Eto Bej

poslao sam preko 11 i pol poruka večeras. sutra se moram ranije ustati da poodgovaram na odgovore!#%&"$%

Uredi zapis

08.08.2013. u 1:45   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Samo sam se htio javiti

Kako bih pričao danas. Teško mi je na neki čudan način. Mislim na ono staromodno pričanje izgovaranjem riječi. Taj internet i svi bi rekli lakoća kontakta..ali ne. Uvijek sam se pitao kako izgleda život sa ženske strane. Drugačije. Kod njih se sve praši od kukolja. To je njihov paradox. Ali imaju nekakvu šansu. Puno šansi. Možda su zaboravile ili su ,silom neprilika, odučene od ogajanja djece. Odrasla se odgajaju neprimjetno. Ženske vještine. Jel vam se događa da ste željni bilo kakvog društva a onda vam svako društvo dosadi nakon sat vremena. Mrlje.
Jedan Petak
Jednog petka, negdje iza kvatriča do mog stola sjede ženska, tako, pristala mojim godinama. Tek jučer sam u njoj prepoznao vješticu a bilo je to prošle godine, prije nekih 66 dana +/-. Prije - nego + .Radi se o tome što se nekako uzjebala, očigledno. Imam oči za takve stvari pa vjerujem da ne griješim. Osječao sam se kao frajer. Zahvalan sudbini. Baš sa sam (bio) jadan. Dugo ču se hraniti tim mrvicama. Bila je to njena birtija jer je stigla onako, priručno odjevena. Teleportirala se sa sobnog kreveta na kom je dopisivala nešto u svoj šareni notesić ,ležeči na trbuhu s nogicama u vazduhu kao antenama. Pretpostavljam da joj se stvorio pravi komad priče na pravom mjestu. Tada se u mozgu oslobađaju određene struje i noge dobijaju silu pogona do birtije na proslavu novog rođenja uz kavu. Morao bih o tome jednom napisati neprepoznatljivu pjesmu. Oskudica je građevnog materijala po prečesto izmišljam.
Ono što je mene oduševilo je što je imala prste. Dugo nezaboravne. Žirafaste. I što se uzvrpoljila zbog mene. Baš kao moji vrapćići izjutra na mojoj višnjici. Pošto mi se to tokom godina rijetko događalo,točnije-kolko se sječam-nikad, logički sam zakljčio da me fizikalno prepoznala a nema me otkuda prepoznati osim sa Iskrice jer sam preko ljeta držao slike u profilu. Dok sam još bio mlad i mislio da to ima kakvog smisla. Nemam čak ni fejs. Mislim facebook profill. I to je to. Jer smo u Zagrebu. Ponudio sam je naravno,kavom ili sokom i ona je , ofkors, odbila. Jer smo u Zagrebu. Nisam nikad savladao pristup. Pre direktan sam, kao što čitate. Meni odgovaraju cure koje su digle ruke od mužjaka svog života a koje nisu sputale potrebe i kao treče, svjesne su svoje vrijednosti i čekaj, ima još - ošamare 'sreču' kad im se približi jer je ona samo prerušeno 'ne' ili je ovo zadnje vezano za 1. I tu sam negdje ja. Neda mi se prerušavati. Hod mi je smješan u teškom kostimu dok hodam do šanka po rundu. Kostim ima još 1 svrhu. Pogodi koju !?
Tako, ovo svašta, što pišem. Ja to malo volim, malo trebam. Nemožete vi to vidjeti, barem večina Vas ali stvoren je ogroman problem oko uspostavljanja kontakta među jedinkama. Namjerno je stvoren ali da ne politiziram. Kao u biznisu je. Bilo tko može proizvoditi ili trgovati sa bilo kim ali moraš znati prave ljude, pravi trnutak itdtitd . Brakove još uvijek sklapa društvo. (prdnuo sam). I uništava . Biznis. Ona moja gornja manjina ima problem tkđ ii to je što me muči. Večina je još uvjek jača. Omjer snaga se mijenja u našu korist ali moja frustracija ne jenjava. Ne vidim. Samo osječam. Na kraju če mi biti svejedno. Čekanje.
Ni za kog više ne marim. Ni za sebe. Samo čekam. Ne želim se niti veseliti kada taj kraj jednom dođe. Samo želim dalje. Otupio sam poput čekića. I odrvenio. Čujete da zvonim ali kruto. Cinkam. Tupo. tup-tup. Otkucavam. Poželjujem mljeti bilo što naiđe da osjetim smisao. Nesretni đelat nema kaj delat. Tup.
Sada neke od vas želim uvjeriti da Vam sažaljenje nad đelatom služi na čast.
Sada želim objasniti da se ja samo volim zabavljati na neugodan način. Meni nije neugodan ali suosječam.
Skoro sve bi trebalo biti svrsishodno. I zabava. Sebi sam pomalo dosadio na današnji dan. Proša jena ura. A davno sam htio objaviti da sam PRONAŠAO notesić, symbianov, šareni. Moram to izlajati.
O notesiću
On je šaren a ja sam šizofreničan = privlačnost. Podjetinjen sam. Boli me briga. Ko da ja upravljam sobom. Nisam svoja briga. Samo jesam.
Malo notesa je na tržištu. Uglavnom škvadra čita što drugi pišu. U današnje vrijeme su svi čitmeni. Osim onih u računovodstvima i mene. Njhovi znakovi su puno vrijedniji a ja se mućim sa Č&Ć . Moj Notes. Toliko riječi bi mi trebalo da opišem njegovu šarenost. Vjerujte mi da je šaren. Svih boja koje rezolucija dopušta. Iskoristio sam sve pretjerane opcije koje nudi. Zamislite lunapark a ja imam potpunu kontrolu nad njim. Uf. Baš mi fali žena. Jadna mi Nokia. Smijem se sam sebi. Bolest zna biti zdrava :) jebo vas pas, baš šteta što ste mi daleki . Oprostite mi, testiram granice sa svojim selfom. Moji psi to vole a ja volim njih. Uvijek idemo dalje. I sutra i sutra. Sve do repa. Evo, danas više neču biti...neču biti :) Spuštam brzinu da se spusti visina i let ponovo bude ugodan. I ja ,naravno ,volim biti voljen kao i Svi i bojim se kao i sVI .A sad :
O kostimu.
On štiti. Malo se preznojavamo u njima ali za to služe parfemćići a među pingvinima je lukavo biti pingvin. Svi su lukavi. Ta igra je u modi . Uvijek. Smijemo se baroknoj našminkanoj aristokracoji . Mi smo tako moderno zabavni. Zašto svoje frustracije ne čuvam za sebe. I uostalom, kakve koristi od pričanja. Ovo više nije zabavno zato se s (istog) mjesta idem zabiti pogledom u zid. Da barem pohađam neku školu. Sutra bih se iz nje pobjedonosno ispisao. Jel se može negdje vratiti domovnica. Htio bih se nečega odreči a nemam ništa. Osim cigareta . No one če ,kakmo smo krenuli, biti uskoro zabranjene. Za sad, odreči ču se današnjeg dana. To me svaki put osvježi. Pođite sa mnom ako ste sami :)
Ukratko o vremenu
Jel vam nije čudno da vrijeme, kad več postoji ,i prolazi. Tu mi nešto ne štima. Vidi, ako nešto postoji onda stoji postojano. Vrijeme postoji ali nema smisla smatrati ga postojanim. Možda postoji samo kad se zaustavi. Ako teče onda nema smisla njegovo postajanje. Probat ču ovako i vi sa mnom jer ste se osudili na to : prazna vrpca filma i utiskivanje na nju. Snimanje. Sad ču ga rastaviti. Mi smo čekići koji ćekičaju tvrđe ili mekše po njemu?! Sviđa Vam se ? Neznam za vas ali ja sam se upetljo. Cink. Mogao bih još ponešto pokazati ali rekli smo ukratko. Tiče se ljubljenog matrixa i FPSa. Jel administratori moraju čitati ove retke. Evo im posla. Ako več moraju želim poručiti da sam potrošio dobra 2 sata da ovo napišem i ponešto vina i plina za grijanje iz boce koja nije moja i još bi mogao nabrajati. Ali ono što me muči je 1800 kuna rate Mastera koji neznam kako ču uplatiti i koji po svemu sudeči neču platiti. Možda je privatne stvari zabranjeno iznositi ali od njih imama jedino Domovnicu .Molio bih Administratora da prenese gazdi poruku (jer ja nemogu do njega) da sam bolji od svih Vaših kolega zajedno i da se neču protiviti nekoj uplati na moju suhi žiro. U protivnom ču ostati tužan. Dobro me je savjetovala kolegica na jednoj temi, jedne Subote (subota je točno određena pa onda, po meni, ide velikim slovom). Treba misliti i na sebe ako se misli ostati u igri. Opet imam krivi pristup. Neugodan sam. Novac čini ljude takovima . Jer ga jedu dok ga ne nestane a tek onda čemo se okrenuti jedn drugima :) . I što da kažem nakon ovog . Zamislite kako je meni sa sobom.Bolje nemojte. Jedem sam sebe. Nije to za svakog. Što je moja furka? Jedino mi je krivo što sam ljud. Da nisam ,bio bih sasvim normalan. Tako mi se čini. Potkrala se greška i ja sam krivac ali nisam kriv. Počeo sam tipkati s 2 prsta po mobu. Močno. Kažiprst i ovaj srednji.
Jesus. Imao sam poduži poziv. I flat rate je u modi. Muška spika ali pričali smo biljkama i o ženama koje nisu biljke. Dali bi trebale sve žene imati divljinu malo dublje u sebi. Ak imam frenda onda pričamo što mislimo. Da ste nas čuli rekli bi da smo za odstrijel. Ali mi smo samo malo divljije svinje. Divljiji znači biti iskreniji. Naime vodi se bitka između ljudske prirode i morala. Riješenje je u kontroli ili sveobuhvačanju. Duga riječ i stoga teško obuhvatljiva. Vi to neznate. Ja žongliram s time cijelo vrijeme ako ste primjetili. Bilo mi je naporno tijekom razgovora zbog biljaka a ja sam na vinu pa nismo baš usklađeni i počeo razmišljati o paralelnoj radnji i kako je ovo što pišem nezgodno a ima toga puno i volim dijeliti jer onda doživljavam nedohvatljivi dio potpunosti i što ču sad s tim textom. Kako da ga pustim po noči ako mi se več sad spava pa mi je pala na pamet da popijem puno vode što če me probuditi po noči i ostavit ču mobitel na kotliću da me sjeti obveze pa ču pustiti text s vodom. Pingvin u meni promatra ovog drugog. Još bi potegnuo pokoju temu ali osječam da sam prevazišao smisao. Šteta. Želim pričati. Idem odma na WC. Splashhh

Uredi zapis

06.01.2013. u 14:55   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

vracam se brzo

procitao sam sve logove. Ajmo dalje, sljedeci:

Uredi zapis

01.12.2012. u 10:23   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

moja Kata

Sad. Odlučio sam pisnuti. Točnije sam se odlučio da se odlučim na piskutanje. Pa vidjet čemo u vezi pridjeva i glagola. Ok, malo varam, ostalo mi pol litre crnog od neku veće. Dobro je s obzirom na cijenu. cca 30 kuna. Dobio sam. Ja sam inače na ...od 13.5 kuna.. Domače all s porezom. Slabo pijem unatraške gledajući pa me love prvi decilitri. Ali ipak je crnjak a i slabo jedem..kad se sjetim..ne sječam se. Misis Nash. Gentel willdenes i clean. Prosto prosto i potpuno. Nadam se da je misis. Neznam zašto bi se nadao. Ionako se družim ž njom dok je ostavljala svoje tragove. Onda je ,znam, bila misis jer nebi bilo toliko wildenes. Nisam provjeravao eng pravopis .( Tako da se zna da znam). Žao mi je donekle pisti jer Ju gubim iz koncentracije. Zna biti i gadna. Ko da pljuje od bijesa dok priča a ja Ju evo pratim. Kučka je kad to mora biti.pljuj mala. Jebinam nane. Mirmirmir vulkan če potopiti svu zemlju na kraju. Uh..gotova stvar..jedva sam Ju lovio.ovo je bila Ona, zanjih par redaka..ja sam samo preveo i ne pucaj u glasnonošu. Vokal bez melodije. Nešto tupavije od rapa(repa) .
Sviđam si se. Postavit ču si se prije spavanja.
A i kišu propuštam jer sam učinčen. Nije je dugo bilo, dugoročno gledavši..znam za zadnjih par dana. Primjetio sam da mi je desno uho u slabijoj kondi. Ne bih napisao takav komad gluposti da nije točno..zijevam..još uvijek..repetiram zadnju stvar. Drugu jednu. Idem ju prevesti za nas. Dakle ovo nisam ja. Ja samo tipka. Play ,baby
uvertira iz iznenadne navale dubine. Stabilna tuga.očaj iskren i svet. Nepredaja i nemoč u želji. Samo pogled i dorečena neostvarenost. Zna što hoče i nezanimaju zašto. Imam te u mislima i to precizno. Strpat ču te u riječi i protkat se tobom. Tako ipak moj.ja jesam a ti u meni. Unutrašnjost,pomirenje,pjesma rađa.over.uh.stop.

Bilo mi je zanimljivo :) čak sam se osmjehnuo.Idem pogledat staklene komadiće vazice..
..okej je..što god da radiš mota nešto ispasti. Ako radiš što nemoraš onda zna ispasti zadovoljavajuče. Slikajmo ogledala !! Prestanimo gledati slike..hmm.što je ovo zadnje trenalo značiti ? Ospalp je dobro. Vadim činč oz desnog vuha. Stvarno me počne smezati nakon par sati. Sliježem ramenima. U zadnje vrijeme sam se navuko na mobitel i sve što on nosi. Stvarno dobra prijevara. Pa nebi ja sve ovo pisao na PCu. Probajte tipkat u tramvaju..karta jednako košta ili redu u banci..pusti igrice,igraj se sobom. O taj Fejs. Meni su ljudi toliko dosadili da stalno pričam sa sobom. Ko dve babe sam. Jadan moj mobitel. Ali napravljen je da se troši. Kao i ja :) zezam se. Ja sam ko i vi . Sexa ima samo na TVu i internetu a bebe nose rode. Ko da sam rođen u zimi. Mislim, blond sam ali opet nekako spaljen. To se zove unutarnje sagorijevanje. Da smo se svi skrasili nebi bilo Iskrice. Evo je jebena baterija. NEČU JEBENU UŠTEDU ENERGIJE ..POŠTEDI ME POMAGANJA..izgorila je..šta čemo sad? Mislio sam malo o Symbijanu. I lijevo uho se počelo javljati. A da nisam ja malo ostario? Sve me smeta i uši i sve i baterija i sve slabije čijem..evo i groma!! 22.27 a ja nemam struje. 1. Put nisam bio siguran ali drugi X sam dobro čuo, kad sam načulio uši.Sve je to meni nešto čudno. Koincidencije nekakve a ja usredini njih. Ih. Sad se više i bojim na spavanje. Ssituacija kad mi fali žena. Sam u krevetu po ovakvom vremenu punom koincidencija. Bio bih inače slobodam da iskoristim priliku i pozovem neki curetak na partiju pokera ili sl. ali sam se (izvana) oladio tako da vas samo zezam/ "let me try and explain again"(citat od misis, uletila nam u ,ušto)/ ostao mi otvoren račun na Iskri pa piskaram i ostalo mi još malo struje. Nestat ču s njom u kiši pa se javim iz polutople sobe. Uh, več osječam tu sliku. Možda ču biti malo erotičnoji. Danas sam u formi, mogao bih se mslo opustiti nradi zabava. Kaj veliite? Zajedno se podružimo, ovak, prek ekrana, samo uključimo antivirusne.
Ali pada. Ostat ću još vani. Fora mi je. Idem postaviti ova a poslje šta bude ,ko bude budan..

Uredi zapis

29.11.2012. u 23:13   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

Stranac nije stranac jer je stranac

Stranac je stranac jer je stranac.
Jesen ljudska dvanaesta .budučnost nije strana. Uobičajena nada. Nitko nije najjači, najbolji nepostoji. Slučajnosti poklon .nužan kao dobri den. Razlike, ružne, nužne zbog razlkovanja. Sile straha a ha strah mi naKuracide ,više ni mašina ne ubija ,živa smrt se smije.
Uzak 2gled,monopogled, . Neču da me znaju, ja im dužan nisam, pomoč mi ne daju.zašto skvičim? Čemu nalikujem ?
Pa po kuplungu..

Baš sada želim biti ljep, ako je moguće, jer bi bilo zgodno, Nakon svega. Ništa novog nema osim promjene . i to zdravoryzumski prihvačamo i kulturološki razumijemo. Kom kultura tura, ko bi kome več ja svome. (budi lijep); budi se jutro. Svi svježi, čovjeci su spremni prihvatiti dan; iznenađenja. novosti nas ne iznenađuju jer to smo mi, orni orlovi, dokazi budučnosti. Dali se ne poznajem...............isuse.....nemogu lagati....swy u finu materinu...nepodnosimporaz....toliko nas ima & svi se brinemo ( brižni s m o )Uredi zapis

22.09.2012. u 1:43   |   Editirano: 22.09.2012. u 1:44   |   Komentari: 13   |   Dodaj komentar

trebat če mi sutra ovaj log

kolko, o kolko stane znakova u naslv poruke ?

Uredi zapis

16.09.2012. u 19:13   |   Komentari: 15   |   Dodaj komentar

druži mi se

- jel imo Ko da me voLi ?
- kako netko može imati djecu ?
- kamo čemo sa svemirom ?
- jel ima netko da traži stariju osobu od sebe ? ja sam starija osoba
- jel ima netko da ne priča Hrvatsky ? tako lijep, tako dosadan
- jel ima Srbijanki il Bosanki da razumiju Hrvatski ? Slovenke !?
- imaˇl žena A da je iz mog grada :) još nešto ?
- Kurt Cobain je ozdravio nakon smrti
- zabranio bih ringe-ringe-jaja djeci ispod 14 g
- ! : " Riža je kuhana " ... ...oslobodimo tanjure
- volio bih se staviti u nešto a da nije uloga
- zar sam Ja zaista kriv :( i+kome
- oslobodymo bodi
- utonimo u trnje ,trunimo u tami tamanimo tanjure riže
-imaˇl netko da ga volim ?

kolko polje "dodaj link" a tolko sam ga tražio. idemo isprobati:



Link

Uredi zapis

06.09.2012. u 11:46   |   Komentari: 0

Zašto, O zašto ?

pitanje je .

Uredi zapis

17.07.2012. u 13:56   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar

skrušen~spašen

Moram se pokušati ispraviti. Još dans, odmah sad. Ako dobijem 2. šansu ovim izrjekom ču ju pokušati iskoristiti . Htio bih da više ne manipuliram. Npr. zato što je to jednostavno kao pljačka. Odnosno, žrtvovat ču se za zajednicu tako što ču pomalo manipulirati sam sebe. Svi su školovani a tamo ne uče obranu od obmane i gdje li sam samo ja to naaučio i mi, takvi kao ja. Od sada pa sve do daljnjeg pišem o cviječu; biljkama, skromno kakvo mi je i znanje o prirodi. Počet ču obavako :
Baš sam bio za kompom oko 23 i čuh zvijerinji zvuk. Bila je to mačka u svađi sa 2. mačkom. Mislio sam da je lisica ili nneka takova zvijerka jer je zvučalo nepoznato i strašno. Istrčao sam sa baterijom i vidio samo 1 mačku. Ali zašto ja to pričam. Naime, putem sam se spotaknuo na PVC teglu i lagano ju potrgao. Unutra su bile moje paprike , 7 komada. I sve se prevrnulo. Mislim da če biti ok, navikle su na takav tretman. Eto. Sutra ču zaljepiti teglu i svijet će ponovo biti lijep.LN

Uredi zapis

16.07.2012. u 2:03   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

oprosti mi pape

Danas sam, opet, nabrundan. Tako mi stomak zbori i ja ga slušam a ne mogu mu pomoči. Vibracija mi paše dok nije jača od mojih slabosti. Ponovo borba . Dovoljno dana sam pješačio drumom A2 . Opsjedaju me homoseksualni snovi. Sječam ih se i trudim mirno posmatrati. Ide mi very well. Djevojkama je to kao san skakanja s padobranom ali nama, hetero pa još sa Balkana . Nije moja stvar ali bilo bi mi lakše da nisam jedini. U svrhu obrane iznosim da je osječaj poput mokrenja. Mogu reči da sam probao tj. da sam proban. Ustvari ja nisam ni homo ni hetero. Samo sexualac. Zato sam i došo među nas :) a i taj stomak ču savladati jednom. Več sam uspjevao ali me hvatala panika zastranjenosti. To bi bilo nešto suprotno od svih sexualnosti uključujuči i nastranost. Hm. Nije lako. Onda sljedi moć ali paradox pita što ču s njom. Nemožeš ju ni slikati. Neka dam nabrundan.
Zasad mi trza jedna riba. Ona me izglerda vidi kakav jesam pa ču s njom lako i vjerujem da bi s lakočom izdržala moju prirodu pa i potencirala ju čega se pribojava ali nek ona misli o tome. Kaže da je iz €Ua pa još uvijek nismo zemljaci a možda se dokopam Bosanske grude kao kontrakraišnik. Sve se okreče. Što če iz toga ispasti..?
I jedna baš po mojoj mjeri, rijetkooka mi je okrznula strunu ali ona me samo zeza. To su one što se osječaju vragolasto. A ja ču pisati i dalje. I dalje. ITD. Raditi protiv stomaka. Pa ja se upravo borim s njim protiv njega skupa s vama. Ustvari sam društveno nabrijan. U biti. Veza zatvor organ . Sve ili ništa ili ništa osim svega ili sve u jednom ili svejedno ? Nakraju svega stoji žena zato pišem blog. Osvečujem se. Moj sex se sveo na osvetu. To bi bila vrst perverzije. Jesam li izmislio novu vrst? Opet hm.
Idem promjenoti teme. Vrača se odma. :

Nisam se ničeg novog sjetio osim da sam danas pismo svojoj curi svršio tako slatko da ne mogu odoliti da (ona) to ne podijeli s Vama:
"nadam se da ste me piko gutali dok ste me čitali” (oprosti draga [ beta 1.00 puta ] )

p.s. ženska nije bila ni na mom profilu pa brijem da ne čita moje logove i brijem da mi je preostalo malo vremena, a ja neeeču da sam sam, a on neeeeče da je sam

Uredi zapis

15.07.2012. u 21:59   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

evo i moj san

Izvadak iz ljetopisa
Sinoč sam bio ružan kao Svijet. Svatko prepoznaje ružnoču. Često je izbjegavamo gledati. Od nje se sastoji ljepota ali u uredno složenoj cjelini. A ispod ružnoče su glupi krugovo i točkice. Oni su nam dosadni zbog jednostavnosti. Kreču se kao što i izgledaju. Bezsmjerno. I to je valjda to. Ostalo je kombinatorika, navika, poklapanje očekivanja, raspoloženje, utjecaj, genetika, zrak, voda i meso. Sve je lako znati kad vidiš.
Pisati ili čitati pitanje je uvijek. Kako da se trošim ? Pisanje je duže a nakon njega je čitanje bolje. Samo treba biti strpljiv. Kasnije to više nije strpljenje nego radni ritam i kreče se samo po sebi bez guranaca. Baš ko na traci i vodi te tamo gdje još nisi bila. Pritom je olakotno pratiti tragove. Uvijek ih ima pa razumiješ da si ih znao. Tada se več usuđuješ zapjevati & gle..popunjavaš prazninu posloženim točkicama.( I to znadeš !?..) Sa pjesmom nisi sam. Počinje rasti cviječe, stvara se plodonosni vjetar i dolaze turisti sa suncobranom ili motikom u ruci i ti se pitaš kako si se samo usudila ..
Sada se odmori malo tu u novom prostoru ,umorena ljepotom, sve leži na tebi i pusti im neka te njuše. Dobro ih osječaš . Oni te donekle znaju . Otkrivaju tvoje pixele koje si i sama otkrila dok je sve još bilo pusto. Stiči če princ, konjanik, osvajač pitomog . Razbježat če zaslužne turiste i nadjenut če vam ime. Eto, do tada spavaj i pred buđenje prosanjaj pismo najave poslano pri kraju putovanja po tragovima.

Uredi zapis

14.07.2012. u 10:11   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

radni day americkog bojnika

Kaznit ču forum sobom još jenput. Ovaj put otresito. Ponovo unaprijed govorim. Pa neka. Šta to mene briga. Gdje li mu je srce da mu nešto prodsviram. Zašto ? He, samo zato što je živ. Stisak shake, polunježan, pogled lijevim okom nakrivljene glave i lukav, podmukao osmjeh. Za moj život to znači biti živ. Nakon toga..nevidim ništa?! Samo dotle sežem? Mora biti nešto dalje..bar pokoja kapljica crvenog znoja, zvuk nekakav..ili..ostajem razočaran nama. Pa ono mi nije pomoglo jesem li mu vlasnika. Vidim da sam trajanje počeo krpati mislima. Misli! To je što ne želim. Kontra njih tjelesa i postoje...još uvijek samo stojim, zamrznut u trajanju trena. Želio bih ne pasti več otiči još mrvu niže. Mrvu, tako da uživam sporo jer to znadem. Tako je. Poznati osječaji čine svoje. Svlače moju odoru i sjaje tjelo kojim shvačam sebe . Ponovo je muka urodila životom . Još jednom sam ponovo ž.i.v. Ne služe li srca za život. Shvatio sam tu istinu tako dobro da ju smatram svojom. Zbog mene kuckaju. Hvala ti moj bože. Nazdravim ti svaki put vaša Udaljenosti. Ali tada dužnost zove i bacam osječaj u misli o novoj zakrpi mandure. Moje postojanje je dužnost i zadovoljstvo. Između je mandura. I drugove sam stekao. Tako smo si pravični da smo i jaki. Mi ne izdajemo sebe. Mi smo debele crte. Da, tako smo ravni. Zaista, ja ih volim, priznat ču si sad. I ta silna srca, što bi bez nas. Sve se poklapa a Ja u sredini s novom zakrpom. Nitko nezna što mi je na plečima. Oni to ne mogu shvatiti. Sila kojom držim težinu smrti. Mogu me gledati samo preko naočala s tim njihovom srcastim srcima. Ipak, bar njih imaju pa ih gledam. Da nemam sebe tko bi me gledao ?? Samo ja. Moram to barem zapisati..

...za slučaj da se ponovo okotim. Ko če mi istinu reči. Ja sam među njima. Nestalo bi i mira sa mnom. To je sve što znam. Stvarati mir. Mrzim kaos. Gotovo ga se bojim. Mogu si misliti što je to . Ali moj bog to neče dopustiti inače nebi bio bog. Ja svakako računam na njega kao boga.

Uredi zapis

13.07.2012. u 21:13   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

kako da ga nazovem

Večeras sam si sam dao zadatak ali onaj mustbee. To je ono kad se stavljate pod pritisak ali ne fizičkog tipa več ono kad ti nužno treba i vjetra u leđa a on se baš i ne nazire (naslučuje). Imam Vjeru, imam, i hinim da ču zasjati u svjetlu što se čini mojim ili kao Mjesec. Jer ja to volim dakle znam dakle mogu. I kao što je vjetar na putu, tako s njim i moj zadatak. Iz toga jope proizlazi da ja, koji sam zadatak, jedino moram zauzeti poziciju . Okej, potoji i faktor oblak ali nitko ne garantira uspjeh i ako se več pojavi oblak, neka bude brz da neprobdjevam oblačnu noć. Inače spavam na balkonu a ono sa profila o kučici na drvetu, to samo imam u planu.
Nadalje. Bijah na Sljemenu. Sreli smo 4 ljuda za gore i 305 za dolje . Da stvar bude još gora, svi su trčali na goru ko da negdje gori. Frend je mudro zaključio da smo sigurno mi u krivu kad njih 300 trči u drugom smjeru ali, eto, mi stigosmo do svojih kućica.
I samo sam tako, nešto htio napisati nebili si time olakšao zadatak ali on je ipak priča za sebe, koju ču takođe ja ispisati ali ju ipak neču zapisati pa netreba obračati pažnju na to. Ebiga, zapetljo sam sam sebe.toliko.

Uredi zapis

12.07.2012. u 20:47   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

:) he, he

Tako je lijepo podnoć siditi napolju i uživati u pristojnoj temperaturi. ( u prolječe ptice slađe pjevaju) . U ovo vrijeme ali u proljeće. Imam namjeru oovo postati na iskricu i zato več sad, dok pišem, osječam se kao da sam tamo. Ona jeste velika. Sigurno če se nači nešto i za mene. Iza mene nema ničega a ispred..usred sam iskrice. Osječam njenu velikost u sebi. Hm. Priznajem, paše. A sve to iz ležaljke dok pada mrak. Rekli bi suton, ali u mom kraju Sunce zalazi rano iza šume i danas ima mrlju na sebi koja je vidljiva golim okom negdje oko 7 sati. Tako da ču reči "dok pada mrak". Ne pašu mi pljuge a to mi je jedino cjelodnevno zadovoljstvo. Fali mi zadovoljstvo osim kad pušim. Nadalj, upalio sam bojler i napisat ču blogič dok se vodica ne zgrije i zapalit pokoju plugu..moment.evo,jesam.. I dok sam motao pljugu mislim si fala bogu na blogu. Da ih nema nitko nebi znao za mene. Baš sam patetičan. Hrvatski bi to loše zvučalo. ..onda sam popušio do kraja i uputio se ka s. čvoru a več mi je i baterija bila pri kraju u to vrijeme.

Uredi zapis

10.07.2012. u 21:37   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

Nešto u G duru

Sačeko sam kasni sat pa da si pustim dnevni b.l.o.g.Trebali bi svi pisati. Hočeš pričati a poštuješ tišinu- piši jebote. Šta te boli thejon. Možeš biti žif sa smislom samo u meni ako te se udostojim glednuti. I tako ni sebe ne poznaš pa piši zbog tog sebe. U pljvački su svi kromosomi ( jel jesu? - recimo da jesu). Bijela tekučina iz mrklog grotla.ko se boji tunela još ?
I cijelo vrijeme sam blag ko klavijaturista. Proslavljamo ljeto skupa. Moram pronači svoj stil tako što ču se rješiti viška čim ga lociram ako ne odma -čim ga ugledam i moram ,pri tom, paziti na druge. Ali on ne ovisi samo o meni iako je samo moj. Pretpostavljam da je to teško mada mi ne smeta trganje kad ga uvijek preživim. Tako, pače. Few (fju )fun things. Poljubi me u ranu, zoru,zajedno s udisajem
Ne bi nitko trebeo biti pametan, to se ne mora. Pa oni samo zezaju (muvaju). To je tako glupo- pogledaj nekog a onda brzo u sebe (za usporedbu) a sad zatvori usta kad več ništa ne pričaš, nakon uh..Jel prebrzo? čitaj sporo ! Idem sad na košarku .
Nekad bilo sad se spominjalo.
Idem sad na gemišt. Zovem sve. 30kn litra. Ali nedam iskrici lipe za 3G pa možda 2.
put .Ma nedam lipe za G ni da je 6. Zamisli život nakon gemišta.
I nikada ne bi trebali ništa završavati osim za rođendan. Kraj nema smisla. Što to znači kraj? Kraj čega. Ne vjerujem ni u jednu vrst kraja.kao da sam ja nekad nešto započeo^ .isto tako nije istina da je dosadno.jednom ču i to shvatiti.kad odem od sebe.paa da.moje nije za mene pa producira dosadu.onanija bez opasnosti i kraja. A Bože, kako sam slab čim ostanem bez duhana.volio bih neki put biti iskreno prevaren.to je važno,mislim.

Vidi kakoo se poklapaju mostovi u nizu. Nasumično i polako. Neprimjetno a sa svakim svatko. Baš su sigurni i slatki. Sad je lako, po njima, polako.pol koraka iznad zemlje i sve se kreče osim tebe. Znači nikad nisu ni trebali ali drugačije nismo mogli znati. Uopče nije stvar u blesavim mostovima.
Baš je dosadno što sam muško. Probao bi ne što drugo, ako bi se netko mjenjao a sad sam več i umoran i bilo je dobro proživjeti sve. Brzo sam prožvakan a meni nije bilo lako : v
Ljepote i prijateljy. Toga se klonim. Isti su. Oni tek bez smisla vrijede i tako ih ja gledam ali ,tko zna. Ja ne. I što na Svijetu osim toga ima. Neprijatelji su svakako prijevara. To znam i to mi više nije predaleko.
Poslje pisanja sljedi molitva. Ja ionako sve okrečem naopako, onako kako treba. Dakle, naopako. I neču više, bar večeras. Želim to sebi narediti. Onda bude stvarno lako i lako je biti djelatnik ali šef! To je nešto drugo. E to je naopako a onda tek oboje. Uh,joj. Sve zbog sebe..ali zbog čega ??
Vidim, čujem da sam postao prepzbiljan. Počela mi je takova glazba. Nije mi bila namjera. I baš zato, zbog krive nenamjere. A bogati !! Pa najlakše je misliti o ljubavi . I tu je također neka greška s posjedovanjem. Reči moja kiša. . Reci „ moja kiša! ". To treba reči i to je to ali to treba reči. Trebao sam napraviti kraj na polovici i uvijek drugačije. Da neznam da je ponedjeljak nebi znao koji je dan. Srečom ta imena pa se razumijemo i život je lak (lijep). Meni je to hoby ~ razumijevanje imena, dok se ozbiljnije ne zaposlim kao ispisivač recepata. Kužiš ? Ma zezam se, glupo :) nema tu ništa, đaba tražiš. E to je lijepo. Besmislena šala. Tu se nešto krije ali se nemože vidjeti. Jednom ču pričati o pažnji. Kažeš :tako obična stvar. Isto neprimjetna.hm. Evo nešto smo našli itd..
A sada o odluci. One nisu stvarne (u navečem broju slučajeva). Puno ovosi o atmosferi a ona malo ovisi o meni. Ona bi mogla biti kraj. Ako tako nešto postoji bila bi to odluka. Najsličnija je kraju. Npr ako nešto odlučiš smatra se da si nešto naučio što znači da nisi znao pa s te strane to i ne znači baš nešto. I znaš, kad nešto nevalja sve što treba je uništiti. Pa dobro, i od toga se može napravoti umjetnost npr.preobrazbu , ko ima volje i želi se baviti time. Bar je manje prašnjavo ko nevoli prašinu. Sve je .. neznam šta je sve to.. umjetnost . I prašnjava je. Opet mostovi. Nek ih bude, nek im bude. Pa ne može se pobječi ni od pakla ni od raja

Uredi zapis

09.07.2012. u 23:27   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar