Promijeni izgled:

      



LoveSport

https://www.iskrica.com/profili/LoveSport
ID: 1582484

Muškarac, oko 34 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Bik.
Zadnji posjet 07.07.2021. 13:14

heteroseksualan
oko 70 kg
oko 180 cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Smeđa
Izgled: Odličan, vježbam svakodnevno!
Ovdje je jer: Znatiželja


 
Nosiš li naočale, kontaktne leće...?
Imam savršen vid
 
Moj trenutni status se može opisati kao:
Samovanje
 
Koja je tvoja omiljena zanimacija na otvorenom prostoru?
Vrt
Sport / Fitness
Automobili
 
Koju životinju bi odabrao(la) za kućnog ljubimca?
Psa
 
Slijediš li modne trendove?
Da, jako pazim na to
 
Koliko često izlaziš?
Vani sam skoro svaku večer
 
Po tome što i koga tražim, nazvao(la) bih sebe..
Imam svoj tip osobe



Opiši osobu koju želiš upoznati. Koje osobine su ti najprivlačnije?
Osobu koja pod kviki ne podrazumijeva perece. Je.....bas, ovo je sajt ko stvoren za privlacne, Ja sam sretan ak naletim na neku ispod 35, a ak naletim na neku ispod 30 mojoj sreci nema kraja... Moram priznati da jos nisam bio sa curkom bez zubiju, pa stoga takve imaju prednost..!
 
Koje navike te kod drugih najviše iritiraju?
Zene koje su rodile i pricaju da imaju postporodjajnu depresiju, je mos mislit kak imaju depresiju, pate za drugim kurcima, jer shvacaju da se vise nece moci jebati ko prije a tesko im je to otvoreno priznati. To ih malo pere a ne depresija... I curke, ak vam mama i tata vele da ste zgodnicke, vjerujte mi to vam apsolutno sve mame i tate vele svojoj djeci. I curke nemojte govoriti da se vi nikada prve na javljate deckima, dosadne ste s tim..!!
 
Opiši sebe kao osobu, opiši svoj izgled. Ovo je dobro mjesto da se opišeš ukoliko nemaš fotografiju.
Moja frendica mi veli, da bi ona na mom mjestu, da ima vilu, svaki dan organizirala tulume..hmm. Je bas, a ja si mislim...Trebalo bi zabraniti da u kuci ili vili, zivi vise od jedne osobe. A ako vec u njoj zive, npr. cura i decko, to jos moze biti prihvatljivo... Ali vila koja je puna ljudi je odvratna. Ako je vila u kojoj zive vise od dvije osobe odvratna, kakav je tek onda stan...!?
 
Kako najčešće provodiš slobodno vrijeme? Sport? Hobi? Kako provodiš vikend?
Citajuci nesuvisle profile na iskri...zena od 38 godina napisala, da zeli imati dijete..!?!? I to si je prvu trudnocu zamislila iznesti u 38 godini, ajmeeeee...ali veli da decko mora biti minimalno 190 cm, jer ona ima 150 cm...to joj je navodno normalno...! Ali, to nije nis, najbolje su one koje traze, decka s mora, ne znaju, koji im je ovo profil na iskri po redu, jer ih otvaraju tjedno ili ih imaju barem dva..i one su mi najbolje, koje obozavaju sport bilijevu torbicu
 
Kada bi mogao/la izaći sa bilo kime, tko bi to bio?
Domenica Zuvela......curke, curke.... curke. curke..curke......nemojte se ljutiti, ako jako brzo skuzim da ste fake, olos, jadne glumice, na vasu veliku zalost postoje i takvi muskarci, a to sto mi je ignorica puna, ne brinem se, jer znam da nece eksplodirati ...ako ne znate prepoznati dobrog od loseg muskarca, pa vas izjebu i odjebu to je vasa sramota. A to kad vam roditelji savjetuju da morate drzati i paziti na sebe, odnosi se na to dok ste mlade, a ne kad budete 35+...
 
Koji bi bio savršeni scenarij za prvi izlazak sa nekom osobom?
Na iskri je najvise nastavnica i medicinarki, a ja sam mislio da ce biti konobarica..Tko je mogao pretpostaviti ironiju da ce ovdje konobarice i pravnice biti zastupljene u istoj mjeri. A ako ne znate koje su naj cure na iskri provjerena informacija 100%, sve one ciji nick ima ID. 1 200 000 ili nizi, to kaj su 10 god i vise na iskri, nis ne smeta..!!
 
Što je za tebe sexy? Što je za tebe sexy na tvom partneru?
Sexy je kad je zena napeta cijelo vrijeme, koje provodim sa njom a ne samo ono kad ne vidim svoj kurac.
 
Koji su tvoji omiljeni citati iz knjige, filma, pjesme... ?
Domenica - zovi , Mabel - Don't call me up... Omiljeni citat mi je, da su hrvatice najljepse zene na svijetu...malo se zamislim kad vidim ove fotke u profilima na iskri... THANK U, NEXT.... Svi znamo da je ovdje puno vjestica, ali nijedna mi ne zeli odgovoriti na pitanje. Kako vjestice jedu, malu i zlocestu djecu, da li ih prvo skuhaju ili ih jedu sirovu..?
 
Na koje pitanje bi želio(la) dobiti odgovor odmah na prvom spoju, a to jednostavno ne možeš pitati?
Curke, nemojte traziti od decka da vam posalje svoje fotke, vec fotke njegove kupaonice, kuhinje, spavace a po mogucnosti i vile, vjerujte mi necete pogrijesiti. I nemojte se ustrucavati pitati ga da li je bijeda i olos, kao i drugi ovdje, to ga pitajte prvo. I za kraj...Zasto je iskra okupljaliste samo starih, potrosenih baba, 35+, koje vise nitko normalan nece...jel se to probudi zelja za iskrom u tridesetpetogodisnjakinjama?... samo drolje otvaraju nove i imaju vise profila na iskri..
 
Postoji li još nešto što želiš reći, a ova pitanja nisu pokrila?
Dovoljno vam je znati prepoznati dobru od lose osobe. A ako vas curke to roditelji nisu naucili, onda cu vam ja reci kako. Nije vam to tesko. Ako primjetite da bilo tko, znaci musko ili zensko, samo razmislja drugacije od vas, ignorirajte tu osobu. Znaci, dovoljno je da primjetite da drugacije razmislja, da kaze nesto, sto vi ne biste nikada rekli ili da napravi nesto sto vi nikada ne bi ste napravile. Ako ste imalo pametne, to vam je dovoljno.