ponovo, ali ovaj put duge gaće, traperice i prigodne čarape

Uredi zapis

23.12.2016. u 8:37   |   Editirano: 23.12.2016. u 8:41   |   Komentari: 10   |   Dodaj komentar

veze i bez veze

Link

"Jako se osjeti točno vrijeme kad je veze crkla. Onog trenutka kad ležiš kraj svoje ljubavi i osjećaš se kao da si mrtav. Pa se pitaš: jel to to? Jest. To je trenutak. Gotovo. A u život vas može vratiti sasvim netko drugi. Oživljavanjem usta na usta.
Al ne treba oživljavanje očajnički tražiti. Pa čim se vidi neka usta na njih navaljivati. I priljubljivat se na njih. Ko guma za otštopavanje odvoda.
Do toga dolazi i zato što se svakog pita: Jesi li zaljubljen? Imaš li koga? Jer ako nisi zaljubljen, ko da si sasvim promašen. I ako si sam, ko da je to tragedija. Uglavnom najviše sažaljenja za nezaljubljene pokazuju oni koji se ponašaju kao gume za otštopavanje. Ili žena čiji muž vam se upravo utrpava. Jer misli da netko ko nema nikoga nema nikakve kriterije. Stvar je upravo obrnuta.
Neviđeno se naglašava ljepota kad se osjećaju leptirići u trbuhu. Ko je prvi lupio tu ludost o leptirima? Da bez leptira nema pravog života već bi se masovno uzgajali i prodavali na kile. Naravno da bez leptira ima, a bez kokoši, krava i svinja nema života. Ali zašto ipak i leptire ne uvesti u redovitu prehranu. Pa bi onda svi osjetili što su leptiri u trbuhu. Možda je još bolje da se gutaju živi. Ako ništa drugo, leptiri bi lamatanjem krila u trbuhu barem pospješili probavu.
Jeli moguće zaustaviti pranje mozga ljudima da stalno moraju biti u potrazi za srodnom dušom. Eto zato milijuni manijaka kljucaju po kompjutorima i ajfonima. Između njih lete milijarde reskrebečenih slika. S muškim ili ženskim, hm, dušama u prvom planu. Ko bi reko da duše tako izgledaju.
Nije se lako othrvati vezama. Stariji ponavljaju da moraš imati nekog tko će se brinuti o tebi u starosti. Onda nekog zbog toga podnose godinama. I onda brinu o njemu, a ne on o njima. Žene žive dulje i to se računa normalnim. A u biti je to grozan dokaz kako se u stvari brinu o muževima. Onda prežive same još šezdeset godina. Da im je divno imati nekoga kom bi spremale i kuhale već bi se s nekim spetljale.
Mlađi više naglasak stavljaju na emocije. A ne da se brinu o nekome. Bitna im je ljubav. No nije jasno zašto im je, dok imaju zdrava pluća, toliko važno strasno ljubljenje. To je daleko korisnije za starije. Zato su dobre veze stariji muškarac i mlađa žena. I starija žena i mlađi muškarac. To je jako važno za umjetno disanje.
Uglavnom se oko veza postavlja nekoliko važnih pitanja:
1) Treba li biti u vezi?- Apsolutno da. Ako se ljudi iskreno vole nema ništa ljepše od toga. Dok ne saznaju žena ili muž. Ili oboje.
2) Ima li smisla da par ostaje skupa samo zbog djece? – pa ne zna se koliko će djeci takvi služiti kao uzor, ako su djeca već rastavljena.
3) Dali je dobro biti sam? –Svakako. To je odlično i za vašeg partnera. Pogotovo ako kaže da bi radije odapeo neg bio s vama. Kao i vi s njim." c/p

Uredi zapis

05.11.2016. u 12:49   |   Editirano: 05.11.2016. u 12:50   |   Komentari: 26   |   Dodaj komentar

cepejko

Link

"Zašto se govori da su ženske ljepši spol? I da su sve lijepe. A ima neviđenih gabora. Gadne ko noć. Ko ponoć. Ljepši su spol zato jer na sebi rade non-stop. Te počupaj obrve. Te očerupaj noge. Te ogoli bradu. Obrij pazuhe. Te se farbaj. Digni sise u visinu. Poštucaj svoju nizinu. Nakon toliko farbanja i depilacije i medvjed bi izgledao ko Merlin Monro.
Ima onih koji protestiraju protiv nošenja pravog krzna. Pa žene koje su ga sa sebe skinule bolnom depilacijom imaju ga pravo na sebe vratiti. Jer im je hladno. I to ne umjetno, jer sa sebe su čerupale prave dlake, a ne plastične.
Dali postoje kreme za pmlađivanje muškaraca? Ne postoje. Oni misle da ženske misle da su oni uvijek mladi. Za ženske postoje razne kreme koje ih trebaju popravljati. Za dan. Za noć. Za podočnjake. Za vrat. Za ruke. Za noge. Za tijelo. Sve dijelove trebaju stalno podmazivati. Ko da su zahrđali motor. Muškarci su koncentrirani samo na jedan dio. Umišljaju da im je toliko živ da im se otima iz ruke. Ko cipal. A zapravo ga teško mogu pronaći.
Na primjer umjetnost je napravljena za muškarce. Zato su izuzetno poželjni ženski aktovi. Ali što će ženskoj slika ženskih sisa obješena na zidu. Kad ima svoje. Također obješene.
Ako su žene ljepši spol, zašto se muške ne zove ružniji spol? Nego jači spol. Ko vuče 30 kila iz dućana? Ljepši spol. Ko ne nosi ništa iz dućana? Jer mrzi ići po dućanima. Jači spol. Di je tu logika?
Zato jer moraju biti ljepš spol, ženske su naučile istodobno mljeti na telefon, kuhati, peglati, dojiti djecu i lakirati nikte. A za muškarce se kaže da mogu misliti samo na jednu stvar. Ako popravlja parket uništava radijator, ako popravlja zid, uništava namještaj. Oni misle da to znači da su stalno obuzeti seksom. Točno. Onaj tko je obuzet seksom to ne radi. Onaj tko to radi nije obuzet seksom.
Zapravo generacije muškaraca nisu vidjele prirodnu ženu. Mnogi bi se šokirali da vide ženu koja u bikini zoni uzgaja afro-frizuru. Mislili bi da je tamo zalijepila periku. Mnoge od njih mogu pustiti bradu i brkove. Imaju ih. Više bi ih uvažavali u politici. Ali ne smiju. Da im djeca razlikuju mamu i tatu. Al sad se moderni muškarac depilira. Uz nedepiliranu mamu imali bi dva tate. A sad uz depiliranog tatu imaju dvije mame.
Muškarci su prelijepi spol kad su lijepi. Uf, uf. Kad su žene vidjele s leđa nogometaša Lovrena baš su se uskomešale. One stvarno misle da je lijep muškarac ljepši od ružnijeg. Ružni misle, tješe se, da lijepi muškarci privlače samo muškarce. I muškarci njih. Najgluplje žene su u to povjerovale.
Ženama se kaže da su ljepši spol da nebi razmišljale o muškoj ljepoti. Nego o pameti. Iako je glupe puno lakše pronaći. Kad žene kažu da je neki muškarac lijep, muškarci su zaprepašteni i uvrijeđeni. Uostalom, nebi prosječne muškarce ni podnosile da se ne prave ćorave. "

Uredi zapis

29.10.2016. u 13:50   |   Editirano: 29.10.2016. u 13:55   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

nije šipak, maslina je

Uredi zapis

30.09.2016. u 19:34   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

ništa, samo jedan običan šipak

Uredi zapis

27.09.2016. u 9:58   |   Editirano: 27.09.2016. u 10:17   |   Komentari: 20   |   Dodaj komentar

prepun koštica

Uredi zapis

21.09.2016. u 19:17   |   Editirano: 21.09.2016. u 19:37   |   Komentari: 31   |   Dodaj komentar

ništa novo, par arbuna i još nešto

Uredi zapis

21.09.2016. u 9:04   |   Editirano: 21.09.2016. u 9:59   |   Komentari: 31   |   Dodaj komentar

U Šibeniku prije više od sat vremena
Uredi zapis

16.09.2016. u 12:41   |   Editirano: 16.09.2016. u 14:05   |   Komentari: 11   |   Dodaj komentar

praktično, što nakon odmora

"Nije se lako vratiti kući nakon odmora. Neka zadovoljstva nam nedostaju. S druge strane dugo ozlaganje suncu oštetilo nam je kožu i kosu. Kako ih osvježiti? Tu je nekoliko najčešćih pitanja.
Pitanje: Nekoliko puta sam zaspala na suncu. Koža mi je izgorjela. Kako je oživiti?
Odgovor: Nemojte eksperimentirati sa kožom. Jer neke kreme vam mogu ozbiljno naštetiti. Zato najprije uzmite pečeni biftek. Te ga obilno namažite hidratantnom kremom. I ostavite da je upija pola sata. Ako je biftek oživio, tek tada možete tu kremu s povjerenjem staviti na svoje lice. I ono će živnuti i prodisati poput pečenog bifteka.
Pitanje: Naučio sam spavati na plaži. Otkad sam se vratio s mora muči me nesanica. Što da radim ?
Odgovor: Odite u park ili do obale rijeke koja teče kroz vaš grad. Važno je da sakupite 8-9 kila kamenja. To prospite na krevet. Upalite grijanje na 50 stupnjeva. I legnite. Takvi ugodni uvjeti, kao na plaži, vratit će vam san.
Pitanje: Pecanje me jako smiruje. Mirno sam sjedio satima. Nisam ništa ulovio, ali voda na mene magično djeluje. Kako da taj spokoj opet postignem?
Odgovor: Potrebna vam je kila morske soli. Uspite je u kadu gdje je voda na 22 stupnja. Kao u moru. Bacite udicu na koju ste stavili crva, ili malo kruha. Gledajte u to satima. I tako vam ulov nije bitan.
Pitanje: Kosa mi je poput slame. Što da radim?
Odgovor: Smiješajte 5 žlica maslinovog ulja, umutite dva žutanjka, dodajte sok pola limuna. To prelijte preko dvije šake slame i ostavite preko noći. Ako do jutra slama pozeleni, znači da su joj se stanice oporavile. Pa bi opet mogla rasti. Te će taj preljev izvrsno djelovati i na vašu kosu. Do Božića bi mogli dobiti krasnu božićnu pšrnicu. Pa takvi sjednite za stol. I tako ga blagdanski ukrasitie.
Pitanje: Kako na koži zadržati boju od sunčanja?
Odgovor: Solarij nije zdrav.Boja kože se može obnavljati sme2đom kremom za cipele. To je logično. I kožnate cipele mažemo, a ne pečemo u solariju.
Pitanje: Nudist sam. Navikao sam danima hodati gol. Sad se na poslu znam zaboraviti. Kolegice vrište. Tri puta me odvela policija. Što da radim?
Odgovor: Vaš problem je ozbiljan. Pogotovo ako goli dolazite i odlazite s posla tramvajem. Dajte si istetovirati kompletno odijelo po tijelu. Makar će vas ljeti na naturističkoj plaži gledati ko voajera. I zvati policiju.Ali ćete bar, zahvaljujući tetovaži, hodati goli po gradu. I uživati cijelu godinu.
Pitanje: Od sunca su mi se pojavile tamne pjege po licu i tijelu. Kako da ih uklonim?
Odgovor: U parfumeriji zatražite kremu protiv pjega. Potom se sjetite tko od vaših poznanika ima dalmatinera. Češće ih posjećujte. I dalmatineru krišom mažite tamne pjege. Ako cvili prestanite. Ako ne cvili, nastavite. Kad dalmatiner postane sasvim bijel, znači da je krema efikasna. A ne nadražuje. Inače bi vas dalmatiner svu izgrizao."

Link

Uredi zapis

27.08.2016. u 13:17   |   Editirano: 27.08.2016. u 13:18   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

plava, naglo drap, i svjetlo plava

Uredi zapis

26.08.2016. u 10:11   |   Editirano: 26.08.2016. u 14:32   |   Komentari: 15   |   Dodaj komentar

upoznavanje

Link

"Prije je upoznavanje bilo puno drugačije. Sporije. Sve bez interneta. Dvoje se vidjelo. Pa pisali pisma. Pa čekali odgovor dođe il ne dođe. Pa se razočarali kad bi se opet sreli. Jer je objekt žudnje bio bez zubi, frfljo, bljezgario. Muški su vodili ženske u kino kao da one ne znaju di je. Pridržavali im kapute, ko da bi od težine okilavile. Držali im otvorena vrata. Danas bi pustili da ih vrata odalame. Pa to stavili na ju-tjub i skupljali lajkove.

Normalno da je prije bilo komplicirano. Mladi su strahovali od starijih. A onda bum, evo ih trudnih i oženjenih u dvadesetoj. Navodno nisu znali ni kako su građeni. A kako onda baš tamo di treba nisu promašili.

Sad je upoznavanje puno jednostavnije. Za to su odlični selfiji. Slikaš se sa isprčenim usnama ko patka. Staviš na društvene mreže. Ko voli patke odmah se javi. Isto je i ako mu treba guska.
Selfiji su odlični jer svatko može istaknuti najbolji dio sebe. Na primjer stražnjicu. Time privlači one koji vole obrazovane. Interesantni su i trbušni mišići. Ko nema šest pločica sigurno ne stavi svoju trbušinu. Nego nakalemi krtije komadiće.

Prije si morao moliti da netko u tvoje ime napiše pismo od tri stranice. Pa ispadneš pametan i romantičan. Danas je sve munjevito. Samo tipkaš kratice: LOL, IMNSHO, ROTFL, BMK, AMR, NHF, GAL, ILY i tako to. Dobro je predstaviti se gol. Može se kamericom ući doslovno u svoje detalje. Ako se to zovu setalji. Samo da se ne gubi vrijeme uzalud. Ni daljina nije prepreka. Sad zavodnik leži doma u Sesvetama, a udom zavodi žensku iz Luizijane. Perspektiva zagarantirana.
Što ovi različiti načini upoznavanja omogućuju? Širok izbor. Povećanje kriterija. I svakakve zahtjeve. Tako da se nikog ne ukeba do 40. godine. A onda se lovi uz pomoć selfija snimljenih sa aplikacijama za skidanje godina. Jedini je problem da onda nikad, apsolutno nikad, ne smije doći do susreta uživo. Zbog mogućih šokova.

Nije loše uz nove koristiti i stare načine upoznavanja. Stalno se govori o traženju srodnih duša. Zato muški, da bi bolje sagledali dušu, vole gledati dublji dekolte. A i ženske vole staviti dušu na izvolte. Što može završiti na obostrano zadovoljstvo. Ako se izbjegava nekoliko lokacija. Na primjer:
1) rodilišta. Jest da tamo žene leže razvaljene i bez srama. Al daleko od toga da mame srodnu dušu. Važnije im je da soju ne ispuste.
2) kladionice. Muških ima od zida do zida. Al dobitnika je malo. Razočaranih puno. Takve ne možeš utješiti, osim, valjda svojim parama.
3) pučke kuhinje. Najlošija kombinacija je kad netko iz pučke kuhinje traži ljubav iz kladionice.
Ali zapravo nije bitno na koji su se način ljudi upoznali. U jednom trenutku kad se previše poznaju postaje im puno važnije pitanje: zašto to, zaboga, nisu izbjegli?"

Uredi zapis

16.08.2016. u 21:07   |   Editirano: 16.08.2016. u 21:10   |   Komentari: 147   |   Dodaj komentar