stigmatizirana..

odeeee

Uredi zapis

22.10.2014. u 21:00   |   Editirano: 22.10.2014. u 22:09   |   Komentari: 92   |   Dodaj komentar

majoneza na kruhu

Link

laku noć :)

Uredi zapis

21.10.2014. u 23:32   |   Komentari: 2   |   Dodaj komentar

sramota hrvatskog boksa

Na Evropskom juniorskom prvenstvu, u Domu sportova u Zagrebu, jedan je mladi boksač nezadovoljan odlukom suca, istoga je nokautirao i tukao na podu ringa. Izbio mu 2 zuba. Eto, to smo mi Hrvati.

http://www.youtube.com/watch?v=qLE77n4h4-g

toliko o odgoju mladih i sportaša u lijepoj našoj.

Uredi zapis

21.10.2014. u 11:02   |   Komentari: 55   |   Dodaj komentar

proba..

Uredi zapis

19.10.2014. u 11:22   |   Komentari: 62   |   Dodaj komentar

Anere ovog sajta

hm..

Uredi zapis

18.10.2014. u 14:00   |   Editirano: 18.10.2014. u 15:48   |   Komentari: 48   |   Dodaj komentar

nova guma je na kotaču..prijevoz invalidu osiguran

zapravo, ne mogu opisati osjećaj zahvalnosti za evidentno pokazanu nesebičnost,
niti za brzinu i način djelovanja.
Rijetko sam u reali sretala takve ljude. Drago mi je da i među nama na blogu jesam.

Uredi zapis

16.10.2014. u 16:35   |   Komentari: 16   |   Dodaj komentar

sve me strah

Napisati nekaj ..
Tema dana je ljubaf ,
A meni je pukla guma!
I nemam rezervnu.
Sluzba 94 ne odgovara na poziv :(
Nemam ni onaj jebeni sprej.
Yrecom, nije vruce..sladoled bu taman za jedno sat vremena dok dodem doma. Fakat mrzim ovakve situacije. Kaj je interesantno, jutros sam u polis troskova na sljedecoj placi pribrojila vulkanizera. Jednostavno, vise ne stignem na sve i o svemu .mislit nit vodit racuna. I da, opako me cijeli dan svrbil desni dlan. Vise me ne svrbi. To je ok.

Uredi zapis

15.10.2014. u 18:19   |   Komentari: 55   |   Dodaj komentar

želim ti da se zaljubiš

u mene, naravno :)

Uredi zapis

14.10.2014. u 17:16   |   Komentari: 43   |   Dodaj komentar

zaštopana kanalizacija i ljubavno pismo u korelaciji.

Ako nekom nije poznato, a mislim da je već svima poznato, imam problem puknute kanalizacijske cijevi više od godine. Kad imam love, nemrem nać majstore, a kad bi majstori kakti našli vremena rasturiti moj dnevni boravak pod kojim puknuta cijev leži, ja više nemam lovu za skeširat. I tak, jednom mjesečno imam poplavu i zovem vodoinstalatere da odštopaju. Za 300 kunića. Bez fiskalnog, ofkors. Već sam to pribrojila u režije. Zovem uvijek istog odčepljivača odvoda. I nije mr. Muscullo.
Jutros poplavilo. Zovem cijeli dan. Mrtav. Nit pisma nit razglednice. Guglam. Zovem prvi broj hitnih intervencija.
"Dobar dan! Anerak pri telefonu. Imam problem. Blablabla..
"O, bok ljubavi moja stara !" čujem i ne vjerujem kaj čujem
"Jebate, pa jučer smo skup u prvi razred išli "
-vrtim film, nemrem spokopčati, ko bi me se sjećal nakon toliko vremena i to odmah na prvu, nakon izgovorenog imena i prezimena. i dok gruntam, šutim. A s druge strane linije riječi samo teku i teku.
"Znaš, još uvijek imam ljubavno pismo koje sam ti pisao..zapravo..moj stari ga čuva..smatra to vrhuncem mojeg literarnog izražavanja i emotivnost...blablabla"

prekinem ga, jer nemrem se sjetiti.." oprostite, možda ste me s nekim zamijenili ?".. jebate..koji neugodnjak..

"ajd ne njajke..pa to sam ja, Tom !"

Aaaajoj :D Sjetim se. Hiperaktivan dječarac. Nemoguć. Ili svemoguć.

Uglavnom, sutra bu došel odštopati.
Možda donese i ono ljubavno pismo pisano mi, a nikad poslano, koje čuva njegov stari.
Baš bi ga voljela pročitati :)

Uredi zapis

13.10.2014. u 20:18   |   Editirano: 13.10.2014. u 20:20   |   Komentari: 63   |   Dodaj komentar

fakat..ono..neee

dođe mi da se napijem ko zemlja.

i plazim ko zmija.

da se zavučem u mišju rupu.

da nestanem.

ko pizdin dim, jbte

Uredi zapis

12.10.2014. u 22:49   |   Komentari: 33   |   Dodaj komentar

pitbulovi su suludi psi, ili ih takva fama prati..kaže neslagoljivi ( I_disagree )evo jedne pitbulice
nije suluda.

pas je onakav kako ga odgojiš..

btw..ja bi pucala u čovjeka koji koji brani krvoločnog psa, a onda i u pesa.

prije 12 godina jedan je njemački ovčar ugrizao mog osmogodišnjeg sina. Za unutrašnju stranu bedra. Zapravo je zubima zakačio preponu i dio skrotuma.
Vlasnik je ubio psa. Na cesti.

Uredi zapis

11.10.2014. u 20:46   |   Editirano: 11.10.2014. u 20:57   |   Komentari: 48   |   Dodaj komentar

bok !

kaj ima ?
kak ste kaj ?

Uredi zapis

09.10.2014. u 22:46   |   Komentari: 24   |   Dodaj komentar

odjebite s pizdarijama !od na posel..

a vi ponovite gradivo :P

Uredi zapis

07.10.2014. u 10:47   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

evo, eteerniis ..ako ti se da čitati..

c/p
U zadnjih pet godina suvremeno društvo je iznjedrilo novi tip lovca na žene - takozvanog Pick-Up Artist-a. Iako se ovaj trend počeo stvarati još prije dvadesetak godina, u posljednjih pet godina je doživio svoj procvat. Pick-Up Artist je muškarac-lovac koji žene promatra kao plijen. Cilj mu je osvajanje i seks ili održavanje kratkoročne veze koja se temelji na igri zavođenja i dominacije.
Oko ovog novog suvremenog muškog identiteta razvila se cijela filozofija. Postoje treninzi i tečajevi za postajanje Pick-Up Artist-om. Vjerovali ili ne, na tečajevima se preporučuje da muškarac u prvih mjesec dana "treninga" priđe oko dvjesto žena kako bi se navikao na odbijanje i kako bi žene počeo promatrati kao određenu vrstu, populaciju, a ne kao osobe. Među Pick-Up Artist-ima ima dosta ženomrzaca koji uživaju u povrjeđivanju žena, iako neki od njih njeguju i drugačije stilove u kojima je unutarnja igra važnija od vanjske. Iz njihove perspektive, to je muška verzija self-helpa koja služi podizanju muškog samopouzdanja.
(autor: janardana, nadam se da mi neće zamjeriti)
Eteerniis je započeo, (pa sve krenulo k remetincu), a ja ću, ne iz wikipedije , nit iz brošure NLP-a, nego iz proživljenog, opisati doživljaj jednog pick up artista.
Ono što je etea zanimalo u gore navedenom janardaninom citatu jest.:“ Moje pitanje je: da li je taj tip rezerviran samo za muškarce..nekako mi se čini da ima i dosta žena koje su usvojili ovaj "iznjedrak" suvremenog društva...Zakaj bi dekadencija bila rezervirana samo za jedan spol?“
Možda će odgovor pronaći sam.
Možda su ključne riječi: neprilagođenost, frustracija natprosječno inteligentne osobe izuzetno niske emocionalne i još niže socijalne inteligencije.
Janardaninom tekstu bih dodala karakteristiku pick up artista koja ih razlikuje od klasičnih zavodnika zvanih „don huan“ ili žigolo, svejedno, a to je korištenje postavki neuro-lingvstičkog programiranja. Dakle, prepoznavanja obrazaca ponašanja „lovine“ kako bi postigli svoj cilj, odnosno, vješta manipulacija obrascima ponašanja „lovine“.
Također, slažem se s eteom, da je to oblik sociopatije.
Skopirat ću neke svoje komentare s eteerniisovog bloga, jer bit će mi natuknice.
Cilj mu je osvajanje i seks ili održavanje kratkoročne veze koja se temelji na igri zavođenja i dominacije (c/p janardana). Cilj je postići moć i potpunu kontrolu lovine. To je osoba koja treba osjećati moć. Postiže ju prepoznavnjem neuro-lingvističkog programa lovine . Što je lovinu teže uloviti to je osjećaj moći jači kao i zadovoljstvo. Dakle, smatram da pick up artist nije samo ženomrzac, nego i psihopata, odnosno sociopata.
Ovdje se ne radi SAMO o tretiranju suprotnog spola kao objekt i potrošnu robu (kom.etee.), već o igri moći i kontroli lovine seksom i namjerno izazvanim i podržavanim emocijama (prepoznavanje i korištenje programa). Kad postigne cilj, seks i emotivno vezanje lovine, ista više nije zanimljiva u seksualnom smislu, odnosno, prepoznavanjem emocija, lovina postaje osoba, oslabljena, odnosno pobjeđena. Igra moći i nacimavanje traje, sve dok se lovina ne oporavi, a umjetnik napuhanog samopouzdanja primjenjuje isti princip na drugu, treću ili tko zna koju lovinu. Znaju biti toliko opsjednuti nekom lovinom, koja im je na neki način impresivna, da čitanje neuro-lingvističkog programa lovine potraje godinu-dvije, samo u svrhu točnog i učinkovitog postizanja cilja od prve. Bez greške. Razvoj ženinih emocija izazivaju namjerno (dakle, ovisno o njenom programu), bez namjere razvoja jednakog emocionalnog odgovora.
Nakon napuštanja lovine, ako ista ne prekine svaku komunikaciju, podržava se emocionalna zainteresiranost lovine samo zbog osjećaja nadmoći. Ne zbog žaljenja.
Dakle, etee nije suštinski moment tretiranje žene kao objekta, nego kao lovine, odnosno, vrste nad kojom će imati moć (osveta ženama zbog njihove „moći“ koju im većina muškaraca pripisuje..sistem..nije meni pimpek gospodar..iako mi se na tebe diže..neću više..zaljubljena si..slaba na svaku moju glupost i bedastoću..dakle, glupa si, jer ja tobom manipuliram..poševim te i sva si happy..napišem ti sms-om belj i sva si happy, odbijem seks..cendraš..ti mi u biti ne trebaš..ni jedna žena mi ne treba..da moram nekome polagati račune..ne želim nikome nedostajati..pa onda preokret-nije da ne mislim na tebe, al ne znam kaj bi ti napisal osim kak si kaj..pa onda opetpreokret-rađe drkam).
„uglavnom se potrude emotivno vezati ženu..dakle..nije to ono fak frendšip..dolazak na poziv kad oboje imaju vremena..tu je uložen silni trud u komunikaciju, najčešće virtualnu. Fizički su kontakti vrlo rijetki, različitim razlozima opravdavani, koji najčešće zvuče objektivno, al kad se susreti dogode, onda su gotovo savršeni..tak da žena ne želi prekid.., ANERAK , 03.10.2014. u 19:46 ,
„Ane , ne jebe tebe samo tipkovnica nego i shvaćanje pročitanog, nemoj se srdit....:P“ kaže eteerniis , dana 03.10.2014. u 19:34
Ne ne jebe mene shvaćanje pročitanog. Možda si ti samo površno prošao kroz značenje od janardane napisanog. Pa sam si eto dala truda pojasniti malo pick up artiste.
I slažem se da ta vrsta dekadencije nije rezervirana samo za muškarce.

Don huan i pick up artiste imaju sličosti, ali su i vrlo različiti. Don huan ne poriče osobnost "plijena" i nakon sitosti nestaje bez traga. Ali da, češće su oba tipa ženomrsci ili čak mizanropi, i u pravilu su narcisoidni.
I fakat su svojevrsni umjetnici.
*Rex..oni ne tretiraju ženu kao objekt, nego kao subjekt. Subjekt nad kojim će imati moć. U tome je razlika naspram klasičnih ženomrzaca. Ali slažem se da je to ponašanje psihopata ili sociopata, da ne proturječim etee-u. Uglavom nisu empatični, često ne mogu a neki ni ne žele razumijeti posljedice svojih akcija.
NLP je program samopomoći. Pick up artisti je zloporabljaju ili koriste (kak uzmeš) da bi sebi pomogli , a na štetu žene i ne osjećaju krivnju, jer..ono..sama si je kriva kaj si je to dozvolila :P

Učiti druge ljude da bilo koga tretiraju kao objekt je nemoralno,i bolesno kaže REXTOR 03.10.2014. u 19:35 , i ja nemam kaj dodati. Amerika je zemlja velika..demokratska i liberalna, kažu.
Rekoh, stvar je puno kompleksija i ruši sve dosadašnje postavke međuodnosa spolova. Ljubavni krah u ranom dječaštvu ili takva nekakva nebuloza je samo floskula. Povrede su nastale daleko ranije u djetinjstvu, a nešto je i genetika kriva, nešto odgoj, nešto socijalno okruženje u fazi formiranja ličnosti.
I završila bum citatom komentara:
„ljudsko se društvo odavno urušilo i urušava se svakim danom...Psihopatija, kako je ti zoveš (već sam ti reko da se danas to zove sociopatija...:P) bu postala nekaj sasvim normalno kak stvari stoje...Sociopatija ne samo da nema sankcija, nego se i potiče..eto i na ovaj način..Eto biznisa: trener za pick up art..Idem patentirat dok me neko nije pretekao...Uz sve te silne life coatch spodobe, čudi me da nema i takvih u našoj prelijepoj..Ili možda ima?
eteerniis 03.10.2014. u 19:39 „

Ima ete
http://www.klinfo.hr/modules/mod_dogadjanja/data/primjena_nlp-a_u_terapijsk
om_radu.pdf

Uredi zapis

03.10.2014. u 23:05   |   Komentari: 121   |   Dodaj komentar

bok, društvo..

et mene u dronjcima ..

jbga..zbanali su bibu..pa je odlučila ne produživat premijum, nego bu se služila ovim nickom.

Uredi zapis

02.10.2014. u 16:19   |   Komentari: 43   |   Dodaj komentar