ŽIVOT JE LIJEPNe uvijek, ali dođe mu ponekad. Evo, danas: ručkić pojeden i podijeljen - šaponja obožava ribu na sve mile načine, a danas je bila riblja juha od 2 male škarpine i 1 polovice velike, koje mi jučer nisu stale u vatrostalnu - tak da me nitko nemre ukoriti da zakaj se mučim samo za sebe; pale su i palačinke, nepodijeljene, punjene (svaka) nutelom maz-maz po cijeloj, zatim napraviš trokutić, pa njega pekmezom, jednu od marelice, drugu od brusnice i tako naizmjence (smazah 4, ali zbilja tanke i malecke), opet presavineš u trokutić i onda preko svega sladoled od burbon vanilije i karamele - mljac! Suđe oprano, ruke namazane kremom; čik u pepeljari, voda na stolu (kavu ću poslije ćorke), u stanu ugodnih 26, šaponja knjava i ne traži van - divota!

I sad gledam blogek, i mislim si - idila! Svi psihići su bili dobri i zaslužili pristup internetu. Bašćanska će garant čim diplomira nataknuti rektorsku kolajnu, jezikoslovci-amateri će garant ostvariti uspješnu jezičnu preinačbu, čim nauče osnove pravopisa i dosjete se hrvatskih inačica kojima će ukinuti zlorabu engleskih riječi (a ovaj ih ima, blogu vala, četverostruko više nego hrvatski svojih - valjda smo ih negdje zametnuli, naći će se), zgodne blogerice sad spavaju da očuvaju ljepotu, a meni na pvt pljušte JAKO dobre ponude: sporadična ševa, ali REDOVITO. Što je fakat izvrsna pogodba; puno bolja nego neredovito ili jednokratno. Iako u profilu napisah da sam zahvalna za daj što daš, jerbo živim u strahu da se nikad više u životu neću poseksati. Nema zime, očito! A i vani je 35 celzijevaca.

Jel zbilja Bajram ili se mokra krpa šegači? Ako je, sretan vam!

I eto, popuših. Crveni Marlboro, njime se počastim kad mi je sve gud. A isto i vama želim.

19.08.2012. u 15:44   |   Prijavi nepoćudni blog   |   Dodaj komentar

a valjda si pročitala što piše na toj kutiji crvenog....

Autor: staranaivan   |   19.08.2012. u 15:48   |   opcije


Bogme je Vega.......zvono zvonilo u 6 ujutro da se ide radit(ograda ispred kuče) dok sunce ne pokaže što zna i može, kava popijena ispod borića , na novim klupicama iz masivnih greda tak da ih bura ne odnese sobom, (neka ona sebi nađe svoje), rućni rad gazde naravno, Šverca i Čupa su imale problema sa pticama, zmijia je došla u moju kamenu cipelu pit vodu i lijepo ja nju na štap i u šumicu nesem dok ju Epi ne uhvati(znaš njega kakav je)...i tak to odmaramo malo ,još koji sat da popusti sunce..onda ajmo opet van.... ima posla i za tebe da potrošiš kalorije od palačinki:-))))

Autor: biserna   |   19.08.2012. u 16:12   |   opcije


Dodaj komentar