZBUDLJIVA, ZAŠTO MI NISI DAO PRILOKU DA TO DOŽIVIŠ .

Boy 75 ili Dodoby 76 ( Goran ) i opet laži opet iste laži da želiš vezu samnom da ćeš mi dokazati
sve ono što si pričao obećavao ( zaruke , zajedničkog život) dva dana smo se dopisivali na Viber-u od jednom ni poruke više ali glavno da si na Iskrici u lovu na neki drugu . E ovog puta ti neće proći

SAMNOM MOŽEŠ IMATI SVE ILI NIŠTA TVOJE PONAŠANJE TO DIRIGIRA . LAŽIMA GUBIŠ SVE .

Uredi zapis

30.06.2023. u 18:15   |   Editirano: 09.11.2023. u 21:36   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Javio si se obećao da ćeš ispraviti ono što si učinio

Boy75 ili dodoby 76 bilo bi lijepo da se javiš da znam na čemu sam . Prije tri godine si mi obaćabao zaruke i zajednički život ,poveselila sama se da sam končno našla osobu kojoj ću dati svoj svoju ljubav , nježnost sa kim ću se osjećati mirna i sretana . Na moju žalost otišao si iz Hrvatske bez riječi bez objašnjenje , osjećala sam se grozno , odbačeno kao da ništa ne vrijedim . Nisam znala zbog čega si se samo tako odjednom povukao , da upala sam u depresiju zbog svega . Nakon tri godine bez da si sa javio i obrazložio svoj postupak , javiš se prije mjesec dana i ponovo mi pišeš da ćeš sve ispraviti da ćeš ostvariti što su zeznuo ,( zaruke ) da sve bude još zanimljivije a bilo je dogovora da provedemo mjesec dana zajedno . Pisao si mi da ćemo zajedno ići na more da imamo cijeli život pred sobom biti zajedno i sad nakon svega uopće mi se ne javljaš .
Što se to sa tobom događa , zašto se igraš sa osobom koja je prema tebi iskrena , koja te ne laže, na mulja sa strane .
Ako nisi htio ništa samnom onda si tako trebao reći , ja ne pričam nikome ono što ne želim ili ne mislim ostvariti .

Kako bi se ti osjećao da sam se ja reko ponašala prema tebi ?
Znaš što ja se tako nikada ne bi ponašala jer ja kad sa nekim želim ozbiljnu vezu i više od toga onda sam odana smo toj osobi , ne zanima me niti jedan drugi muškarc .
AKO TI NISAM DOVOLJNO UZBUDLJIVA INRIMNO NISI MI DAO PRILOKU DA TO DOŽIVIŠ .

Uredi zapis

30.06.2023. u 18:14   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

11 znakova da je muškarac dobar čovjek i sjajan partner kakvog želim sebi

Što to čini dobrog čovjeka? Je li vaš partner dobra osoba? Postoje neke karakterne crte koje čine dobrog čovjeka, odnosno u ovom slučaju dobrog muškarca. To mogu biti i neke sitne geste koje ženama puno znače, ali i vrlo bitne stvari, poput toga da partner nikada nije nasilan prema vama, na bilo koji način.

U nastavku teksta doznajte koji to znakovi otkrivaju da je vaš partner dobar čovjek

1. Uz njega se osjećate lijepo (iznutra i izvana).
Dobar muškarac željet će da se njegova partnerica osjeća lijepom. Neće mu biti dovoljno da to samo kaže, već će osjećaj ljepote željeti i manifestirati u vašem srcu. To uključuje i način na koji komunicira s vama fizički i mentalno.

2. Inspirira vas.
Dobar čovjek ima snažan i nepokolebljiv karakter. Kao takav, po prirodi je inspirativan u svojim riječima i djelima i ne prestaje vas nadahnjivati. Dobar muškarac inspirirat će ženu da bude najbolja verzija sebe.

3. Uvijek se trudi biti vam podrška.
Dobar muškarac razumije važnost toga da partnerici bude podrška i da se prilagođava partneričinim potrebama. To ne znači da će na sve reći ''da'', već da će podržati partnericu i prilagoditi joj se kada situacija to traži.


4. Uvijek radi na tome da bude bolje osoba.
Dobar čovjek nikada sebi ne pripisuje prevelike zasluge. Ako je i vrlo inteligentan i pametan, uvijek će gledati na to kako da bude još bolja osoba, bilo to učenjem nečeg novog, preuzimanjem dodatnih odgovornosti ili poboljšanjem kondicije – on će se ponositi time što radi na sebi.

5. Uz njega se osjećate sigurno i zaštićeno.
Osjećaj sigurnosti i zaštićenosti za svaku je ženu vrlo bitna komponenta u vezi. Muškarčeva je dužnost da joj osigura taj osjećaj. Kada se dogodi neka loša okolnost, dobar muškarac uvijek će se zauzeti za svoju partnericu i braniti ju.

6. Uvijek pazi na one sitnice koje ženama puno znače.
Pridržavanje vrata i stolice, hranjenje djece i tako dalje, sve su to radnje karakteristične za dobrog muškarca, sitnice koje ženi puno znače. Nikada nije previše zauzet ili zaposlen da ne može zastati i ponuditi vam malu gestu pomoći.

7. Iskren je i susretljiv.
Dobar čovjek neće lagati, varati ili krasti, naročito osobi koju voli najviše na svijetu. Ne bi trebao oklijevati govoriti istinu, bilo to što treba reći dobro ili loše.

8. Nikada nije nasilan prema vama niti ikome drugom.
Dobar muškarac baš nikada neće biti nasilan prema partnerici, bilo fizički, mentalno ili emocionalno. Također ni pod kojim okolnostima neće pokazivati nasilnost prema ikome drugome. Dobar muškarac upotrijebit će snagu svog karaktera i intelekt za rješavanje konflikata.

9. Cijelim svojim srcem je uz vas.
Kad dobar muškarac izrazi svoju ljubav, ta ljubav ostaje u dobru i u zlu. Ni pod kojim okolnostima vas neće zanemariti, čak ni u izazovnijim situacijama. Dobar čovjek neće napustiti svoju dužnost da stoji uz vas.

10. Trudi se zaslužiti, i zadržati, vaše povjerenje.
Dobar čovjek razumije da se povjerenje, poput ljubavi, ne može forsirati; ono se mora zaslužiti. Nakon što zasluži ženino povjerenje, neće ga uzimati zdravo za gotovo i neće izazivati sumnju.

11. U svakoj situaciji stavlja vas na prvo mjesto.
To ne znači da pada na koljena i udovoljava svakom ženinu hiru. To u većini slučajeva znači da će biti nesebičan u svojim riječima i djelima. Odgovornost muškarca je staviti ženu na prvo mjesto – dobar muškarac to čini gotovo uvijek.

PITAM SE DALI ZAISTA POSTOJE OVAKVI MUŠKARCI BILO OVDJE BILO U STVARNOM ŽIVOTU

Uredi zapis

26.03.2023. u 18:14   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar