Promijeni izgled:

      sara_tera

https://www.iskrica.com/profili/sara_tera
ID: 1000143

Žena, oko 65 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Vodenjak.
Zadnji posjet 25.03.2023. 15:36


heteroseksualna
oko 70 kg
oko 165 cm
Boja očiju: Zelena
Boja kose: Plava
Izgled: OK, pazim da sam fit
Traži: osobu istih godina
Ovdje je jer: Nadam se da ću započeti dugotrajnu vezu

» moj WEBlog

 
Gdje živiš?
U stanu
 
Gdje bi volio(la) živjeti?
U manjem gradu
 
Po tome što i koga tražim, nazvao(la) bih sebe..
Tražim 'ono pravo'Koje stvari ti najviše daju samopouzdanje? Kada bi mogao(la) mijenjati jednu svoju osobinu, što bi to bilo?
hm...kad čovjek dovoljno dugo živi na ovom svijetu, stekne samopouzdanje! osobito žena koja je dugo solo...možda mi je to najveća vrlina što mogu sve solo, ali i najveća mana? ne trebam ljude u svom životu, ali ih želim! još uvijek je to partner, moj muškarac, moj čovjek! živim solo i nemam nikakve obveze pa se mogu posvetiti sebi i partneru u vezi i druženju koja nas vesele i ispunjavaju!
 
Kakvi su tvoji politički stavovi? Pripadaš li nekoj političkoj stranci ili organizaciji? Koliko te zanima politika?
politika nažalost određuje naš život! liberalnih sam stavova, naginjem ljevici (ali ne ovoj našoj)...ali napustila sam gotovo sve nade da svijet može biti bolje mjesto?
 
Kada bi mogao/la izaći sa bilo kime, tko bi to bio?
netko tko ima slične stavove i poglede na život, netko tko je materijalno ok kao ja, netko tko živi uredan i sređen solo život ali je još željan uzbuđenja i životnosti (odlazak u kino, plesnjak, putovanje, sex)...netko tko mi je privlačan....jednom rječju...egal osobu!
 
Koju vrstu glazbe voliš? Napiši par koncerata ili priredbi na kojima si bio/la.
blues, rock, klasika
 
Koji su neki od tvojih životnih ciljeva? Gdje vidiš sebe u naredne dvije ili pet godina?
dobro mi je! možda mi se jednog dana ipak netko i pridruži...ljepše je povremeno hodati u dvoje! želim s nekim ostarjeti, makar ga i pomladila!
 
Postoji li još nešto što želiš reći, a ova pitanja nisu pokrila?
molim dečke ispod 60 godina i one iznad 70 da mi se ne javljaju(uporno se javljaju, ali neću im na poruku odgovorit?)! također i sve one koji su oženjeni, u vezi, koji mogu ponudit samo sex i to kod mene i ništa više, žive u nekoj drugoj državi, 300 i više km od Zagreba, žive s mamom i tatom, djecom i sl. želim egal odnos u stvarnom životu, ono što mogu pružiti to i tražim!