Zašto bi svi trebali imati isti pogled???

Slušam danas dvije gospođe u trgovini kako se razgovaraju o tome kako je jedna vidjela od njihove zajedničke prijateljice muža sa nekom drugom ženom i sad zamisli ti muške svinje kraj tako divne i dobre žene on se okolo vucara sa drugom!

Čuvši to mogu si misliti kakve priče počinju kružiti o čovjeku koji možda nije kriv! Čija žena možda zna da je u društvu druge žene, koji možda ima otvoren brak ili nešto sasvim četvrto!

Moj pogled na njihovu priču i na "uhvačenog" čovjeka je ovakav (pisat ću o izletima van braka, avanturama, preljubima i sličnim odnosima, zanimacijama, sportu ili kako ga god vi nazivali jer imam svoj pogled na to) :

Predpostavka:
Čovjek je bio sa drugom ženom koja mu je ljubavnica!
Ok, od kud pravo onim "gospođama" da ga osuđuju, jesu li ljubomorne na ženu sa njim?
Jesu li one sasvim čiste i bez imalo putra na glavi da mogu suditi?

Moje viđenje toga je ovakvo, možda čovjek ima divan brak sa svojom divnom ženom koju voli i obožava, ali ona nema volje, mašte i nema libido kakav on ima da ga zadovolji u krevetu! Sve ostalo funkcionira savršeno osim tog dijela, a taj dio njega baš ispunjava i čini ga kompletnim čovjekom!
Sad zbog toga bi on trebao apstinirati ili se žrtvovati i biti "vjeran"?
Po mom mišljenju ne bi, ali pod jednim uvjetom, a taj uvjet je da zbog njegovog zadovoljstva ne trpi brak i da to osjete njegova djeca i žena!
Što želim reći, ako u glavi možete razdvojiti "ljubav, brak" od zadovoljstva tj sexa ili ti potrebe onda samo naprijed i pazite da se ne zaljubite!

Uredi zapis

12.12.2015. u 15:27   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar