Prošlost - izgovor ili ?

Sve više muškaraca ovdje u svojim profilima navodi kako žele upoznati ženu neopterećenu prošlosti tj. prošlih veza. Nevolja nastaje kad upoznaju ženu koja im se stvarno sviđa i kad se počnu buditi emocije ... panika ... I onda se odjednom počnu izvlačiti ostaci prošlosti, stare rane se ponovno otvaraju i (pre)kopavaju. Tek tad shvate da nisu preboljeli bivšu ili da je bivša bila odurna kučka koja ih je iskoristila i znogirala. Pa sad moraju biti jaaako oprezni da im se ne ponovi ista priča.

Dolazim do zaključka da većina ovdje (čast iznimkama) traži rame za plakanje i psihoterapiju. Pa zaboga miloga svi imamo prošlost, svi smo bili ranjeni i tugovali zbog nesretnih ljubavi. Život ide dalje, prošlost je iza i čemu se vraćati na to? Osim ako je prošlost dobar izgovor za "bijeg" od zbližavanja ...

Uredi zapis

15.04.2012. u 22:46   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

George MIchael

Prekrasan koncert, prekrasan George, prekrasan glas, scena, atmosfera, sve ...
Koncert na kojem sam uživala i kojeg ću pamtiti. Moj nezaboravni rođendanski dar i koje podudarnosti, baš su nam i rođendani na isti dan :-)

Nemam riječi, samo slušam i uživam ...

Cowboys and Angels (Live) Symphonica Tour
Link

My baby just cares for me (Live) Symphonica
Link

You Have Been Loved (Live) Symphonica Tour
Link

Russian Roulette
Link

Uredi zapis

21.09.2011. u 21:29   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

Slika – za i protiv?

Uspostavi se zanimljiva komunikacija i taman kad pomislim, konačno, netko normalan i uz to poželim upoznati tog "zanimljivog" muškarca, paf, sve padne u vodu, ni manje ni više nego zbog slike! Eh, baš sam neka, neću poslati svoju sliku! Mora da sam jaaako ružna kad se "skrivam", hehehe. Tko zna što sve ne prođe kroz misli s druge strane.

Hmm, pa tko se usudi nek' provjeri kao što se princeza usudila poljubiti ružnog žapca ;-) Baš sam neka čudakinja :-)

To mi se ponovilo već nekoliko puta, pa postavljam pitanje "Zašto je slika presudna"? Razumijem da smo svi, manje više, skloni stvoriti neku svoju sliku o osobi s kojom se dopisujemo. Razočarenje nastupi kad se slika ne poklopi s imaginarnom slikom. To je jedan od razloga što ne volim razmjenu slika. Iako slika djelomično zrači energiju te osobe, nikad je ne može vjerno prenijeti. Potpuno je drugačije upoznati "sliku" i osobu sa slike. Zašto je ta slika toliko važna? To me asocira na katalošku prodaju. Valjda smo na to navikli jer nas svakodnevno sa svih strana obasipaju raznim letcima i reklamama da se takav stil toliko ukorijenio u nama pa tako promatramo i ljude oko sebe.

Ako se možemo opušteno tipkati i što je važnije, imamo o čemu pisati, razmjenjivati mišljenja i stavove, zar je presudan izgled osobe za upoznavanje? Ako nije osoba iz snova, barem ćemo moći popiti kavu, izaći, pričati. Obogatili smo život s još jednom novom osobom. Uostalom, i prijatelji u stvarnosti su raznoliki, neki su zgodni, neki nisu, no prijatelji su, tu su, prihvaćamo ih takvima kakvi jesu.

Čak i da je savršeno zgodan muškarac na slici, ako kroz tu fasadu ne zrači, nula bodova. Draže mi je prepustiti se intuitivnom vodstvu. Pa, nek' me iznenadi!

Uredi zapis

09.01.2011. u 17:54   |   Komentari: 12   |   Dodaj komentar