Nametanje krivice nekome za nešto što nije učinio je oblik psihičkog nasilja .

Iako sam mislila ne napusti ovo ali jednostavno moram jer ne mogu i ne želim da mi se to više ponovi . Na moju žalost ovdje sam upoznala dva muškarca od kojih sam doslovno doživjela psihičko nasilje a da im nisam ništa učinila . Jedan od njih mi je više puta stvarno osjećaj krivnje a da među nama nije bilo ništa ozbiljno . Nije moj problem što se gospodin ne može nositi sa činjenicom da iako smo se dva puta vidjeli nisam osjetila nikakvu povezanost sa njime iako je na prvo susretu pao zagrljaj i poljubac . Dotični gospodin si je usadio u glavu da su dva poljupca znak veze iako se iza toga nije apsolutno ništa dogodilo čak mi daljnja komunikacija . Kada je i bilo kakve komunikacije dotični bi mi predbacivao za stvari koje nisam učinila ( bila sa nekim drugim ) u ostalom dali sam bila ili ne nije njegova briga jer nismo bili u vezi niti ništa . Niti sam sa njim bila u ikakvim odnosima da bi mi imao pravo predbacivati bilo što . Drugom pak isto nije pasalo to što nisam pristala sa njim provesti vikend iako smo ovdje razmijenili nekoliko poruka. Ne padam mi na pamet upuštati se u bilo kakve vikende i slično sa nekim koga dobro ne poznajem . Niti sam neka balavica a niti nezrela osoba , znam što želim i što tražim .


Ne dopuštam niti ču ikome dopustiti da me n ovaj način ili bilo koji drugi vrijeđa . Jako mi je žao da ovdje doživljavam samo loše kao da apsolutno ništa ne vrijedim .
Zar je zaista Iskorca prepuna frustriranih muškaraca koji ovdje
liječe svoj ego , lažova i nezna ni sam čaga . Žalosno jako žalosno .

Uredi zapis

25.06.2024. u 16:26   |   Editirano: 02.07.2024. u 20:26   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Samoća nije moj stil života

Kako sam već tri godine posve sama jer očito svestrane ,
školovane iskrene i odane žene nemaju pravo na iskrenu i pravu ljubav . Danas mi se desio jedan gaf ili kako da to nazovem , za vrijeme pauze i druženja sa mlađim kolegom došla sam u iskušenje i poljubiti ga usne na usne .
Već duže vrijeme se on da se tako izrazim mota oko mene , svaki puta kad je na njega red za kuhanje kave zove mene da mu radim društvo , kad smo blizu jedan drugome često me zagrli pa i poljubi u obraz ili vrat , grli me stavlja glavu na moje grudi " sluša mi srce" U uredu nerijetko jadno drugo " častimo " zagrljajima .
Znam pitate se i što je tu čudno ? Ne ništa ne bi bilo čudno da kolega nije 22 godine mlađi od mene i na nema djevojku .
E te 22 godine nam malo smatraju s obzirom da bi neki mogli čudno gledati na to .
Kroz ovo vrijeme koliko zajedno radimo spoznala sam da mi njegova energija godi kao i njegov karakter koji je oličenje muškarca kakvog bi željela . S obzirom na to da se dogodio onaj kako bi on rekao pravi poljubac ( usne na usne ) i činjenice da mi godi njegov blizina i energija a ne bi željela da se desi da se
kako se kaže u narodu " pohvatamo " razmišljam tražiti
premještaj u drugi sektor . Zašto baš meni , zašto baš toliko
mlađi muškarac ?
Nakon tri godine pakla koji sam prošla sa onima koji su me gledali samo zbog seksa upoznam naloga tko me cijeli i poštuje zbog mene kao osobe i kad se posve prirodno razvoju osjećali bude muškarac 22 godine mlađi .

Uredi zapis

24.06.2024. u 17:19   |   Editirano: 06.07.2024. u 18:56   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

I opet izigrana od člana ovdje

Meni zaista više nije jasno iz kog razloga se meni javljaju muškarci i prave se fini , divni krasno samo da bi dobili ono što u stvari žele ( seks ) .
Još jedan sličan Dodoby-u odnosno Goranu , i još nekolicini njemu sličnih , poruke ovdje divne krasne sve fino komplimenti kad se komunikacija prebaci izvan iskeice još je neki kratko vrijeme normalna koliko je to normalno da muškarac insistira samo na seksu . Pokušavam okrenuti temu ne bi li upoznala dotičnog , razgovarala o drugim temama jer eto ne zanima me samo seks (bila sam seksulano zlostavljana u mladosti) no potencijalni partner vrlo kratko drži temu .


Da stvari budu kristalno jasne ja neću trčati za Vama uvažava gospodo ukoliko osjetim da nakon nekog vremena komunikacija nije produktivna (ne vodi ničemu) nemojte se čuditi ako vidite da sam bila ovdje, i ne to što sa dođem na svoj profil iako izvan Iskerice komuniciram sa potencijalnim partnerom ne znači da tražim zamjenu ( nisam osoba koja sjedi na tri fotelje istovremeno ) . Sve dok se ne dogodi susret u živo svaka komunikacija je samo potencijal dakle onog trena kad se desi
susret u živo i ako kliknemo tada ja trajno deaktiviram profil i posvečujem se muškarci sa kojim želim graditi zrelu vezu i
suživot.

To što ovdje ima isfrustriranih muškaraca željnih većinom seksa nije moj problem i ne trebam ja biti "box" vreća da se ispišu , izgleda da je ovo mjesto postalo prepuno frustriranih muškaraca pa im iskrena i dobara osoba poput mene dobro dođe da se ispišu. Da se razumijemo uvažava Gospodo niti sam ovdje da me vrijeđate da mi u porukama pišete sa me treba dobro pojebati niti da mi pričate kako želite ozbiljno a samo vam je do seksa.
Posao i obveze mi ne ostavljaju mnogo prostora za izlaske i
upoznavanja s toga sam željela vidjeti dali na ovaj način mogu
upoznati nekog kvalitetnog sa kim bi razvila kvalitetnu
romantičnu i trajnu vezu i bilo je potencijalnih no svojim lažima i
manipulacijama su si tu šansu uništili . Poznajem sebe znam što
mogu i želim pružiti partneru i s toga molim bez laži i
manipulacija sa time kod mene nećete ništa postići .

Uredi zapis

30.05.2024. u 6:54   |   Editirano: 24.06.2024. u 21:39   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

EH DA JE KNIN BLIŽE ZAGREBU

Nakon dužeg vremena ovdje upoznah izuzetno pristojnog i nadasve kvalitetnog muškarca , muškarca koji nije bilo zainteresiran isključivo za intimni odnos sa mnom već za mene kao ženu . Kroz dopisivanje ovdje i putem What*s up aplikaciji razmijenili smo mnoge teme što one kojima se bavim ali i općenite . Kako mi je od velikog značaja nakon određenog vremena komunikacije susresti se u živo , tako se jučer dogodio susret tog muškarca i mene .
Prijeći skoro 400 kn koliko je Knin udaljen od Zagreba nije mala stvar , samim time mi je dao do znanja da nije samo zezancija , Proveli smo proveli smo predivno poslijepodne šećući centrom Zagreba uz male stanke za kavicu sok i sladoled ali i odmor u zelenoj oazi Zrinjevcu . Iako smo oboje priželjkivali da se između nas s vremenom razvije kvalitetna dugotrajna veza ustanovili smo kako je za to udaljenost jedna od prepreka s obzirom da sam od onih žena kojima je veoma bitna blizina voljene osobe kako bi što kvalitetnije gradili vezu .
Nakon predivno provedenog vremena zajedno u večernjim satima smo se oprostili i iskreno bilo mi je zaista teško , nakon dugo dugo vremena sam sjetila veliku tugu . S obzirom da smo oboje došli do zaključka da je vezu na daljinu teško održati predložila sam da ostanemo u kontaktu kao prijatelji . Iskreno se nadam da će barem prijateljstvo biti kvalitetno

Tako kvalitetnog muškarca teško da ću ovdje više sresti

Uredi zapis

20.05.2024. u 17:11   |   Editirano: 20.05.2024. u 21:21   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

Žalosno da ovdje ima toliko lažljivaca , lažima je teško osvojiti srce iskrene žene i moje

Od kako sam ovdje komunicirala sam sa mnogo muškaraca sa nekima sam se i susrela u živo i upravo su ti sa kojima sam se
susrela u živo pričali i pisali u porukama da žele provesti ostatak života samnom , da su tražili ženu kao sto sam ja . Kako
muškarac moze pričati da želi cijeli zivot provesti sa ženom koji prvi puta vidi ? Da bi sa nekim provela cijeli svoj zivot treba mi dosta vremena , komunikacije i druženja sa muškarcem , trebam dobro upoznati karakter , životne navike i sklonosti potencijalnog muškarca.

