ŠETALA SAM HASKIJA

Već unaprijed znam da će vam se ova priča svidjeti, naime, istinita je .. Glavne junakinje su majka i kći, Marijana (zvana Maja) i Valentina, te njihov pas Rodrigo. Žive same u stanu na periferiji grada, a financira ih Valentinin otac, koji malo niže u centru živi sa svojom „pravom" obitelji .. Bave se najstarijim zanatom na svijetu, za što ne plaćaju porez, a kći mrzi majku zbog toga što fenomenalno izgleda za svojih 38 godina, i zavodi joj školske prijatelje na fejsu. Navodno je s jednim otišla i dalje od šturog dopisivanja, pa joj je kći to zamjerila nakon što su ju zezali u školi da joj je mama prava tigrica u krevetu .. Ili bolje reći u autu njegovog tate. Novac koji dobiju za sexualne usluge skrivaju po kutijicama u stanu, a navodno kći ima više love od majke, koju nikada ne traži novac za izlaske, odjeću i kozmetiku, jer joj otac daje dovoljno džeparca, uz ove povremene zaradice ..



Jednog predvečerja majka je čula iz kćerine sobe zvuke karanja, mrmljanja i uživanja, pa je odlučila prošetati Rodriga malo po kvartu .. Prije polaska provirila je kroz ključanicu sobe, gdje je imala i što vidjeti .. Kćer je lijeno imala međ' putenim crvenim usnama poveću kurčinu svog novog dečka Igora, a on ju je prstima razrađivao i pripremao ju za vaginalni i analni fuk .. Dva prsta su mu bila u njoj odjednom, u twix pozi, a malecka se davila predivnom velikom kobasicom, koju je slinom ulaštila do te mjere, da se cijeli stan blistao .. Žile su mu bile predivne, kao zelenoplavi labirint, iz kojeg će sperma kasnije prelako prošikljati, i naći izlaz svuda po njenim tek procvalim silikonskim safaladama .. Prije nego je poželjela ući i sama malo liznuti zetov kar, sabrala se i došla pred ogledalo .. Namjestila je naramenice grudnjaka da joj tek nehajno padaju niz ramena, popravila uvojke kose boje bagremovog meda, te stavila bezbojno sjajilo na usne i maskaru na trepavice .. Majka je izgledala poput Vlatke Pokos, a kći poput Severine .. Nisu bile nimalo slične, osim što su obje bile – KURVE.



Marijana je odlučila ići preko školskog igrališta, jer je vidjela 3 dečka kako haklaju košaricu, bez majici .. Prilično znojni i mladi, lagano mišićavi, baš kako ona voli, cca 17-18 godina .. Tek da joj grlo prekrši zakon. Drolja koja glumi sveticu, pravila se da ih ne gleda, a pička joj je već bila dobrano mokra, i trebala je pluteni čep da ne procuri ta berba davne 1977. „Ooooo, ko to nama ide, naj mama!" „Teta Maja, otkud vi? Možemo malo pričat s Vama?" „Di je Vale? Nismo ju danas vidjeli u školi, zgodna je, al Vi ste još zgodniji." „Joj dečki, hvala, al ja sam malo prestara za vas, pa kaj vi ne znate koliko ja imam godina? Nije vam vruće? Dobro da ste se skinuli tak, bile bi vam majice skroz mokre."



Pročaskaše oni tako, i Marijana odluči poći stazom kroz šumu, a mrak je već obilato padao .. Mrak koji sakriva sve grijehe i ne da danu da išta vidi .. Bez osude, bez postojanja, samo fantazija i san, kao da se nikad ništa nije desilo. Nakon nekoliko koraka primijetila je da su dečki pošli za njom i da ju slijede, samo u šorcevima i tenisicama, jedan je vezao majicu oko glave, a dvojica su ih prebacila preko ramena .. Nosili su loptu sa sobom i nešto se došaptavali. Malo je ubrzala korak, a haski je plazio jezik i umorno dahtao na ovim ljetnim žegama .. Došla je do drvene klupice i odlučila malo stati, kao da šalje poruku .. No dečki su ju i dalje sustizali, i bili sve bliže i bliže .. Mora da su čuli da je njihov razredni kolega Domagoj, umočio svoju srednjoškolsku maturantsku palicu, u toplo i sočno međunožje Valine mame, ko u tijesno gnijezdo gnjecavih smokava .. „Dečki, kaj vi hoćete? Pa ne bute mi valjda nekaj napravili. Ja se bojim sama tu u šumi ovak." „Pa niste sami, teta Maja, mi smo tu da Vas čuvamo." „Teta, jel vas možemo nekaj pitat? Jel bi nam htjeli malo drkati ili nam pušiti? Nas dva smo još nevini, osim Vedrana, on si je jebao sestričnu kod bake na selu." „Dečki, pa kaj ak se to sazna? Ja bum završila u zatvoru. Isuse!" „Nećemo mi nikom reć, samo malo teta Maja, da vidimo kak je to."



Maja je čučnula, a oni su povukli svoje šorceve dolje, bile su to mlade, tek dozrele karine, jedan je imao ravno 20 cm prangiju, drugi 17,5, a treći oko 15 .. Cicala im je rumene glaviće i gutala cijele makine, a oni su po prvi put u životu osjetili tu slast, kako je to kad im prvoklasna MILF duva u obližnjem kvartovskom šumarku .. „Teta, vam smijemo malo stavit u pičku?" „E da, baš bi izjebo nešt'!" „I ja bi karo."





Sjeli su i nagnuli se unazad na klupici, držeći u korijenu svoje krute ponose u full-u, a ona je na svakog malo nasjela, nasadila i jahala .. Ko da im drka pičkom, umjesto šakom .. Na svakom se poštenski izjahala, a na trećem si je istrljala pičku i squirtala preko staze i grmlja, do potoka koji se više nije ni vidio od mrklog mraka i tmine .. Opet je čučnula, kako bi joj mladci poprskali isplaženi jezik, obraze i spontano izvađene sise .. Nagurali su joj svu spermu kitama u usta, spremili ih i otišli svaki k sebi doma .. „Hvala Vam puno, teta Maja, hvalit ćemo se sutra u školi s ovim, bit ćemo glavni frajeri!" „Karali smo MILF, daj 5!" „Jedva čekam tjelesni sutra, da u detalje ispričam dečkima kak smo karali Valinu mater." „Gubite se, da vas više nisam vidla, vi bute od mene radili kurvu! Svaki ste mi dužni po 150 kn, to da znate!" Dečki se grohotom nasmijaše i odoše. Iz daljine joj povikaše : „Ha ha, te pare teta Maja nećete nikad dočekat! Možete ih samo sanjat."



Sljedećeg jutra u stanu se začula neka buka, naime, preko puta njihovog stana, gradila se kuća tj. vila .. I majka i kći su bacile oko na jednog zgodnog plavog dečka koji je do te mjere pocrnio vani na 40 stupnjeva, da je već počeo ličiti na crnca .. Zezale su se da bi voljele vidjeti kontrast njegove guze i ostatka tijela .. Maja je izašla na balkon, i ugledala ga kako nešto buši, brusi .. Ili pili .. Tko će ga znati! Spazio ju je, i počeo si popravljati zaštitnu kacigu, jer mu se malo nakrivila .. Nasmijala se i zbacila sa sebe bijelu košulju Valinog tate u kojoj je spavala, te otišla s balkona ravno pod tuš, kako bi joj on mogao vidjeti leđa, savršeni odraz kralježnice na koži i oblu srcoliku stražnjicu, kojom ga je namamila iz pakla u raj .. Skočio je preko balkonske ograde u stan, i došao za njom ravno u kupaonicu .. Rodrigo je počeo lajati, al kad je prepoznao naočitog Fahrudina, vratio se nazad na svoju dekicu za spavanje .. Skinuo se do gola u kupaonici, i gazio po svom zelenom bauštelskom odijelu, a guza mu je zaista bila bijela poput snijega, kao i rogan od kojih 19,3 cm, s kojim se kao bijesni bik planirao zapikirati ravno u njenu crvenu maramu koja ga je već danima izazivala i mahala mu iz kurvanske arene .. Samo je ušao u tuš kabinu i uzeo ju straga, bila je podmazana gelom, šamponom i sapunom, pa je samo kliznuo u nju poput pneumatske bušilice, poput limuzine kroz londonski tunel .. Guzio ju je i prčio, snagom bošnjačkog bauštelca, koji ne odustaje dok i zadnji čavao nije zakucan u armirani beton. Rastvarao joj je guzove šakama joj jače i punjetao ju do korijena i jaja .. Čvrstom šipkom do prokletih jebenih temelja! A onda je u kupaonicu ušla Valentina. „Majko, što je ovo?" „Ne svađajte se, djevojke, ima za sve." I Maja i Vale su klekle i dobile po zmijskim palucavim jezicima, sve do zadnje kapi tog prefinog marcipanskog sjemena .. A njegov do nedavno pulsirajući cigleni ud je ostao visiti nad njihovim razjapljenim ustima poput produžnog kabla neke jeftine željezare .. „Što ćemo za doručak, mamice?" – priupita Vale.

Uredi zapis

29.08.2015. u 23:08   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

NAŠLA SAM SE S NJIM

Tog jutra probudilo me sunce koje mi je milovalo lice kroz žaluzine od ljubičastog metala .. Bila sam još snena i pospana, al sam ipak odlučila ustati i iskoristiti dan. Kosa boje slonove kosti mi je u dugačkim polukovrčavim uvojcima bila razasuta svuda po jastuku, a na vrhovima prstiju sam imala zalijepljene jako dugačke purpurne nokte. Dohvatila sam svoj iPhone Princess Plus sa bijelog stolića kupljenog u Ikei, i pogledala poruke. Od 7,8 koliko ih je stiglo tijekom noći, jedna je bila posebna .. Njegova. Imali smo svoj tajni kod, kad bi mi poslao : „Šta se radi?“, znala sam da se želi naći .. i opet ju prevariti sa mnom, po tisućiti put. To je bilo jače od mene, on je za mene bio i Premium i Opium, o kojem sam bila ovisna već godinama .. Kao diller bijelih slatkiša, koje sam tako rado premetala po ustima i sisala slatki karamelizirani sok iz njih dok mi ne bi nestali pod jezikom, poput čarobnog pucketavog praha .. Dovoljno gorak da se ne razbolim, a opet dovoljno sladak da ga poželim opet, i opet .. Napisala sam samo : „Gdje i kad?“ i stavila mu se na dispoziciju kao zadnja drolja, a opet dovoljno dama i princeza, da znam gdje je granica koju nikada ne prelazim. Odgovorio je : „Na školskom parkiralištu za 45 min.“ Nasmijala sam se nekako samozadovoljno i kujasto, ne toliko zbog toga što sam znala da ćemo se opet ludo provesti, već zbog toga što je njegova žena poznata hrvatska pjevačica, i imponira mi da ju nadmašim, da sam bolja od nje .. Bolja od najbolje. Bacila sam baršunasto mek i topao pokrivač sa sebe i bosa koračala po svjetlom laminatu, do kuhinje .. Tamo sam uključila aparat za kavu, i pripremila za citrusetu par crvenih naranči, koje sam već tradicionalno doručkovala uz prazni croissant. Rastvorila sam prozore po stanu, te došla do tuš kabine, svukla gaćice i preveliku bratovu majicu za spavanje, na kojoj je pisalo velikim brojevima „19“, te ušla u to stakleno utočište koje će odagnati sav moj preostali umor .. Pustila sam vruću vodu da pada i curi niz mene, zajedno sa finom mirišljavom pjenom od marelica, vanilije i lavande .. a staklena kupola se uskoro sva zamaglila od pare i sakrila me od svijeta kao pravu princezu iz bajke ..

Obukla sam tange, mrežaste čarape, kratke rascufane Levi's traperice, sandale sa petom od 13 cm, usku majicu koja je isticala moje nedavno napravljene nove grudi u Sloveniji, gdje sam povećala svoje sifone sa 3, na košaricu 4 .. stavila kap Majesty parfema na vrat, te prebacila preko sebe Bottega Veneta torbu .. Još samo ruž boje kraljevske krvi i divlje višnje na usne, i spremna sam za odlazak ..

U daljini sam vidjela parkirani LeBlanc Mirabeau, te požurila da me ne čeka predugo .. Znala sam da je zapalio joint i raskomotio se, stakla su bila blindirana, tako da je unutrašnjost automobila jamčila potpunu privatnost .. Otvorila sam vrata i spustila glavu, da se nasmijem i pozdravim ga .. I opet taj osjećaj .. Njen je, nije moj, a opet toliko moj, koliko nikad neće biti njen! I to mi je dalo snage da uđem u auto, i prislonim svoje usne na njegove .. Mirisao je na skupocjen parfem, testosteron i joint .. Kombinacija koja ubija .. Ljubili smo se neko vrijeme, a onda me pitao da li želim da odemo u hotel .. Kimnula sam glavom, sigurna u to da zaslužujem samo najbolje, i da me život upravo i sada - mazi .. Vozio je 200 kmh prema najluksuznijem hotelu u Zagrebu, a ja sam ga već lagano počela dirati .. Imao je neke fine sivoplave hlače, ruka mi je tako divno klizila prema njegovom međunožju i spremištu za oruđe i alat .. Koji je bio i nabrušen i namašćen, te spreman za uporabu .. Osjećala sam ga preko tkanine, preko cifa, a osjećao je i on moju ruku, prste, dlanove, dodire .. Obožavao je kad mu ga gnječim i stišćem, do luđačkih drvenih tvrdoća, a ja sam obožavala kako divljački pulsira i kola krv kroz žile .. Tu bijelu krv za kojom sam žeđala kao vampirica ovog pretoplog srpanjskog jutra .. „Hoćeš ga malo?“ – reče on .. Kurac mu je tako pucao i raspucavao se u boxama, da su mu se gumbići skoro pa sami razletjeli po autu .. No ja sam ih ipak sama raskopčala i uvukla mu četiri prsta unutra .. „Zajebi hotel!“ – kaže naglo i skrene u neko grmlje .. Izbezumila sam se, zar se odjednom ponašamo ovako manijački, kao neke životinje? .. Zakočio je škripećim kočnicama tu u tom gustom žbunju i zimzelenom raslinju, spustio kožna sjedala, odvrnuo muziku do kraja, te spustio hlače i boxe dolje, do gležnjeva .. „Isuse, koliki je ..“ – promrmljala sam .. „Već sam ga i zaboravila ..“ – držala sam ga u šaci, a on mi se totalno prepustio, podigao guzu malo i nakurčio se .. Uhvatila sam ga od ispod za guzu i stimulirala ga prstima dok mi je bubrio u čvaljicama kao dinamit iz najstrože čuvanih sovjetskih bunkera. Voljela sam ja i polizati međicu, trljati jezikom ispod jaja, a u nekim slučajevima licnuti malo i ... mmmmmm .. To mi je ponekad bilo tako finoooo .. Guranje jezika ili jebanje jezikom, i drkanje do gruvanja u plafon .. Da, takva sam ja, kučka sa stilom kakvu majka samo jednom rađa. Primio me za glavu i doslovce nataknuo moja ustašca na svoje užareno koplje, batinu od kojih 19,5 cm .. Ugušila sam se skoro i umalo da mi nisu krenule suze .. „Daj, dudlaj ga onako kako samo ti to znaš, fafaj ga ..“ – reče i duboko uzdahne .. Primila sam se posla, naguzila mu se sa strane na boku, a on mi je sam izvadio sise van iz grudnjaka da ih mijesi tim svojim grubim bauštelskim prstima dok mu ga vrhunski ispljugavam ..

Spuštala sam svoje spužvasto meke i tople usne niz njegov glavić i cijelu dužinu kite, te mu masirala i prokrvljavala žile i oblizivala vrh kružnim helikopterskim pokretima jezika .. Obožavam tu moć nad muškarcem, kad mu moje usne taknu korijen kite na kojem niču nove dlačice, ili kad njegov glavić takne vruć i mokar pakao mojih krajnika .. Tu postelju od užitka i struje, u kojoj krut želi usnuti najdivnije sne .. Deepthroat, lizanje kurca i jaja, nježno uvlačenje jaja u usta .. Sve to dok mi mijesi guzu i gura prste unutra, osjećala sam se tako potpuno i cijelo, kao da sam tek sada spremna za let .. A do tada bila ptica podrezanih krila .. Raširila sam noge kao kurva iz talijanskih pornića, a on me trljao i lupao mi izbrijanu i sočnu žemljicu, koja mi se sada već cijela smočila i zagrijala do vatrenih usijanja, te mi povremeno stavljao prst duboko unutra, jedan, pa dva .. baš kako sam voljela da ih trza u meni do squirta.

Zarobila sam mu glavić između jezika i nepca, u toplo i vlažno, te ga sisala nježno i iscuclavala, pa mu rekla da me malo jače protrlja da konačno svršim kao zadnja luđakinja i gluha kuja .. Istrljavao me i lupao po pički, a iz gumene roze žabice su mi šikljali mlazovi medne vode, svuda po prozoru njegovog bolesno skupog auta .. „Mmmmmmmmmm, sva stakla sam ti pošpricalla .. „ „Neka si.“ – reče i nastavi mi razmrdavati krajnike tom svojom džinovskom drškom od lopate .. Poguravati mi glasnice još dublje u grlo, tom svojom dimnjačarskom palicom od betona i čelika. Saugala sam mu i daunfala taj žilavi kolut Gavrilovićevog jegera i prevrtala očima od užitka .. Slapovi sline curili su niz taj njegov stup od azbesta i niz izbrijana jaja, a ja sam mu ga drkala sa dvije ruke, okretala, svrdlala, cijedila i izmasiravala .. jer znala sam, uskoro će eksplodirati kao vatromet .. Ravno niz tobogan mog tračljivog grla.

Tako je i bilo .. Finiširala sam mu ga sporim i žestokim potezima stisnute i blago zaslinjene šake, te iznenada začula njegovo tiho stenjanje i najavu bijelih projektila i supernove. Rekla sam aaaaaa i isplazila jezik, pa osjetila kako me njegova topla sperma zašpricava i plete mi paučinu preko lica .. Mlazovi toplog mlijeka, acidofila i marcipana prekrili su mi obraze. Tad sam si ga nabila duboko u grlo, i ostala tako još par minuta .. da nam se oboma smire te nanovo probuđene i razbuktale strasti. Konačno mi se tučeni šlag iz njegovih jaja potpuno ispraznio u grlu, te mi je omekanio u ustima, pa sam mu ga još malo povukla i nategla ustima za kraj, te se teškom mukom fizički odvojila od njega .. „Jebeno!“ – prokomentirao je. „Ma jebeno!!“ – ponovio je.

Imala sam divne severinske usne, gornju sam povećala silikonskim umecima, samo zbog muškog užitka .. i nisam požalila. Dao mi je maramicu da se obrišem, oblačio se nervozno i sve je opet postalo užurbano, kao da je zazvonila budilica prije odlaska na managerski posao. Izgmizao je tom svojom formulom iz grmlja, te me odvezao do stana, poljubili smo se i znali .. SMS će ponovo stići, i opet ću biti bolja od nje. Opet će biti 1:0 za mene, jer ja nisam stvorena da gubim. Znam koliko vrijedim, a zna i on. Zato mi se uvijek iznova i javi, zato jer zna da ću mu ga ja najbolje srediti i obraditi, svojim ustima od zlata, kao mini-usisavačem, od kojeg mu klecaju koljena još i sada, dok staje na gas i juri nazad s pauze na posao ..

Uredi zapis

19.11.2014. u 20:38   |   Editirano: 20.11.2014. u 19:39   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar