Also sprach Legolaris

Ovaj naoko pretenciozni naslov je samo mala parafraza i pošalica, a ovo što je pred tobom, poštovani čitatelju, mogao sam nazvati i aneksom, jer on to zapravo i jest. Dodatak mojem profilu. Mogao sam ga nazvati i sex-anex, jer su tema upravo erotika i sex.
Slijede, dakle, moji odgovori na neka tipska pitanja s neke sex-date stranice.
Množna međunožna pitanja i malo više odgovora... ;))

No, prije toga još malo uvoda.
Nisam baš uvijek u mogućnosti pisati "ovakve" sadržaje, što od kolega na poslu, što od ukućana kod kuće, tako da je potrajalo dok sve to nisam promislio, osmislio, i nakuckao, a sve to uz želju da što preciznije oslikam moje poglede na sve "to" skupa. Opet, nisam htio baš totalno zagnjaviti (što nisam siguran koliko mi je zapravo uspjelo ;D), jer sve su to teme o kojima bi se dalo razglabati skoro pa u nedogled. Svejedno, ako želiš sam prosudi koliko mi je pošlo za rukom biti jasan i informativan. Ono što ovdje ne piše, a tebe eventualno zanima, slobodno pitaj.
Rado ću odgovoriti na svako zamislivo suvislo i smisleno pitanje, sve dok ne predstavlja direktnu prijetnju diskreciji.

Dodatnu "težinu" i sadržaj donijelo je vrijeme provedeno u komunikaciji s potencijalnim partnerima. Pomalo sam dodavao ono što mi se činilo i/ili pokazalo bitnim. Umjesto beskonačnog ponavljanja odgovora na manje-više indentična pitanja, izabrao sam na ovaj način iznijeti svoje poglede, sve u nadi i želji da neću morati vječno ponavljati ono što se može pročitati i na što sam već odgovorio.

Kad me pitaš kako mi se pobogu dalo toliko pisati, eh, baš mi se i nije dalo ali... ;)
No, mislim da na taj način zapravo štedim vrijeme i sebi i tom nekom hipotetskom potencijalnom partneru kojeg priželjkujem upoznati. Znači - možda baš tebi... :D

Dosta je vremena prošlo od kada sam pisao (odn. počeo pisati) ove odgovore, otuda šala s naslovom, iako je tekst i dalje vrlo vrlo aktualan. :))


***Moja uvodna poruka osobama s kojima bih želio stupiti u kontakt***
Koliko god obožavam žene, oduvijek su i one voljele mene, tako da mi uživo ne nedostaje ženskog društva, ovdje sam jer, najkraće rečeno, maštam o uzbudljivom druženju sa kulturnim i strpljivim istomišljenikom. Higijena, zdravlje i diskrecija se traže i nude. Za razmjenu mišljenja o mogućim indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama takvog druženja javi se na: legolaris(manki)gmail(točka)com
Pa ipak, da mi savjest bude mirna, ako si slobodoumna, izrazito vitka i ženstvena pripadnica ljepšeg spola, koja ponekad mašta o uzbudljivom i diskretnom susretu s pouzdanim, kulturnim i privlačnim muškarcem, sva je prilika da ćeš me uspjeti zavesti ako to poželiš. ;)

***Što smatrate najvažnijim za sebe, u smislu erotskog opredjeljenja i postizanja seksualnog uzbuđenja i vrhunca***
Mislio sam da će proći bez prologa, no neće... ;) Prije konzumacije ovog (pomalo konfuznog) štiva što sam ga dolje nakucao, moram te dodatno upozoriti, poštovani čitatelju, da je čitanje onoga što slijedi potencijalno teže gubljenje vremena, jer sam s jedne strane pomalo limitiran određenom dozom srama i osjećajem da (gledano kroz prizmu društvenih normi naše okoline) želim nešto zabranjeno i za osudu, a tu su naravno prisutni i razni (manje-više opravdani i objektivni) strahovi, vezani uglavnom uz pitanja zdravlja i diskrecije, što uz moje relativno slabije iskustvo u intimnim kontaktima s muškarcima (da se tako izrazim), može rezultirati neodlučnošću i povečim oprezom, pa ako me namjeravaš odmah na početku konverzacije upitati nešto u stilu “nego, o’š se jebat'?” ili nešto slično, nemoj se čuditi što će odgovor prirodno biti “ne hvala”. Dakako da dosta dobro znam što mi djeluje privlačno i što me pali, barem u teoriji i onako u osami kad švrljam internetskim porno bespućima, no nemam neki baš skroz točno i precizno izmaštani i razrađeni scenarij po kojem bi se družio s nekim drugim muškarcem, a još manje znam kako do toga doći i kako to oživotvoriti, jel. Nekako vjerujem i nadam se da ću “to” prepoznati kada i ako naiđe, da ćemo "kliknuti" i jedan drugome biti ono što tražimo... tako nekako... valjda... :)
Bez obzira što tebi, poštovani, moji pogledi i stavovi mogu izgledati glupo, smiješno, konfuzno i sl., za mene su realnost i molim te da to uvažiš. S druge strane, ukoliko te i dalje zanima što imam za saopćiti, pročitaj ovo moje izlaganje do kraja i sam ocijeni koliko ima ili nema smisla javiti mi se, no znaj da dalje čitaš na vlastitu odgovornost i potencijalno trošenje vremena uludo... reklamacije zbog izgubljenog vremena ne uvažavamo, sorry... ;)
A sad da za ozbiljno pokušam odgovoriti na postavljeno pitanje :D
Da bi se prepustio i uživao moram se moći opustiti, a da bi se opustio i osjećao ugodno jedan od nužnih uvjeta je da imam dovoljno povjerenja u partnera. Ako smo pak dovoljno kompatibilni i ako smo jedan drugome dovoljno privlačni, možda bi mogli probati poraditi na tome i da jedan u drugoga steknemo povjerenje, a povjerenje je, barem po mom mišljenju, najbolji lijek protiv straha i srama koji stoje na putu do postizanja seksualnog uzbuđenja, užitka i vrhunca.
Samo je do nas dvojice hoćemo li u tome i uspjeti ili ne... ali da se vratim na temu, imam više nego dovoljno iskustva u seksu, no to se uglavnom odnosi na iskustva sa ženama, dok u odnosima s muškarcima imam daleko manje iskustva - dakle nisam bez iskustva s muškim rodom, jel, no tog iskustva je znatno manje nego onog sa ženama, tako da mi je zapravo teško preciznije odgovoriti na ovo pitanje. Nadam se da je ovaj pomalo općeniti odgovor dostatan, jer bolji trenutno nemam iz već navedenih razloga.. eh... no nadam se da će se omjer mojeg iskustva malo popraviti i "poravnati" u nekoj ne tako dalekoj budućnosti.. volio bi da se to dogodi.. ;D možda si baš ti, koji čitaš ove retke, taj koji će to promijeniti.. tko zna..?

***Kako bi izgledala za vaša idealna erotska situacija, u kojoj biste vi najviše uživali***
69 pretpostavljam... ;D Puno bi se dalo napisati o ovoj temi, jako puno, a ja ću probat sažeti svoja razmišljanja o njoj - možda bi za mene najkompletniji zamislivi užitak bio podružiti se sa slatkim (i naravno glatkim) nježnim, totalno ženstvenim i krhkim/mršavim ladyboyem, tu bi bilo prisutno gotovo sve što me u smislu erotike i estetike privlači... ok ne bi bila prisutna pica iliti vagina, a ja jako volim lijepu glatku mačkicu, al dobro sad, znači pomaziti se s ladyboyem (koji ima privlačno međunožje i funkcionalni "alat", jel) je dakle svakako nešto u čemu bi vjerujem maksimalno uživao... no, neostvarive maštarije o ladyboyu na stranu, možda bi bilo zanimljivo podružiti se i s nekom sređenom slatkom, glatkom, maznom i obavezno vitkom cd/tv/trans(ili kako već) curicom, tako nešto također nisam probao ali pretpostavljam da bi moglo biti zanimljivo... i tako dolazimo do možda malo ostvarivijih maštarija, a to su maštarije o druženju s nekim dečkom/muškarcem, jel, malo kasnije sam napisao nešto malo više o tome kakvog partnera priželjkujem upoznati, a ono što me kod muških najviše zanima je svakako (glatko, uredno, depilirano) međunožje (s pripadajućom lijepom i funkcionalnom "alatkom"), tako da se ipak vraćamo na onih "69" s početka.. ;)) a vjerujem da bi se zajedno sjetili još ponečega zanimljivoga što bi mogli probati uz taj "69" koji me toliko privlači... ;))
Da probam sažeti - volim dakako kada mi se pruži "oralna obrada", volim osjetiti nježne i senzualne dodire (prstima, usnama, jezikom) na svojim strateškim mjestima ;), godi mi kada nekoga uzbuđuje intimni kontakt sa mnom i mojim golim i ponuđenim tijelom, no i mene neobično privlači lijepi muški alat, poželim ga maziti, ljubiti, igrati se jezikom i usnama s njim. U nekim idealnim uvjetima ne isključujem niti mogućnost seksa, gdje sebe vidim u pasivnoj ulozi.

***Što su za vas najpoželjnije erotske osobine mogućeg seksualnog partnera***
Maštam o tome da upoznam nekoga (barem otprilike) sebi sličnog pa da se bez prisila i grubosti, uz puno povjerenje, uvažavanje i poštivanje jedan drugome ponekad podamo, predamo i prepustimo se razmjeni strasnih, slatkih i senzualnih užitaka koje nam naše žene/djevojke naprosto ne mogu priuštiti i koje s njima jednostavno ne možemo ostvariti. Čisto stvar anatomije, ne... ;D Volio bi da jedan drugome budemo uzbudljivi životni začin i slatka tajna, pomno čuvana i dobro sakrivena od javnosti. Ne tražim ništa što ujedno i ne nudim, dakle nužno je da budeš uredan, kulturan i pristojan, ugodne vanjštine i ponašanja, da su ti zdravlje, higijena i diskrecija apsolutni prioriteti, a poželjno je da si srednje visine i obdarenosti, skladne/vitkije građe i bez brade/brkova po mogćnosti, ne pretjerano dlakav i uredno glatkog/depiliranog međunožja, volio bi da si (aktivan/uni) bi/hetero u braku ili stalnoj vezi (sa ženom), negdje od tridesetpet do nekih pedesetpet godina... No, tko zna, možda baš i nisi pretjerano sličan mojem zamišljenom ljubavniku, a uspjet ćeš me "osvojiti", jer zapravo i nemam neki “svoj tip” muškarca, nemam ni precizno razvijen ukus u tom smislu, niti sam navikao u muškarcima i muškom tijelu gledati seksualni objekt. Naprosto nisam baš pretjerano senzibiliziran na “mušku ljepotu”, da tako kažem. No, navikao sam na svoje tijelo i sviđa mi se kako izgleda, osobito međunožje, jel, pa tražim osobine koje sam gore naveo jer nekako mislim da bi mi s nekim sebi sličnim bilo najmanje neugodno, a da je ujedno dobra šansa da mi se netko s tim osobinama i svidi u interakciji uživo... ;)) Ali, velim, ne znamo dok ne probamo, eh...
Osim navedenih fizičkih osobina, jednako mi je bitno da smo "na istoj frekvenciji", da se kužimo, da jedan drugome možemo biti ugodno i zanimljivo društvo i van kreveta, da tako kažem, jer ne kaže se uzalud da je mozak "najjači" i najbitniji seksualni organ. Uzalud privlačne fotke ako me ne privučeš i ne zainteresiraš u razgovoru/javljanju, sorry... Ako u profilu nemaš fotke (ili ih nisi u stanju poslati u poruci ili na mail) na kojima jasno mogu vidjeti kako izgledaš (bez lica dakako, diskrecija na prvom mjestu), odn. kako ti izgleda tijelo i međunožje, molim te da mi se ne javljaš, ne zanimaju me niti najmanje osobe koje skrivaju svoj izgled, nemam ni približno volje i vremena za takva jalova i besmislena natezanja - bez uvrede ali takve profile ignoriram. Argument tipa "možemo se sresti uživo pa ćeš vidjeti kako izgledam" mi ništa ne znači. Naravno da se moramo sresti uživo ako mislimo pokušati bilo šta više od dopisivanja (a ovdje nam je cilj upravo to, naći partnera za uživanciju uživo, zar ne), i naravno da su fotke nedovoljne da bi unaprijed znali da li ćemo se jedan drugome svidjeti uživo, to je sasvim jasno, no ne želim se upoznavati s nekime za koga već na fotkama mogu zaključiti da mi ne odgovara. Čemu se upuštati u indiskreciju upoznavanja uživo, ako već ovako "na daljinu" možemo zaključiti da si iz nekog razloga ne odgovaramo. Obična racionalizacije, ništa osobno. :)
Pošto želim upoznati nekoga s kime bih možda mogao i ostvariti tako neki vid ove zamišljene i priželjkivane prijateljsko-ljubavničke "veze", onako na "duže staze" po mogućnosti, jel, mislim da bi bilo oportuno (ako ne i neophodno) da to bude netko tko živi u mojoj blizini. Prema tome prilično je bitno da si iz Zagreba kao i ja, jer svaka druga kombinacija vjerujem donosi samo dodatne probleme i otežava/onemogućuje provedbu ovakvih ne baš jednostavnih zamisli o druženju s istomišljenikom.
I još nešto iznimno bitno, dakle, banalno i prizemno ali neizbježno pitanje nekog adekvatnog i diskretnog prostora. Ja sam, na žalost, krajnje rijetko u prilici biti sam kod kuće ili ugostiti "tako nekoga" na nekoj drugoj adekvatnoj lokaciji, znači nemam trajno riješeno pitanje "prostora". Ako ni ti nemaš tako neko odgovarajuće mjesto gdje bi ponekad mogli biti sami i neometani, upitan je smisao našeg upoznavanja, jer uzalud svaka podudarnost i zainteresiranost ako se nemamo gdje "podružiti", zar ne. Bilo bi zaista frustrirajuće da se upoznamo i shvatimo kako smo skroz podudarni i napeti jedan drugome, a da sve ostane samo na tome. Vjerujem da se slažeš sa mnom po tom pitanju.
Naravno da znam i potpuno sam svjestan kako je mala šansa da ovdje (i u jednoj osobi) nađem (sve) to što tražim, no ako ni ne probam šanse će biti još i manje, zar ne... Nisam očajan, nije mi sila, da tako kažem, nisam u "nejebici", niti želim upoznati nekoga pod svaku cijenu... baš naprotiv, želim svoj sadašnji dobar (hetero)seksualni život učiniti još boljim, bogatijim i zanimljivijim, a volio bih da je i kod tebe slična situacija... :)

