Promijeni izgled:

      



blizanac39

https://www.iskrica.com/profili/blizanac39
ID: 1584258

Muškarac, oko 43 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Blizanci.
Zadnji posjet 24.04.2024. 16:35

heteroseksualan
oko 75 kg
oko 180 cm
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Smeđa
Izgled: Proporcionalan
Ovdje je jer: Nadam se da ću započeti dugotrajnu vezu



Koje navike te kod drugih najviše iritiraju?
Rastavljen. Otac dvoje djece. Zaposlen. Ne pušim, ne pijem, ne visim po kafićima. Iskreno, s obzirom da mi brak nije uspio, te je završio razvodom, nisam baš optimističan da ću ovdje uspjeti upoznati osobu s kojom bi mogao nastaviti zajednički život, ali kažu "nikad ne reci nikad", pa eto ipak sam odlučio probati, iako nemam prevelika očekivanja. Vjerojatno će mi trebati vremena, da bi krenuo u nešto ozbiljnije, ali treba krenuti, pa ćemo vidjeti kuda će nas to dovesti.
 
Kakav je tvoj pogled na duhovnost, i kako se to odražava na tvoje stavove?
Po horoskopu sam blizanac i imam 40 godina. Ukoliko me pitate kakvu bi osobu volio upoznati, rekao bi Vam iskrenu, pozitivnu, dobru, nježnu, da ne pije, po mogućnosti da ne puši, da ima razumjevanja, da želi razgovarati, jer osobno mislim da se svaki problem može riješiti, ali samo ako su i jedna i druga strana spremne na razgovor. Također da voli djecu. Što se godina tiće neki raspon od 30 do 42.
 
Koji su neki od tvojih životnih ciljeva? Gdje vidiš sebe u naredne dvije ili pet godina?
Izgled mi nije toliko bitan, jer smatram da je svatko lijep na svoj naćin. Puno bitnije je što čovijek nosi u sebi od samog vanjskog izgleda. To bi bile neke osnovne stvari o meni, a sada je red na Vama, da se javite, ukoliko se nađe netko kome će se čitati ovo što sam napisao. Ako se i ne javite želim Vam svima svako dobro i da uspijete ispuniti sve životne ciljeve koje imate. Lp od mene do ponovnog tipkanja.