Promijeni izgled:

      



_1981_

https://www.iskrica.com/profili/_1981_
ID: 1585922

Muškarac, oko 42 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Lav.
Zadnji posjet 26.03.2024.

heteroseksualan
oko 75 kg
oko 180 cm
Boja očiju: Smeđa
Boja kose: Crna
Izgled: OK, pazim da sam fit
Ovdje je jer: Znatiželja



Opiši osobu koju želiš upoznati. Koje osobine su ti najprivlačnije?
Ovdje se skupljaju samo oštećeni ljudi, kako psihički tako i fizički. Muškarci koji bi gratis sex, a nisu dovoljno bogati da bi im se žene vješale oko vrata u realnom životu (i dimnjačari bi ševili atraktivne žene, samo im se takve ne nude za razliku od nogometašima i privatnicima). Te, žene koje su ostavljenje jer nemaju dovoljno atraktivan izgled, ili one koje su ostavile jer im muž nije više bio zanimljiv (tj. dovoljno bogat).
 
Koje navike te kod drugih najviše iritiraju?
Da li znate da 45% brakova završava razvodom (od kojih 85% iniciraju žene), i da je to statistika samo u zapadnim civilizacijama?
 
Koje stvari ti najviše daju samopouzdanje? Kada bi mogao(la) mijenjati jednu svoju osobinu, što bi to bilo?
Kako su zapadna društva postajala sve bogatijima tako se ženama više udovoljavalo njihovim prohtjevima. Dobile ste sad gotovo potpuno jednaka prava, unutar radnoga mjesta, unutar obitelji i unutar društva (unutar zakona čak i puno veća prava od muškaraca). Kako je rastao feministički pokret živjele ste sve više u uvjerenjima kako vam pripadaju sve veća prava na sve, u eng jeziku se to zove "entitlement".
 
Gdje si upoznao/la svoje sadašnje prijatelje? Opiši svoj krug prijatelja.
Sad svaka od vas misli da ima pravo na višljeg, zgodnijeg, bogatijeg, kuratijeg frajera. Ali takvih je vani 15%. Onih preostalih 85% vas ne zanima. Onih 15% vas uvijek povrijedi pa ostarite u uvjerenjima kako su svi muškarci lažljiva đubrad. Samo vas pitam zašto bi tih 15% muškaraca bilo vjerno vama kad se njima nudite sve? Dajte mi jedan dobar razlog.
 
Kakav je tvoj pogled na duhovnost, i kako se to odražava na tvoje stavove?
I što vi takvima donosite na stol, kakvu vrijednost vi donosite za stol u tim vezama? Po meni nikakvu. Jer današnje žene ne kuhaju, ne peru i ne čiste, borile ste se da je sve unutar veze i braka 50-50%. Osim kad treba mijenjati krov u sred srpnja, popravljati vodovodne cijevi, aute, kositi travu...e to neka slobodno i dalje radi muškarac.
 
Kako najčešće provodiš slobodno vrijeme? Sport? Hobi? Kako provodiš vikend?
Kako će vam vrijeme odmicati to ćete postajati sve usamljenije i sve nesretnije. Jer vidite, mi muški ćemo sex uvijek naći i dobiti, nama je to primarno. Vama su primarne veze i da budete u njima, a to naći i dobiti nećete. Pogotovo ne kada vam poslije 25te godine života izgled počne rapidno opadati. Čim napunite 30 ste već babe sve od prve do zadnje ako ćemo realno, da li ste svjesne toga?
 
Kakvi su tvoji politički stavovi? Pripadaš li nekoj političkoj stranci ili organizaciji? Koliko te zanima politika?
Nigdje ne pravdam muški rod i ne govorim da smo savršeni, ali u usporedbi sa ženama smo daleko bolji, bili i uvijek ćemo biti. Američki filmovi i propaganda nas nauči da je ljubav idealna, da su žene nježna bića koje ćeš uvijek pridobiti sa trudom i romantikom, dok je istina potpuno drukčija. Idealisti su muškarci, žene su oportunisti. To je jako velika razlika
 
Koje jezike govoriš, pišeš, poznaješ?
Potekli smo iz prašuma i savana gdje je bila važna fizička snaga. Tu je muški rod bio superioran, a žene da bi preživjele morale ste se prilagoditi situaciji, morale ste prigrliti oportunizam i naučiti manipulaciju. Morale ste isključiti osjećaje i emocije jer one vam nisu koristile u preživljavanju. A to vam je ostalo i do dana današnjeg, samo srećom po vas rijetki su muškarci koji to znaju....
 
Kada bi mogao/la izaći sa bilo kime, tko bi to bio?
Uvažavam svačije mišljenje, a i ja imam pravo na svoje. Ali to ne znači da ću se sa razlikama složiti, npr sa cijepljenima protiv tetanusa, malarije i sl, mogu sjesti na kavu i prozboriti koju riječ, i shvaćam i podržavam takav izbor cjepljenja, ali sa cijepljenima protiv Covida ne mogu, jednostavno NE, NE i NE. Tko ne shvaća zašto spada u onih 80% goveda i ovaca koji postoje samo da pasu travu ovim svijetom pa mi ne pada na pamet da dalje pojašnjavam. HVALA.
 
Što je za tebe sexy? Što je za tebe sexy na tvom partneru?
pro-Palestina, pro-Rusija, anti-religija (pogotovo kršćanstvo koje je nanijelo najviše zla od svega do sad), anti-USA, anti-mainstream media, anti-WHO, anti-EU, anti-NATO, anti-Bill Gates, anti-western sve,
 
Koju vrstu glazbe voliš? Napiši par koncerata ili priredbi na kojima si bio/la.
--
 
Koji su tvoji omiljeni citati iz knjige, filma, pjesme... ?
--