***Koji su vaši stavovi o seksualnim slobodama, razmjeni partnera, grupnim erotskim druženjima, promiskuitetnosti...***
Liberalnih sam pogleda i smatram da je dozvoljeno sve na što dvoje ili više odraslih i uračunljivih ljudi dobrovoljno pristanu. Pa ipak, kada sam ja u pitanju, ne zanimaju me avanture i česta promjena partnera, više volim sigurnost i bezbrižnu opuštenost koju donosi povjerenje u poznatu osobu/partnera. Mislim da je to pravi put do potpunog i nesputanog užitka, a tu je i dvostruki blagotvorni učinak na zdravlje: em je zdravo imati ispunjeni seksualni život, em je (iz razumljivih razloga) sigurnije imati istog seksualnog partnera, odn. po jedan kvalitetan primjerak od svakog spola, jel, a zgodnu mladu ženu već imam... ;))

***Vaši stavovi vezano uz uvjetovanost dobrog seksa ljubavlju, poznavanjem partnera, njegovih sklonosti...***
Taman koliko bi maštajući volio da si u pravom trenutku mazno nježan i nadahnuto senzualan ili strasno predan i maštovito razigran, toliko bi u stvarnosti volio da si ozbiljan i odgovoran. U mašti granice mogu biti daleko, a njihovo istraživanje ispunjeno uzbuđenjima i ugodom. Ne želim ih unaprijed postavljati. No isto tako nemam neki imperativ u očekivanjima. Već i susret uživo na nekoj kavi ili sl. i otvoreni i iskreni razgovor s istinskim istomišljenikom za mene bi imao nemali značaj... mislim, bilo bi jako lijepo da se stvari poklope i da se desi svašta, no ne očekujem da se desi ništa, ništa konkretno. Barem ne u nekoj početnoj fazi upoznavanja, jel.. ;D
U idealnoj situaciji ograničeni smo samo vlastitom maštom, a u stvarnosti će granice biti tamo gdje ih zajedno postavimo. Mislim da sam otvorenog uma i razigrano-znatiželjnog duha, tako da ću se rado prepustiti maštovitom i uzbudljivom istraživanju s tobom, naravno ukoliko se to istraživanje nalazi unutar nekakvih elementarno zdravorazumskih okvira i ukoliko ne ugrožava naše zdravlje i/ili diskreciju. Zajedno možemo potražiti način(e) na koje ćemo najviše uživati. Pa ipak, jedine granice koje unaprijed postavljam su one koje kažu da tjelesni nusprodukti koje uobičajeno odlažemo u wc školjku, spadaju isključivo u wc školjku.

***Što bi za vas u erotskom i seksualnom smislu dugoročno bila idealana situacija, dakle vaš erotski izbor u kojem biste dugoročno najviše uživali***
U nekoj idealiziranoj situaciji, uz neke idealizirane uvjete, nakon što me zaintrigirao i zainteresirao fotkama i javljanjem/porukama, uživo upoznajem skladnog i sukladnog istomišljenika s kojim ostvarujem dugotrajnu harmoničnu vezu, za javnost tajnu u svojoj suštini, a za nas dvojicu ispunjenu povremenim uzbudljivim i maštovitim susretima, namijenjenim isključivo zezanciji i uživanciji. :) Ukratko, priuštili bi si povremeno neke svoje male tajne oaze užitka i strasti, dopustili si izlet u uzbudljivo istraživanje muške seksualnosti i dometa ugode koju dva muškarca mogu jedan u drugome izazvati i jedan drugome pružiti. Eto, tako nekako otprilike i najkraće... Kad već toliko idem u detalje, a sve u želji da potencijalnom istomišljeniku dam što bolju sliku o tome što se (pojednostavljeno rećeno) traži/nudi, što isto naravno očekujem i od tebe da daš do znanja meni, tako da oboje gubimo što manje vremena na potencijalne jalove rasprave i objašnjavanja, dakle da prije nego se odlučimo za susret uživo lakše procijenimo koliko smo jedan drugome interesantni.
Još jednom ukratko - ne mislim se ni pod razno nalaziti s nekim čije me fotke nisu zainteresirale i za koga ne znam kako (barem otprilike) izgleda, sorry ali istinski molim likove bez fotki da me ne kontaktiraju... pliiizzz!!!

***Nešto za kraj***
Za epilog mi samo još preostaje da ti se zahvalim, poštovani čitatelju, na pažnji i strpljenju što si pročitao ove moje napise. Bez zamjerke molim te ali imam previše posla i obaveza, a premalo slobodnog vremena pa me pls. nemoj pozivati na nekakve chat/cam/phone/skype/cyber drkice i sl. No, ako misliš da ima dovoljno indicija da se ideja o našem susretu uživo proglasi ne baš sasvim lišenom smisla, javi mi (porukom ovdje ili na mail ako nemam/nemaš pretplatu) koje su to indicije... ;D
p.s. Posebno molim da mi se ne zamjeri ako se baš uvijek ne javim, ono, baš iste sekunde.. ;) Stvarno sam u priličnoj gužvi i privatno-poslovnom cajtnotu u zadnje vrijeme...
ozbiljno...
najozbiljnije.

HVALA! :)*

Uredi zapis

31.08.2016. u 14:05   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar