Licemjerjemzgađeni

*U TEŠKOJ prometnoj nesreći koja se jučer oko 18.30 sati dogodila u mjestu Duće, pokraj Omiša, poginuo je 46-godišnji motociklist s područja Dugog Rata. Motociklom Yamaha je uslijed neprilagođene brzine sletio s ceste,pao na kolnik, udario u rubnik, a potom i u betonski zid pored kolnika te preminuo na mjestu događaja.*
Izvor: Index.hr

Jel' se o tome priča?

"Za mene je ovo samo zabava i baš me briga tko je s druge strane monitora" - u raznim verzijama i nijansama, omiljena izjava puka iskričarskog.
A gle sad, strmopizdio se čovjek s motora (dakle, poginuo isključivo svojom krivnjom) i dojučerašnji pljuvani nick (također isključivo svojom krivnjom) danas postade vrlo stvaran, a maltene i heroj utopljen u krokodilskim suzama istog onog već spomenutog puka.
Moj nimalo začuđeni naklon teškom licemjerstvu. Uz iznimku dvoje-troje njih koji su ga smatrali frendom i iskreno im je žao, svi ostali bi bili platitli iz svog džepa da ga je netko maknuo odavde. A sad - kuku lele Drle mili. Zbljuv.

No sad se barem zna što je potrebno da puk iskričarski otkrije da pričom o "samo zabavi" sočno laže (kao i u većini stvari). Da je kome ovo samo zabava, ne bi nimalo mario. I usput, tretirati nekog kao čovjeka tek kad umre, a k tome ga mrtvog i idealizirati (temeljem čega?) - stvarno divota.

Memento mori, ha?
Bolje bi vam bilo da barem djelić tog truda posvetite živima.


Dok su još živi, po mogućnosti.


P.S.: komentari i opet zaključani jer će biti zgodno promatrati što vam je jače, želja da, obzirom da ne možete ovdje, svojim blogom histerično nagazite mene, ili šuteće poštivanje uspomene na čovjeka u koje se tako srčano zaklinjete.
Kladim se na ono prvo. Previše ste predvidljivi. Osim što ste licemjeri.

23.07.2012. u 17:17   |   Prijavi nepoćudni blog