Weblog nije forum!

Slažem se sa nekolicinom komentara na ovom mjestu tipa..."što učiniste od bloga!?"
Naime blog je osmišljen kao mjesto pisanja ili bar pokušaja pisanja kratkih priča, osvrta,eseja,noveleta,kritika...na koje štioci daju svoje komentare,mišljenja,podrške ili ispravke.
Zapis u blogu ..."nisam spavala,svrbila me lopatica" nije gotova postavka. Mogao bi to biti naslov ispod kojega će se tema razraditi i oblikovati,pojasniti i rasčlaniti: ...zašto te svrbi lopatica(kada si se poslijednji put okupala!)?
...jesi li ,moguće, nosila onu crvenu sintetičku ali pripijenu majicu dok si pokušavala steći vitkost trčeći maraton oko grada???
...jesi li previše zategla naramenice na "grudobranu" push up up up(koji dvojke pretvara u četvorke!),pak su te nažuljale??
...ili se na tom mjestu ukopao krpelj dok si brala ljekovito bilje potrebno za čaj protiv bora,strija,viška kilograma,oporavak jetre,rad bubrega,nestanka celulita i povratak memorije???
...zašto te,zapravo,muči svrbež na lopatici???
...što se ne počešeš??
Na ovo zadnje nije nužan odgovor, to prepustiš komentatorima a ti samo kategoriziraš ponude dobrovoljaca koji bi maštovito riješili tvoj problem.
Dakle,postavka u blogu je malo štivo koje se čita sa manje ili više zanimanja ali duže od samo par sekundi.
Sve ostalo pripada u razne forume kojima je virtuala prebogata.
Blog u ovakvoj formi,od mnogih iskričara čini antiblogaliste. Šteta.

Uredi zapis

07.05.2009. u 8:29   |   Komentari: 31   |   Dodaj komentar

...dobila sam GA,da!

...dobila sam GA,još jednog u nizu ali malo duži.11 cm!.... kad GA pomno razvučem po papiru.Tako sam GA dugo čekala,maštala o njemu,birala numerologa da mi potvrdi njegov touch sreće koju će prosuti po meni.Konzultirala sam astrologe da mi potvrde dan sat i tren kada da GA otkrijem i uzmem.Sada je moj u dobru i zlu do smrti.Čuvam GA skrivenog od ljudi.Vidljiv je samo Velikom bratu i poreznoj upravi.Mojoj sreći ne nazire se kraj samo zato što imam OI broj!
O(pet) I(spadoh)B(udala)
O(bilježile) I(nstitucije) B(abune)

Uredi zapis

03.01.2009. u 14:40   |   Komentari: 9   |   Dodaj komentar