¤

Uredi zapis

25.06.2021. u 20:02   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar

Zato




OPĆA DEKLARACIJA O LJUDSKIM PRAVIMA:

Članak 19.
Svako ima pravo na slobodu mišljenja i izražavanja; to pravo uključuje slobodu zadržavanja mišljenja bez uplitanja i slobodu traženja, primanja i širenja informacija i ideja putem bilo kojeg medija i bez obzira na granice.

Nekoliko mojih 'zašto' se ne želim cijepiti:

Zato jer to nije cjepivo.
Cjepivo je medicinski pripravak koji svojim djelovanjem u organizmu pruža imunitet na bolest. Uz dotični pripravak se možeš zaraziti, možeš dijeliti bratski okolo, zaraditi poznate i još nepoznate benefite o kojima će tek buduće generacije biti informirane......jer su vlade diljem svijeta zapečatile protokol vezan na tretmane cjepivom na trideset godina.

Zato jer je ovo najveći medicinski (i ne samo medicinski) eksperiment u povijesti ljudskog roda.
E, sad....nisam sigurna dal se zbog tog Hipokrat okreće u grobu ko sumanut ili cvjeta u svom arboretumu....no znam da se diljem svijeta vrši meni čudna cenzura liječnika, struke (koji su prerevno shvatili Hipokratovu zakletvu) i sad njihova istina djeluje ko veliko sranje u vrhovnom cvjetnjaku. Tom dijelu struke...hvala, no meni je rječitija cenzura.

Zato jer su lijekovi....koji su pokazali 100%tnu učinkovitost u liječenju ove gripe, proglašeni opasnim po zdravlje i povlače se s tržišta, a do sad su desetljećima bili zdravi i jeftini. Nisam pobornik lijekova, ali dobro da znam koji su, zlu ne trebalo....

Zato jer vjerujem u svoj imunološki sistem koji me do sad štitio, kojeg jačam svaki dan i koji će me štititi i dalje. Da primim tretman....nedajbože tog mutanta koji bi preživio uz moj imunitet. Ja znam da ću umrijeti....a kad i od čega - ne zna se. Neka tako i ostane.

Zato jer svjedočim zbivanjima najvećeg zločina protiv ljudskog roda, a apropo tog.....krenuvši iz Francuske i šireći se svijetom, kreće Nurnberg 21, tj. tužba protiv 'kovicida'.

Zato jer imam još puno 'zato', al samo ću zakeljit iskustva francuske energetske iscjeliteljice Natalie Schaevers, koja su moje najveće zato:
What happens energetically after the Covid vaccination?
Sad bi tu trebao ići c/p teksta, ali malo sutra....danas je forbiden (nabijem vas člankom 19)....zato ga vrijedi i pročitati.
Vaccination Liberation Information - stranica
Uguglajte pitanje, odaberite dotičnu stranicu i prevedite ju.....

Eh, Tesla....Tesla.....a i ti R. Steiner.....sve ste vi krivi. Svi duhovnjaci svijeta se polomiše dokazujući da duša postoji....a ovi se već igraju s njom.....
Znate kaj?.....(ovdje idu poduže sočne psovke).....sve kužim, sve ljigavosti oko zarade......al ovo?
Sve u svemu.....baš je izazovno živjeti u ovom našem svijetu.....i nije vrijeme za neutralnost.
U dokolici škicnite Link
Naoružajmo se člankom 19, jer je više mišljenja....šira slika. I opustimo se....jer smo ionako glupi ko kurac (ne postoji taj koji o svemu zna sve). Eto čak ni Tesla nije znao sve. Budimo Bregović.....mudro uzmimo od pametnih ono najbolje i napravimo svoj hit za život.

Uredi zapis

22.04.2021. u 2:41   |   Komentari: 28   |   Dodaj komentar

¤




Link


Ako me kolje kašalj....čaj od smreke, jelke, bora je moj top protiv klanja.
Ljekovite su svježe iglice, grančice, kora....fino se usitne i zgnječe u mužaru(ili improviziram gnječenje) da se oslobode eterična ulja. Kuham šakče gnječevine u 1,5l vode, petnaest minuta na lagano....plus pola sata stoji pokriven.
Dodam meda i limuna. Količina mi dovoljna za triput dnevno po jednu šalicu....jer me trenutno kolje.
Čaj je izvrsnog okusa, lijepog mirisa, divne rubin boje. Djeluje trenutno.
Diže imunitet do neba i zato je strogo zabranjen za trudnice, sasvim malu djecu i ljude s autoimunim bolestima.
Regulira krvni tlak, čisti bubrege pa ga ipak ne bih pila kad bih imala drago kamenje.
Piša se samo 17 puta u sat vremena.

Uredi zapis

05.10.2020. u 16:01   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

¤




Link
Link

Ne postoje slučajnosti. Poznali se ili ne, energijom smo povezani.
Poslao mi on Rusa.....kojeg ja nikad nisam (svjesno) slušala....al' sad se već tjedan dana Rus i ja 'družimo'.
Naglasio mi stihove:
'Ti si ljubav što zove, ti si vodič kroz snove
Ti si jača od mene, ti si sve moje žene'
...wauu...jebenica....neka duga bi ga ubila...ja ću ga ipak (uz malu pomoć Rusa)...prstenovat...
I onda zavirim tu i zavrišti mi Habijev 'Rus i ja' i Ifkin blog o utjecaju pjesama na nas.....
Slučajnost? Brus....
Jesenas puno proljeća u meni....pa dajem malo i vama...




a i Serđo je bolji no ikad.....
Link

Uredi zapis

29.09.2020. u 12:08   |   Komentari: 22   |   Dodaj komentar

¤

Uredi zapis

20.08.2020. u 15:04   |   Komentari: 17   |   Dodaj komentar

¤

Uredi zapis

27.07.2020. u 11:37   |   Komentari: 74   |   Dodaj komentar

¤




Link
Link

Putniče,nema puta.
Put se putem stvara.

Camino de Santiago - nekad najutabaniji kršćanski, hodočasnički put, danas jedan od najvećih duhovnih izazova, plus ogroman fizički i psihičko-mentalni trening.
Uglavnom, put me pozvao na put, a ja prihvatila poziv bez i jednog zrnca sumnje. Kad krećem? Nebitno. Bitno je da sam rekla - da, a ostalo će se sve posložiti u pravo vrijeme.
Camino je dug cca 800km (najpopularnija staza) i prevaljuje se za 30 do 40 dana. Peregrinosi (hodočasnici) tvrde da je put predivan.....čista priroda puna kiše, ljepljivog blata, magle, toplotni udari, a sve to ukomponirano s prelijepim, lakogazivim dionicama i prizorima od kojih zastaje dah. Oni tvrde da ne postoji nešto poput lošeg vremena, već samo neprikladna odjeća.
Na put se kreće iz osobnih razloga...pa zato koliko peregrinosa...toliko i 'zašto'.
Zašto ja? Mislim da ću pravi razlog tek saznati na putu. Trenutno mi dominira ovaj....odoh pronaći boje u ljudima. One tople boje koje eksplodiraju na takvom putovanju i razmaknu sve ogrtače sivila kojima zaklanjamo svoju ljudskost kao nešto sramno i nepoželjno. Odoh iz civilizacije da bih srela i bila čovjek. I neizmjerno se veselim putu i obilju ljudskih boja.
Možda dobijem i odgovor na pitanje....zašto je tamo na putu ljudskost, a u stvarnom životu je nema....kad je i slijepcu jasno da je Camino de Santiago metafora za život....život kojeg hodamo svi.

Uredi zapis

27.05.2020. u 21:48   |   Komentari: 41   |   Dodaj komentar

¤




Kad sam posljednji put stavila blog sa schumanovom rezonancom, crčio mi lap.
Blog prošao polovično, pa sam ga pomela.
Jedino izvješće koje dnevno dobivam i pratim je vibra Geje, koja iznosi 7,83 Hz, a 27.02. je iznosila 170 Hz.
Malo sam se raspitala i ispada da taj podatak uopće nije izašao u medijima. Danas iznosi 57.
Nebitno mnogima, ali moram reći, jer može pomoći.....izlaganje kože sunčanim zrakama u kombinaciji sa visokom vibrom Zemlje, daje eksploziju D vitamina, koji ozdravljuje tijelo od virusa i bakterija unutar par sati.
Zaista mi nije poznata količina panike u svijetu, ali znam i vidim da ih Geja čuje i pomaže.

Uredi zapis

12.03.2020. u 19:20   |   Editirano: 12.03.2020. u 19:38   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

¤




Link
Link


odričem se kemikalija i izbacujem ih iz doma...zauvijek....svih osim farbe za kosu...jer još nisam našla prirodnu zamjenu

linkovi...Maja Volk, srpkinja, doktor nauka(dva doktorata), scenarista, spisateljica, muzičar,profesor na četiri fakulteta, proučava zdrave načine prehrane.....uglavnom vrlo bogata životna priča bez dlake na jeziku
https://www.biografija.org/film/maja-volk/
pa koga smeta...nek ne gleda....

Link

Uredi zapis

26.02.2020. u 9:56   |   Komentari: 182   |   Dodaj komentar

¤




Link

Pepica je meni uvijek bila svoja do srži svoje. Drugima čudna, vanserijska, diva za divljenje izdaleka, ali nikako primjer kako bi trebalo. Ljudima bez osobnosti, ona nije bila špranca kako bi trebalo šprancati naše kalupe, jer njenu enigmu ispod pojavne umjetničke instalacije ne znaju nositi uskogrudni. Ne bih znala ni ja i svjesna sam svog ograničenja. Imala sam tu sreću da njeno izvođenje himne samo čujem. Priznajem da sam zastala i naježila se od glave do pete, naježila se od svoje dubine ljubavnih osjećaja prema domovini i dubokim priznanjem njoj, na srcem i dušom otpjevanim stihovima 'Lijepe naše...'
Pepica je u meni dotaknula ono što imam u sebi.
Kasnije sam skužila da nitko nije ostao imun na njenu izedbu.
Svima je dotaknula ono što imaju u sebi.
Prigoda izvođenja je bila početak snimanja novog filma s novo-starim glumcima koji su prošli audiciju. Tamo gore nečiju audiciju. Nismo ih mi izabrali (jer da to možemo, najvjerojatnije nam ne bi dozvolili glasovanje), birao ih je onaj tko financira film. No glumci i onako nisu bitni, jer njihov utjecaj na ulogu je lokalno minimalistički - mogu si štucati nokte na nogama i to kad god hoće u pozi yoga pretklon.
Eh, dragi moji korjenaši od stoljeća sedmog...kolika je cijena karte za taj film?
Daobog da nam Pepica svaki dan u središnjem Dnevniku pjevala himnu, dok to svi ne skužimo...

Uredi zapis

22.02.2020. u 14:01   |   Komentari: 60   |   Dodaj komentar

¤




Link
Link

Pogledajmo svijet danas, našim čoravim mozgom. Pokreće nas i motivira strah. A strah je oružje u rukama manipulatora. O njima ne bih - davno su mi van fokusa. Vraćam se strahu, sveprisutnom u životu pojedinca.
Primjer - ako nam dijagnosticiraju rak, mi se trenutno zaledimo u strahu jer nam strah od smrti ili od gubitka onih koje volimo stvara totalnu paralizu na nivou organizma.
Da bismo razumjeli kako um kontrolira našu biologiju, trebali bismo razumjeti placebo efekt. Recimo da imamo neku bolest, a liječnik nam da novi legendarni lijek za našu bolest, a postotak izlječenja je stopototan. I mi povjerujemo liječniku i sa velikom vjerom gutamo pilule. I bolje nam je i za kratko vrijeme našoj bolesti nema ni traga. I onda nam kažu da smo uzimali šećerne pilule za lilule - placebo lijek. Znači, izliječilo nas je naše vjerovanje u lijek.
Svi smo mi svjesni snage pozitivnog razmišljanja - placebo efekta, ali jebeno zanemarujemo podjednaku snagu nocebo efekta. Placebo nas može izliječiti od bilo koje bolesti, a nocebo može izazvati bilo koju bolest i može izazvati smrt samo zato što u to vjerujemo. I to sad postaje jako važno. Jer ako držimo dalje od sebe sve uloge negativnog uvjerenja, tada smo isključili najutjecajniji čimbenik našeg života, jer psiholozi vele da je većina naših vjerovanja negativna i čini nas slabijima i oduzima naše zdravlje. Zašto? Jer otpušta hormone stresa, koji prekidaju rast i blokiraju imunosustav i otvaraju vrata bolestima.
Vjerovanje pozitivno ili negativno jednako moćno oblikuju naš život. Samo rade u suprotnim smjerovima.
Virusi su sastavni dio našeg eko sistema. Štititi se od njih mi stvarno tjera mozak u ludilo. I kao što vjerujemo u njih, trebali bi vjerovati u nas i našu moć. A jedini filter koji stoji na putu do te moći je naš mozak.
I zato vas pitam..što vi mislite tko ste? Jer tako će vam i biti.

Uredi zapis

30.01.2020. u 13:21   |   Komentari: 45   |   Dodaj komentar

¤

Uredi zapis

27.01.2020. u 10:20   |   Komentari: 19   |   Dodaj komentar

¤

Uredi zapis

03.10.2019. u 14:11   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar

Prodajem psihu

Uredi zapis

19.09.2019. u 10:24   |   Komentari: 48   |   Dodaj komentar

¤

Link
Link
Link
Link

Vele osvješteniji od mene....nisu okolnosti te koje nas bediraju ili uzdižu....,
diže nas ili spušta naš pogled na te okolnosti......
Jebešmisve....dograbila ja taj tvrd orah ljetos, onak skeptično.....
Kad si u kurcu.....na okolnosti moš djelovat čekićem,lajanjem na državu, lopatom,
lajanjem na mjesec, kopanjem tunela do slobode.....,
lajanjem na bivše, lajanjem na sebe što jesi ili nisi lajao kad je trebalo lajat ili šutit, itd.....
A kako utjecat na misli kad te okolnosti jebuckaju u zadnji dio mozga, a počele su utjecat i na želudac koji
mi je onak energetski zblokiran dojavio da kreće u totalni štrajk...
I naravno...poruku primila, shvatila i sad je trebalo djelovat....odredit prioritete i odrezat sranja....
Uglavnom...završila ja na jednom čarobnom mjestu, retreat odmoru, koje me prigrlilo i ispljunulo u realu
refrešanog i nadograđenog softvera. Ni na jednu radionicu ili seminar nisam išla......dovoljno je bilo
'biti' u tom energetskom okruženju...I zaljubiti se u njega...
Predivno iskustvo, koje me pokrenulo da pokrenem pokretačke pokrete u mojem malom životu.....,
učinila to, to...to i još to....i da ne nabrajam previše ;)...onaj orah mi negdje ispario....
I stvorena je parola....nikad više u kurac....na njemu je ipak bilo,je i bit će ljepše ;)
Ugodan vam dan želim...uživajte!

Uredi zapis

06.09.2019. u 13:49   |   Komentari: 18   |   Dodaj komentar