Komentar

Baš mi je darago da netko ima drugačije iskustvo pa može i složiti teks suprotan ovome. Očito sam ja bila sa krvim dečkima ili oko sebe vidim samo krive ,a ne prae. :)

Uredi zapis

11.01.2008. u 23:36   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

Ljubiti se, ljubiti se.

Danas mi je palo na pamet kako je ljubiti se sa jezikom stvarno intimna stvar. I učinilo mi se kako su to svi zaboravili.
Nekada davno mi se činilo glupo kada sam u starim klasicima vidjela kako muški glumac nagne ženu i poljubi je onako jako u usta, jako ju rukama za tjelo drži i nagne je polako i malo. Činilo mi se to totalno nerealnim, neistinitim, nestvarnim za osječaje. A danas, kada sam shvatila koliko je ljubljenje sa jezikom intimno, to filmsko ljubljenje u starom klasiku mi se čini tako stvarno i pravo. Poljubiti nekoga, a ne previše zadirati u njegovu intimum, a da poljubc bude strasan i da se tijela dodiruju, stiskaju.
Pomislila sam, da zašto to današnji dečki ne rade! Zašto odmah guraju svoj jezik u ženska usta! Zašto odmah kao da bi pojeli djevojku i zašto im odmah postane tvrd penis! Zašto su tako seksualno osjetljivi i tako nagli u seksualnom uzbuđenju. Nagli i kratki. Zašto ne mogu osječati seksualno uzbuđenje istovremeno pričajuči nego samo gurajuči svoj jezik u ženska usta! Zašto su tako siromašni u doživljajima!
Kako bezveze. Kao da ti svojim ustima i slinom mora zavladati tvojim ustima. Sada sam se sjetila da im je i dodir grub. Čak i kada diraju, kao, nježno i polako, diraju grubo. Što su muškarci kao drotkefa za žensko tijelo! Što ne osječaju svoje tijelo pa ne mogu osječati, poštovati tuđe, žensko!
Sjetila sam se opet jedne svoje pomisli ili želje.
Na poslu jedan dan sam poželjela da mi se muškarci otvoreno udvaraju. Da su otvoreni u svojoj namjeri i iskreni. I da mi se čisto u lice udvaraju. Kao, opet, u starim klasicima. Gdje su muškarci prilazili pristojno ženama i pjevali im. Gdje su im pričali o svojim idejama, zamislima, željama. Donosili im čokolade, cviječe. Slatke male stvarčice. I se to su radili otvoreno, pred svima, ali uvjek sa odstojanjem koje je davalo prostora ženi da ga odbije. Bez ikakve dužnosti da mora prihvatiti udvaranje, žena bi odbila i muškarac bez srama prihvatio odbijanje. Otvoreno pred svima.
A kakvi su muškarci danas! Nebi otvoreno rekli niti riječ. Sačuvaj bože, u zemlju bi propao prije nego dozvolio imalo da bude pristojno izložen ženi. Onda sve obilazi, zaobilazi. Mješa teme, petlja se i sam sebe uhvati, na jasno, kako laže i na kraju ispadne očito glup. I pitam se što če mu sva ta petljancija. Čini mi se da bi odmah čim mi samo jednu riječ kaže koja možda tamo negdje znači neko udvaranje, da to njemu odmah znači da bi imao seksualni odnos samnom. I na kraju dolazimo do toga, da muškarcu je udvaranje samo kada mu se penis uzdigne. Tako je sa današnjim muškarcima. Koji očito nemaju prostranstva, snage u sebi da bi mogli imati cijeli spektar osječaja, promišljanja o seksu i svome penisu. Što je sa muškarcima koji osječaju svoj penis i kada je u spuštenom stanju! Koji se ne srame svog penisa!
Što današnji muškarci samo priču o svome penisu i o svojoj muškosti, a dok istovremeno ništa od toga ne osječaju! Onako napuhani, visoko se drže u trendovskoj odječi, ili odjelim, kao skromnom autu jer to je danas fora, pa onda ozbiljan u licu. Pa mislim, više da mi se povrača nego da me privuče.
I neizbježna ona muška i ženska stavka! Ako nešto po lošem krene u razgovoru, susretu, odmah sigurno samnom nešto nije u redu. Sa njim sačuvaj bože, sa njime jesve u redu. Da bi oni priznali da možda su nešto nesmotreno rekli ili krivo se izjasnili ili samo da ostave mogučnost da je možda došlo do nesporazuma. Nego oni iz svoje nesigurnosti odmah se brane i odlaze.
Baš šteta što nema kao prije strpljenja i sigurnosti u sebe u današnjim muškarcima. Šteta. Mogli bi se udvarati godinama djevojci koja im se sviđa. A ne kao danas gdje bi odmah željeli ju. i onda kada to bude izgleda kao pražnjenje spremnika. Prazno i pomalo izgleda jadno. Baš šteta.
Ili oni koji misle da je seks obečanje da su dobri. pa te kao mame, samo što ne počnu vikati :" Dobar sam, dobar sam." Moš si misliti kao je dobar! Neki ne viču, nego kao mame te uzrečicama i poskočicama. Neki te pokušavaju spetljati vlastitim tvojim riječima. Neki ti odmah nameču ideju da o sebi misliš da si glupa, nesigurna.
Prvo što sam primjetila da muškarci ruše kod žene je osječaj sigurnosti. Valjda prijete svojom fizičkom jačinom, jer su u večini krupniji fizički od žena. Baš su glupi. I na tome kao oni grade sigurnost u sebe, u svoju miškost. Rušeči ženi sigurnost, sebe onda nameču kao sigurne, velike i jake. I, kao, čim je žena, kao mala i nesigurna on je močan i jak.
Zašto muškarci to rade! Što misle da ne bi u koga imali gurati svoj penis ako bi se žena, bez njih, osječala sigurnom na zemlji!

Uredi zapis

11.01.2008. u 22:57   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar