to je pilot :)

Uredi zapis

03.06.2015. u 14:32   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar

galeb...

Uredi zapis

31.05.2015. u 21:19   |   Komentari: 9   |   Dodaj komentar

...

Uredi zapis

29.05.2015. u 11:37   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

tko je tu...lud?

dođem s posla,čeka ma u poštanskom sandučiću.od jučer,gotovo mokri
uplatnice,izvještaji od banaka...
ali i od P.U. RIJEKA
otvorim to drugo,jer,red,je red......javite se u sobu 107...???
u svezi "davanja izjave na zapisnik zbog vozačke dozvole"
???
"

Članak 231.
(1) Vozači su dužni podvrgavati se i nadzornim zdravstvenim pregledima.
(2) Nadzorni zdravstveni pregledi vozača su redovni i izvanredni.
(3) Na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled upućuje se vozač za kojeg se opravdano sumnja da zbog zdravstvenih razloga više nije sposoban sigurno upravljati vozilom.
(4) Na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled uputit će se vozač i instruktor vožnje kod kojih je utvrđen udio alkohola u organizmu viši od 1,50 g/kg ili je utvrđeno da u organizmu ima opojnih droga kao i vozač i instruktor vožnje koji se odbiju podvrći ispitivanju imaju li u organizmu alkohola ili opojnih droga, nakon pravomoćnosti odluke o prekršaju.
(5) Zahtjev za upućivanje vozača na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled može podnijeti svako tijelo nadležno za nadzor prometa na cesti (unutarnji poslovi, inspekcije i sl.), državni odvjetnik, sud, sud za prekršaje, tvrtka i druga pravna ili fizička osoba kod koje je vozač zaposlen.
(6) Na izvanredni nadzorni zdravstveni pregled vozača upu­ćuje policijska uprava, odnosno policijska postaja prema mjestu prebivališta vozača.
(7) Izvanredne nadzorne zdravstvene preglede obavljaju zdravstvene ustanove i trgovačka društva koja obavljaju djelatnost medicine rada i specijalisti medicine rada u privatnoj praksi koje za to ovlasti ministar za zdravstvo uz pribavljeno prethodno mišljenje ministra nadležnog za unutarnje poslove.
(8) Novčanom kaznom u iznosu od najmanje 5.000,00 kuna kaznit će se za prekršaj pravna osoba ako naredi ili dopusti da vozilom upravlja vozač koji se nije podvrgao nadzornom zdravstvenom pregledu.
(9) Za prekršaj iz ovoga članka kaznit će se novčanom kaznom od 1.500,00 do 5.000,00 kuna i odgovorna osoba u pravnoj osobi i odgovorna osoba u tijelu državne vlasti ili tijelu jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave.
(10) Novčanom kaznom u iznosu od 500,00 kuna kaznit će se za prekršaj vozač koji se odbije povrgnuti nadzornom zdravstvenom pregledu.
Članak 232.
(1) Naknadu za nadzorni zdravstveni pregled vozača kojima je upravljanje vozilom osnovno zanimanje, plaća pravna ili fizička osoba kod koje je vozač zaposlen.
(2) Ostali vozači sami plaćaju naknadu za redovni nadzorni zdravstveni pregled i naknadu za izvanredni nadzorni zdravstveni pregled ako se na izvanrednom pregledu utvrdi da nisu sposobni za vozača ili da su ograničeno sposobni.
(3) Iznimno od stavka 1. ovoga članka, u slučajevima iz članka 231. stavka 4. ovoga Zakona, naknadu za izvanredni nadzorni zdravstveni pregled snosi vozač.
(4) Ako se na izvanrednom nadzornom zdravstvenom pregledu utvrdi da je vozač sposoban za upravljanje motornim vozilom, naknadu za pregled plaća policijska uprava, odnosno policijska postaja koja ga je uputila na pregled.
po čl 231.st 6.

a, ja promijenio samo novu osobnu,adresu,4,6 km dalje...i ???
ako je sve O K ide na teret...PU,odnosno,svih...NAS,a,ako nije...na moj
OK...a tko onda meni plaća svake godine liječnički +posebni za noćni rad???
jaoooj...(urlik)

Uredi zapis

23.05.2015. u 22:34   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar

nedodirljivi...

Uredi zapis

17.05.2015. u 10:02   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

zaključak...

Uredi zapis

10.05.2015. u 21:58   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

bla,bla...

Uredi zapis

10.05.2015. u 10:28   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

Uredi zapis

10.05.2015. u 0:20   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

lea...

Prava je šteta što će se ubrzo udat za mafijaša iz ulaza ili prvim koji joj kaže: «Iman mertedeta i koke, ot dat pidde?» jer bi njezin prvi i jedini radni dan u životu vjerojatno bio jako zanimljiv.



Šef: «Ti si ona mala što ju je tata preporučio?»

Lea: «A jesan, barba Ante (trept, trept), Lea.»

«Dobro. Javljaj se na telefone i skuhaj mi kavu. Bez mlijeka (zalup vrat).»

«Aime majko, on će meni da mu kavu skuvan, pa ja san akaunt asistent, da ne bi... Halo, mama! Znaš šta oće ovi pizdun! Da mu kuvan kafu? Ja da mu kuvan kafu!? Ma je li on normalan? Nisan u skulu išla da mu tu kuvan. Čekaj, iman drugu liniju? Alo? No, aj don no. No not hir. Halo, mama, ma neki englez, ko mu jebe mater – ne mogu sad pričat engleski kad me unervozija ovi majmun, ali razumiš, on će mene, ni dobar dan, ni ništa. Govno pasje. Moran Anitu nazvat da me smiri. Alo, Anita, ma znaš što je bilo! Govno me tira da mu kuvan! Ma da ne bi...»

«Jel gotova ta kava? Već deset minuta čekam. Niko nije zvao?»

«Ma evo, barba Ante, sad ću. Zva je neki ali se ni predstavi. Ma zvat će opet... (zalup vrat nervozn)»
«...a ni onda se neću javit, pizdunu. Anita, alo! Ma evo već pizdi na mene a nisan ni sila. A žujaju me štikle užasno. Evo izut ću se. Jebala ga kava. Aime, evo me Marija zove na simpu. Ma čekaj, sad ću nas na spikerfona stavit. Ale, e! A šta ima? Evo kuvan kavu. Kako se to kuva? Oli ja znan. Ima tu neki automat, di da sad nađen sitno, čekaj...»

«Di je više ta kava?»

«Aime gospe moja, a šta vičeš, nisan hobotnica, jebate...»

«I zašto ste bosi?»

«Ala ti nosi štiklu od 12 centi, jebe se vama muškima, samo bi zapovidali, a kad dobijemo vene onda van nismo zanimljive i kad nan se sise obisu odma bi mlađe pizde jer van mi nismo više po miri...»

«Daj mi moju kavu (dum)»

«Koji kreten, ma jel čujete vi ovo!? Trči vamo, trči tamo, ma srece će me... Anita, ne smij se. Mare moja, jadna ti san. Lipo mi je rekla mat da zatrudnin s prvin igračen Ajduka, a ne srednju školu završavat. Od onih para što su dali za instrukcije i ravnatelju mogli su mi novega Pežoa kupit. A ne - evo ti Korsa za maturu, jebi mater... Čekaj sekund. Alo tata, ti si! E jesi me zajeba. Kako? Šta kako? Ovo govno se dere na mene cili dan, ka da san pseto. Čekaj. Alo jubavi, Ante moj! Šta ima? Budiš se, a? A mene ti jebu svi po malo. Cilo san ti jutro na telefonima i radin ka robinja Isaura. Čekaj. Alo! Helou? Ma dont no, ne razumin te ništa a i iman drugu liniju. Mislin, druge linije. Biži. Go... Tata, oš mi dat hiljadu kuna večeras za poć u Tribua, danas je Jole s posebnim ekstra gostima iznenađenja, možda dođe Seve pa da joj jeben mater s ustiman! Neka vidi kurba ko ima para za silikon! Ajde, tata, već dva dana iman istu boršu za u grad. Smijat će mi se... Neš, ma boje da se nisan rodila, jeben ti život ovaki. Čekaj Anita, samo da mu skuvan jebenu kavu, tu mi je automat pod noson, aime čujen korake... Ma di mi je ta druga štikla, johi meni, pašću, aaa... (dum ,tras, bam!!!! cur kavvvv)»

Lea je od udarca glavom u aparat za kavu na 24-godišnjem bolovanju koje joj je sredio stari.

Troškove snose porezni obveznici.
(c/p ribafish...2006)

Uredi zapis

09.05.2015. u 15:51   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

poljubi me ravno u ...

Uredi zapis

08.05.2015. u 17:20   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

ima ljudi...

...koji nikad TU,baš nikad neće naći srodnu dušu...
i pitaju se zašto je baš tako

Uredi zapis

28.04.2015. u 16:52   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

Uredi zapis

27.04.2015. u 23:03   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Uredi zapis

26.04.2015. u 16:00   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar