nickovi ..imaš ti pravo mmm-ka

Zato kaj tu pripada. Ovo:

Hoće li to ikome biti zanimljivo, nije mi važno. Prerasla sam nastojanje dopadljivosti.
možda dopadljivosti. neš drugo ti treba. još. pa pišeš. ajoj. gledam bulterijera bolesnog od limfoma. desetinom snage ti trga igračku iz ruke. tužno, do suza. tako i ti. i ja :DD

gr

Autor: mmmmmm_da 23.11.2014. u 19:26


Eto, pomogla si mi ugraditi kamen gdje mu je mjesto. Hvala ti. Cmok.

Uredi zapis

23.11.2014. u 19:21   |   Editirano: 23.11.2014. u 21:37   |   Komentari: 52   |   Dodaj komentar

baš sam loše volje

..onak..ništ me ne veseli

Uredi zapis

07.11.2014. u 19:24   |   Komentari: 51   |   Dodaj komentar

Muškarci kao pojava...u životu jedne žene...by ANERAK

Daklem, meni su muškarci, ovakvi ili onakvi, svakakvi ili nikakvi, bili i jesu, ne pojava, nego centar oko kojeg se vrti čitav moj život. Kraćom ili dužom putanjom. Već vidim cerekanje, čuđenja, zgražanja i nevjericu, izazvane prethodnom rečenicom.
Ali ako malo dublje, žešće prekopam svoje odnose s njima, svodi se na isto.
Muškarac, otac, je prva osoba koja me je voljela (možda i jedina) dugo godina. Stalno istim intenzitetom. Istim razumijevanjem. Od djetinjstva do moje odrasle dobi. Bio je centar oko kojeg se moj život okretao prilično kratkom putanjom.
Da bih ostvarila težnju replikacije svojih gena (hm..što baš i nije bilo jako pametno), trebao mi je muškarac (čak i za epruvetu :).Zbog toga mi je jedan od muškaraca bio centar oko kojeg su se vrlo kratkom orbitom vrtile moje želje.
Mnogi su mi muškarci pružali podršku u poslovnom smislu. Pomagali mi razviti mnoge vještine i postići vrlo dobre rezultate. I bili su tada moj centar tog segmenta.
Mnogi su mi muškarci pružali ugodu. I radi toga su bili centar jednog važnog segmenta mog intimnog.svijeta.
Donijela sam na svijet dvojicu muškaraca. Obojica su centar gotovo svih mojih svijetova.

U mom životu, žene nikad nisu bile centar. Nekako su sve bile u paralelnim bližim ili daljim orbitama. A često su bile meteori.

Uredi zapis

05.11.2014. u 20:47   |   Komentari: 37   |   Dodaj komentar

imam problem

Picasa više nema opciju promjene veličine fotke.
obzirom da iskrica dozvoljava max 100 kb, ne mogu stavit fotku od 2,7 MB u galeriju.

pomoć, tražim

hvala

Uredi zapis

04.11.2014. u 20:16   |   Komentari: 25   |   Dodaj komentar

image i štrukli u korelaciji.

Link

lijeva strana je na 2mm dužine, a desna je 4cm..skoro do uha :)..šiške ukoso od lijevog kuta iznad kvrge čela do sredine desne uške

Uredi zapis

03.11.2014. u 21:08   |   Editirano: 03.11.2014. u 23:55   |   Komentari: 30   |   Dodaj komentar

kod zupčanika skreni desno..

i onda C ulica lijevo..

a mi ćemo ti pomoći riješiti ono..

Uredi zapis

03.11.2014. u 10:27   |   Komentari: 21   |   Dodaj komentar

jedan od boljih ljubavnih horoskopa..

Lav

Arogantni, uobraženi i naporni podcjenjivači. Lavovi zaista vjeruju da njihovo govno ne smrdi.

Da njihov ulazak u prostoriju prate reflektori i da se u svakoj prostoriji uvek nalazi najmanje jedna osoba koja ih obožava.

Istina je da je u pitanju uvijek tačno samo jedna osoba. Ona sama.

Dakle, da bi bili sa lavom vi morate naučiti da joj ljubite dupe, da se slažete sa svim sto kaže, da ga obožavate bez razloga.

.....

jbte, točan da točniji ne može bit.

Uredi zapis

02.11.2014. u 9:47   |   Komentari: 25   |   Dodaj komentar

jel noć vještica ? je..e, pa..laka vam noć :P

:P

Uredi zapis

01.11.2014. u 3:00   |   Editirano: 02.11.2014. u 9:27   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar

zgodni majstori bili..natakarili..ošli

i sad mi je fino ploto :)

Uredi zapis

31.10.2014. u 13:50   |   Komentari: 32   |   Dodaj komentar

...a ti aneračice ne znam zakaj si se našla prozvanom? mišljah na poreznu, carinsku inspekciju..inspekciju rada... a nisu ni druge abolirane? da oni rade svoj posao ne bi država bila tolko u kurcu...korupcija je osnovni moto!

mai..

ovo bi trebalo značit da ispekcija prima mito ?

pojma nemaš kak funkcioira državni aparat !

pojma nemaš kak dela inspekcija !

niti koje su ovlasti inspekcije.

i nemoj, mai, inspekciju više spomijati dok ne možeš dokazati ono što tvrdiš.

idem off..

u inspekciju.

jer, to mi je posel.

možeš tu sad napisat kaj god hoćeš..a i svi ostali..
pročitam i odgovorim kad stigem.

idem globit trgovce ribom ..i ribiče...da pokrpaju državni proračun

Uredi zapis

30.10.2014. u 11:01   |   Komentari: 57   |   Dodaj komentar

Pon 13:03

Pon 13:03
27.10.14. milimoj_lulek daj se ubij nakazo!

Uredi zapis

27.10.2014. u 13:41   |   Komentari: 85   |   Dodaj komentar

puca me na agresiju..jbte

ne bu dobro.

Uredi zapis

27.10.2014. u 12:58   |   Komentari: 34   |   Dodaj komentar

USE ME (R)

Fedra i Ivor upoznali su se u auli jednog madridskog hotela. Studijsko putovanje u španjolsku provinciju Alicante. Ivor je tek nedavno primljen na posao i poznavalo ga je tek dvoje ljudi Fedrinog odjela. Pri odlasku iz Madrida ka odredištu, malom gradiću Alicante, na Sredozemnoj obali Španjolske, u auli hotela,trebala se skupiti cijela njena grupa.
Sjećate li se, pisala sam o onom osjećaju kad te muškarac gleda. E, to je Fedra osjećala čekajući da se skupi cijela njena grupa. Nije se željela okrenuti da vidi pod čijim se pogledom, koji je njeno tijelo nekim tko zna kakvim, znanstveno nedokazanim receptorima, prepoznavalo kao žudnju. Uške su joj već poprilično porumenile, kad joj priđe kolegica i reče da ju mora upoznati s novim kolegom. Tada, odnekud iza njenih leđa pojavi se on. Lijep, lijep, prelijep. Ivor. Glas promukao, zvučan smijeh, oči iz kojih zrači ljubav za cijeli svijet. Tren u kojem su se njihove oči suočile bio je potvrda. To je taj koji ju je gledao. Progutala je knedlu i morala se dobro koncentrirati da sakrije oduševljenje, ali su joj oči caklile. Njegove su se smijuljile. I kao da se to podrazumijeva samo po sebi, i kao da se znaju godinama, započeli su priču ležernu, veselu. Njih dvoje, trčkaralo je Madridom kao dvoje školaraca na maturalcu, kikočući se sve do odlaska vlakom u Alicante. Fedri je bilo bitno da su u istom prostoru. Osjećala je njegove misli kada bi ju njima dotakao. Što se više putovanje primicalo cilju, Fedra je bila nervoznija. Osjećala je da će se raspasti poput pješčane kule umivene valom. Suviše različitih ispremiješanih, intenzivnih emocija zgusnutih u jednom danu. Bilo joj je to teško skrivati.
Iste večeri po dolasku Fedra se premorena putovanjem, zbivanjima zbunjena i sa sto pitanja i odgovora istodobno bacila na krevet želeći umiriti kucaje srca koje je većinu tog dana osjećala u grlu. Toliku koncentraciju adrenalina u tolikom vremenu bilo je teško dovesti u normalu.
Prene je njegov glas.
Vrata su bila otvorena, kucao je, Fedra nije čula, pa je ušao, jer mu se ne spava, pruži Fedri limenku pive i sjedne na klupicu na koju se odlaže prtljaga. Nije prošlo puno, i Ivor je ležao na klupici na boku, laktom oslonjen i pričao, pričao, pričao. Fedra je više slušala zvuk njegova glasa, smijeha koji se svaki čas kotrljao niz njegova usta i gledala njegove oči iz čijih su kuteva provirivale čas osti a čas rep vražićka. On ju je većinu vremena gledao u oči, a ona je u trenucima kad bi palio cigaretu uspjela pogledom kliznuti po njegovom tijelu. Savršeno muško tijelo u pozi koju je zauzeo. Više nije slušala što priča, njegov je glas bio samo zvučna podloga filmu koji je njen mozak počeo projicirati.
Odjednom, kaže joj,“ ajdmo spavat“, prebrzo ustane s klupice i legne pored Fedre čvrsto ju obgrlivši rukama. Tako zagrljeni nepomični smirivali su dah, smirivali su otkucaje srca koji su doslovno odzvanjali poput bubnjeva. Zvučalo je kao da netko ritmično udara o madrac. Prošlo je nešto sekundi dok im se usne dotaknu nježno, ispitivački sa stankom. Oboje su za tren iščekivali. Pogled i prodiranje kroz oči u biće onog drugog. Prepoznavanje.
Usne im se spojiše snažno. Istraživali su jedno drugo jezikom, ispijali jedno drugo zagrljeni kao urasli jedno u drugo. Disanje sve teže i glasnije. Kad ju je poklopio svojim tijelom zastenjala je od želje, a međunožje otvori kako bi osjetila njegov ukrućen ud. Ni trena se usne nisu odvajale, ni trena istraga nije prekidana. Pritiskao ju je kao da će je zgnječiti, upirao je snažno kao da ulazi u nju čvrsto držeći njenu guzu. Obgrlila ga je nogama visoko dižući zdjelicu i trljala se o njegov. Željela ga je u sebi, duboko u sebi. Željela ga je usisati poput hobotnice i ne pustiti više. Skliznuli su s kreveta na pod još uvijek spojenih usana, prikopčani, kao srasli. Njegove su ruke sad gnječile njene grudi, a one su pod njegovim rukama bile sve željnije. Ljubio joj je vrat kojeg je u sladostrasti zabacivši glavu, potpuno izložila poljupcima. Vrelina se iz međunožja razlijevala po njoj i činilo joj se da će nestati u toj vrelini, da će se rastočiti po podu i nestati. Nestajala je. Umirala i ponovo se rađala željna ponovog umiranja.
I bio bi to seks za anale da su skinuli hlače.

IskricaWeblog, 07.07.2011. u 22:18

Uredi zapis

26.10.2014. u 22:31   |   Komentari: 31   |   Dodaj komentar

Udri žestoko ! Još žešće !

Ja tu ne vidim pomoći..

daj mi čokoladu, pa ću i za tebe raditi !

:P čokoladu mogu i sam pojesti :P

Izdajico !

Propis je tu. Al kakva korist od njega !? Ma tko li je ovo sastavljao , da mi je znati !

i, onda..Huuuraaaa! 3x

Kad se male ruke slože, sve se može, sve se može, a to znači da smo jači...

e, djeco moja..borba nikada neće prestati..

Uredi zapis

25.10.2014. u 22:14   |   Komentari: 20   |   Dodaj komentar

nemoj mi, majke ti pisat da si iz Zagreba ak me pitaš jel idem vanka :P

kaj je to ?

vanka

kao izaći van?

ja kad idem van, onda i izađem van !
ne ka van, ili van ka, nego van van..zaistač :D

Uredi zapis

24.10.2014. u 20:09   |   Komentari: 37   |   Dodaj komentar