Svi muskarci koje sam ovdje upoznala a koji su pisali i govorili da žele provesti ostatak života samnom nisu se potrudili kvalitetno me upoznati niti sam ja imala priliku kvalitetno upoznati potencijalnog muškarca . Da bi se odlučila provesti ostatak života uz muškarca posebice onog kojeg upoznam ovdje potrebno je iskrenost , odanost i vise vremena provedenog zajedno u druzelju izlascima , podršci jedno drugome .

Ne mogu razumijeti zasto ovdje pa i na drugim aplikacijama za upoznavanje prvo traže seks a onda razmišljaju o eventualnoj vezi , ne bi li trebali krenuti od prijateljstva , druženja i upoznavanja onda iz toga prijeći na nesto ozbiljnije , kad spominjem druženje ne mislim na susrete jednom mjesečno jer tako se daleko teze upoznajemo osim toga nije dovoljno samo izaći sa nekim vec
odrzavati komunikaciju između sastanaka .

Žalosno da se vremenom i napretkom tehnologije zaboravilo na dobra stara vremena datinga .

Uredi zapis

18.05.2024. u 11:37   |   Editirano: 20.05.2024. u 21:22   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Žalosno da ovdje ima toliko lažljivca , lažima je teško osvojiti srce iskrene žene

Od kako sam ovdje komunicirala sam sa mnogo muškaraca sa nekima sam se i susrela u živo i upravo su ti sa kojima sam se
susrela u živo pričali i pisali u porukama da žele provesti ostatak života samnom , da su tražili ženu kao sto sam ja . Kako
muškarac moze pričati da želi cijeli zivot provesti sa ženom koji prvi puta vidi ? Da bi sa nekim provela cijeli svoj zivot treba mi dosta vremena , komunikacije i druženja sa muškarcem , trebam dobro upoznati karakter , životne navike i sklonosti potencijalnog muškarca.

Svi muskarci koje sam ovdje upoznala a koji su pisali i govorili da žele provesti ostatak života samnom nisu se potrudili kvalitetno me upoznati niti sam ja imala priliku kvalitetno upoznati potencijalnog muškarca . Da bi se odlučila provesti ostatak života uz muškarca posebice onog kojeg upoznam ovdje potrebno je iskrenost , odanost i vise vremena provedenog zajedno u druzelju izlascima , podršci jedno drugome .

Ne mogu razumijeti zasto ovdje pa i na drugim aplikacijama za upoznavanje prvo traže seks a onda razmišljaju o eventualnoj vezi , ne bi li trebali krenuti od prijateljstva , druženja i upoznavanja onda iz toga prijeći na nesto ozbiljnije , kad spominjem druženje ne mislim na susrete jednom mjesečno jer tako se daleko teze upoznajemo osim toga nije dovoljno samo izaći sa nekim vec
odrzavati komunikaciju između sastanaka .

Žalosno da se vremenom i napretkom tehnologije zaboravilo na dobra stara vremena datinga i udvaranja .

Uredi zapis

18.05.2024. u 11:36   |   Editirano: 18.05.2024. u 17:40   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Teško da muškarci ovdje modu ovo pružiti

https://www.facebook.com/share/r/1J87FtqTdmRJeQgs/

Uredi zapis

28.04.2024. u 18:32   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Do kada više !!!!!!!

Kao što i sam naslov kaže , do kada više ? Do kada će muškarci gledati žene isključivo zbog seksa , kao da žene ne vrijede za ništa više . Dali vi uvažena gospodo muškoga roda razumijete uopće koja je uloga žena na ovoj planeti ? Žene nisu "stvorene " samo da vama zadovolje potrebu za seks , naša uloga je da budemo Vaše prijateljice , kolegice da vas ohrabrimo kada ste u dilemama oko životnih stvari (posla i slično) da Vas savjetujemo ukoliko oko nečega niste sigurni .
Osobno u muškarcu nikada ne gledam požudu i seks već mi je važnije da mi bude oslonac , zaštitnik , podrška da možemo o svemu razgovarati , izaći vam na piće , na izlet , kino i slično .

Seks dolazi sam po sebi kad se sve drugo posloži i ako ima kemije .

Uredi zapis

18.04.2024. u 13:30   |   Editirano: 25.04.2024. u 15:15   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

308 a I TI PRIPADAŠ ONIMA KOJI MISLE DA MOGU SAMNOM KAKO ŽELE

308a ( Bojan ) baš si se pokazao , nakon manipulacija odnosno love bombinga pokazao si što ti je u stvari bilo bitno .
Nije tebi stalo da mene upoznaš nego da zadovoljiš svoje muške potrebe , seks očito nisi kao niti drugi koji su ovdje
pažljivo čitao moj profil , da si ga pažljivo pročitao vidio bi da ne želim samo seks i ne definitvno ne na prvom spoju .

Žalosno je da te ne zanimam kao žena , da te ne zanimaju moje vještine , znanja i slično već ti je samo do seksa .

SVIM MUŠKARCIMA SVATKO TKO MI SE OBRATI SA PORUKOM U KOJOJ SE SPOMINJE SEKS ILI ME OSLOVI SA
NEKOM OD POGRDNIH REĆENICA , VRIJEĐA ME NA BILO KOJOJ OSNOVI BITI ĆE PRIJAVLJEN
ADMINISTRATORIMA ISKRICE

Uredi zapis

05.03.2024. u 18:08   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

ŠTO TO BJEŠE LJUBAV ?????

Kako nisam na Iskrici zbog avantura ili veze bez obaveza već
u nadi da ovdje ima kvalitetan , iskren , pošten ( normalan muškarac sa kojom bi mogla realizirati kvalitetu dugotrajnu vezu i ozbiljnu vezu smatram da je ovaj članak od velikog značaja .

https://odmorimozak.com/njeznost-je-najvisi-oblik-ljubavi-
zasto-je-vazno-u-vezi-razmjenjivati-njeznost-svaki-dan/?fbclid=IwAR1WvmxTWW

twuccKAX_NoNbeYwNxXCQolfzoLoOOqVjK3bhGQkATNQ_3czY

Uredi zapis

24.01.2024. u 9:10   |   Editirano: 11.02.2024. u 12:07   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Mr B41 Dali si i ti još jedan u nizu onih koji su me izigrali

Jučer sam pretragom profila naletjela na profil
muškarca kakvog već duže vrijeme tražim jer mi ne treba muškarac samo za zadovoljavanje intimnih odnosa .
MrB41 jučer smo se jako lijepo dopunski , napisao si mi da te zanimam i da nikada ne nestaješ no očito si odlučio nestati kad nisi odgovorio na niti jednu od mojih poruka . Pisla sam ti da sam ovdje na moju žalost upoznavala tipova koji su me lagali , muljali i da to ne podnosim i ne prihvaćam .

Uredi zapis

21.01.2024. u 17:07   |   Editirano: 21.01.2024. u 20:01   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Čemu služi Iskrica

Ovdje sam već neko vrijeme u nadi da ću upoznati nekog kvalitetnog iskusnog muškarca za druženje i možebitnu vezu . Na moju veliku žalost do sada se nije pojavio takav ovdje , pitam se dali uopće ima takvih ovdje .

Zašto iskrene poštene i prirodne žene nikao da pronađu
partnera za ozbiljnu vezu , što to nama nedostaje ?

Uredi zapis

15.01.2024. u 22:25   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Čemu služi Iskrica

Ovdje sam već neko vrijeme u nadi da ću upoznati nekog kvalitetnog iskusnog muškarca za druženje i možebitnu vezu . Na moju veliku žalost do sada se nije pojavio takav ovdje , pitam se dali uopće ima takvih ovdje .

Zašto iskrene poštene i prirodne žene nikao da pronađu
partnera za ozbiljnu vezu , što to nama nedostaje ?

Uredi zapis

15.01.2024. u 22:24   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Mnogi mi kažu nađi drugog preboli ga

Nisam od žena koje nakon prekida veze pogotovo veze u kojoj sam sve svoje iskrene emocije , veze u kojoj sam bila odana Iskreno voljela srcem i dušom .
Ne zanimaju me površni( flertovi , avanture, veza bez obaveza)
Ne zanimaju me muškarci koji pričaju i piši da žele vezu i išta od toga samom nemaju vremena ili volje i imaju milijun izgovora za ne ulagati u odnos .

Žalosno je da se ovdje nalaze upravo muškarci koje sam
navela .

Uredi zapis

27.12.2023. u 16:12   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Manipilatori, narcisi , psihopate

U posljednje vrijeme sam primjetila da se na ovakvim stranicama kao i na netu okupljaju psihički bolesni muškarci . Kad sam otvorila profil ovdje zaista sam se nadala da ovdje ima
normalnih ljudi na moju veliku žalost do sada sam samo upoznala lažljivice , manipulatore kojima je jedino bilo uvući se meni u krevet .
Žalosno je i bolesno ako muškarac koristi seks kako bi privukao ženu ne svoje telente , ponašanje .
Gdje su ona dobra vremena kad su muškarci žene birali zbog msira , ponašanja i svega ostalog osim seksa .

Uredi zapis

26.12.2023. u 8:33   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar