Kako vidim sebe

Visok i crn. Kažu da sam zgodan, al ja im ne vjerujem :). Atletski građen, ali priznajem: ne toliko zbog napornog rada već više zbog genetike :)

Trudim se biti glavom u oblacima, a nogama čvrsto na zemlji. Nisam macho tip (ne brijem na priču "dosta o meni - ajmo sad malo o mom autu"), ali sam daleko od beskičmjenjaka. Trudim se biti fer i korektan, izvršavam svoje obaveze i obećanja.

Ne pratim nogomet - nije da ga ne volim, ali baš mi se i ne gleda. Općenito ne pratim previše niti jedan sport. Bavio sam s sportom - bio sam košarkaš u srednjoj i veslač na faksu, ali jednostavno mi je dosadno gledati sport (umjesto baviti se sportom).

Znam se zafrkavati, znam biti ozbiljan, izrazito sam liberalan, ali nimalo politički korektan (to znači da kažem kad netko sere, ali isto tako kažem da ima potpuno pravo na to).
Nisam agresivac i ne brijem na konflikte.

Nisam ljubomoran - malo sam i previše ne-ljubomoran - što nekima predstavlja veliku manu, dok ja to još uvjek smatram vrlinom.
Mogu biti bečka škola (ne na ljigav način), ali isto tako (ako je takva atmosfera) znam ispričati pojkoji vic crnjak.

Volim biti romantičan i držati curu kao kap vode na dlanu, ali ne brijem na patnje mladog Werthera
Volim se maziti i biti mažen :) . U krevetu me napaljuje pružanje užitka - više od dobivanja užitka.


....i da...Yes, I like Pina Coladas and getting caught in the rain

Uredi zapis

07.05.2012. u 21:30   |   Editirano: 07.05.2012. u 22:44   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar

Idealna osoba - Nije stalo u standardno polje :)

Treba biti, treba biti..... prava osoba, a ne plastična :) Osoba koja kaže što misli i radi što govori. Koja ne očekuje da sa cijeli svijet vrti oko nje. Žena koja je svjesna svoje nježnosti i emocija, ali se ne razbacuje s njima i sigurna je u sebe: emocionalni vampiri i posesivne neurotične osobe su isključene. Žena koja zna što želi i otvoreno to zahtjeva bez pokušaja manipuliranja. Ravnopravna u svakom pogledu i načinu (seksualne poze included).

Ima smisla za humor i ne koristi 100 eufemizama za govno :).

Zgodna i svjesna svoje ljepote, ali ne narcisoidna. Cura koja može doma sjediti sa mnom na kauču u poderanoj trenerci na dupetu, s masnom kosom i bez šminke i da se pritom osjeća totalno ok jer zna da je meni i tada seksi...ali da se povremeno obučemo kao da smo pobjegli iz Bondovog filma i da tada bude moja seksi mačkica :). Voli duhovnost i filozofiju, ali nije zadrti vjernik. Roditelji i rodbina joj nisu jedini izvor mudrosti.

Svako malo je spremna napraviti nešto totalno ludo. Volim umjetnice i kreativne cure, ali ne volim kada je umjetnost paravan za bježanje od realnosti (neki vjeruju da je to jedna i jedina svrha umjetnosti). Biti umjetnik ne znači biti umjetan.

Materijalno i profesionalno ambiciozna - radoholičarke mi nimalo ne smetaju - spreman sam žrtvovati zajedničko vrijeme, ako vrijeme koje provedemo zajedno zaista vrijedno žrtve.

A može biti i totalna suprotnost svega ovoga - u tom slučaju nema nikakve garancije i može očekivati samo dobar sex :)
Za sve one između...sve je moguće - još uvijek vjerujem u ljubav i čuda.

Uredi zapis

06.05.2012. u 4:21   |   Editirano: 07.05.2012. u 21:30   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar