guzlije prknovcici i otkrivanje seksualiteta

Koji komad budaletine.
Supak i slus.

Haaha, mmmdaca palamudi o majcinskom outkrivanju seksualnosti kceri. boze mili nakaradnistva
Majke ne trebaju imati nikakve veze sa s eksualnoscu svojje djece jer je upravo seksualnost ina autinomna
sfera nuzna za separaciju.
Jel to znak emancipacije?

Mama, gle kako si slikam prdaru da bi guzlije prknovici mogli lijepiti pi netu.

nu me, mama kako sam seksualno osvijestena!
ili majka pita: guzlija, sine, jesi nasao kakvu kapitalnu guzicu. deder pokazi taji da bude ponosan.

oooo otuznih li nakaradinih nadnakarada.

i onda ti reci da

Uredi zapis

29.08.2015. u 23:43   |   Komentari: 36   |   Dodaj komentar

majkomila

Istina, ovdje je bilo drkadjija svih vrsta, ali ovakvog. otuznjaka kao cvorovica bilo nije. ili
ako je i bilo, nije bilo ocito ovako tupavoglupavp jadno pa n
e primijetih.
Rijetko navratim, ali kad i navratim prvo sto me zasamara je necija guzica. No, dobro reci ce putnik namjernik, guzica ko guzica. no, nije to g ko g nego to je G kao osoba, a ti jadni curetci koji se cere iza osobe guzice sy onako.
usput tamo. I tako ta budaletina svakodnevno svoju opsesiju u manirai kakvog parkerovog junaka servira na blog, mesecini cak s ponosom.
e, sad svi vi, ili ne primijetih, ni prc ni mrc ni mu ni be. mene ste rascetvorili kad sam opravdani pisala
o nevidjenoj netoleranciji tzv ugrozenih manjinskih skupina prema vecini koja ne smije nista jer sve u tom ludilu politicke
korektnosti ispada diskriminacija, a ovog bahatog opsesivnog fetisistu na guzice nista.
a, ako cemo pravo, veceg i glupljeg seksista i sovinista ovdje nije bilo.

ajd, reci ce putnik namjernik, preskoci. pa ne mogu jer te ovaj zasamara utegnutom zenskom guzicom odmah namah.
reci ce putnik zlobnik pa rex pise. e, pa on pise,PISE, a ovo balavo otuzno te prisuli sudjelivati u svojoj
svakodnenoj bolestini. ma nije ni bolest, bolest ima bar opaku snagu, pvo je samo
tupavi, jadni, eksplicitni guzoljubc koji ce, skup sa svima vamia, kmecatti o pravima jadnih pedera i lezbi, ali ovaj svakodnevn seksizam ne smeta.
Fuj!


Hej, neduhoviti tupane. koji si uzeo nik jednog od najduhovitijih likova filma, ako me guzice tih curetaka koje su suvremeno robljezahvaljujuci takvima kao ti zabije u oci cim otvorim blogprijavljujem i trazim ban.i

Imas bratemili i drugih nacina, kopiraj glupi tekst iz hutarnjeg lista ili slobodanove dalmacije pa ispod njega guzice u tajicama. issss.

Uredi zapis

29.08.2015. u 8:19   |   Editirano: 29.08.2015. u 9:13   |   Komentari: 44   |   Dodaj komentar

stajerec?

citam i majkemijanje, nije mi drago sto vegovniji rodica " vonja".
volim neka odnosi traju kako bog zapovijeda: blokovska tj.blogovska podjela
mi cist draga.
vegovnija, klajnevegovnija, stiksolina, mmmdaca, kreloslav, rodica
s jedne strane
Onda nizozemski korpus i unpa zona
i nas nekoliko s druge.
Meni to herclih.

Uredi zapis

24.08.2015. u 17:17   |   Komentari: 36   |   Dodaj komentar

umro los pjevac ,dobar pjesnik i solidni sansonjer Arsenije

Spokoj mu dusi kao bilo kojem drugom covjeku.
Kao pjesnik je bio solidan, ali kao pjevac katastrofa.

Kao covjek hmmm. Vjerojatno svojim bliskim ljudima dobar, ali
covjek s takvom politickom moci za vrijeme Sugoslavije dok mu kolega Vukov
biva hapsen ni rijeci politicke kritike, a rezim totalitaran, vec dobiva Titove nagrade.

Za vrijeme Tudmana dobiva i njegovo priznanje i u njegovo vrijeme pise i sklada o totalitarizmu i strahu.

Vrlo znakovito. Za vrijeme Suge ni mrve kritike.

Prije otprilike godinu dana izjavljuje da je Sugoslavija bila " dobra nasoj djeci" i to
za neki Bg medij, a ja ga pitam je li dobra bila maloj Sevo
koju je UDBA ubila?

Je li Suga bila dobra njegovoj kolegici, sansonijerki Ladi Kos koja
je deset kopalja iznad njega po svemu, ali za Ladu nema mjesta ni za vrijeme Suge ni za
vrijem ove RH kojom jos uvijek udbasija vlada.

Zar nije mogao pokoju dobru reci za kolegicu?

Naravno da je mogao, ali nije.

Krleza se bar tu i tamo zalozio kod diktatorcine Tita za neke ljude.

Arsenije nije.

I zato, dobar pjesnik, sansonjer osrednji, ali prisutan i potican od svih vlasti.

Lada i njen otac koji je mucki ubijen na Bleiburgu, proglasen ustasom i to lazno, izvrni pjesnici, a ona i izvrsna pjevavica, skladateljica, akademski glazbeno obrazovana, ali nema za nju medijskog prostora. Nema nagrada politicke elite. Nema jer
je " pogresno" dijete. I njoj nije bilo lijepo u Sugi kao ni mnogima od nas.

To cmizdrenje o jednom dobrosnalazecem u svakom pol sustavu i teska kritika ako netko ne suscmidri mi gadljiva.
Ne mislim pritom jedino na ovo mjesto, vec kompletne medije.

On je za mene malo senzibilnija verzija rezimskog miljenika.

A, vi koji se busate znanjem i slusanjem sansona kroz primitivnu
i malogradansku metaforu za hoh generaciju iz doba diktature, smijesni ste.

Nemate vi pojma sto je sansona, ako niste upoznati s radom Lade Kos.
Tocka!

Uredi zapis

19.08.2015. u 0:17   |   Editirano: 19.08.2015. u 7:02   |   Komentari: 18   |   Dodaj komentar

Svjedoci vremena

Naviru sjećanja. Nerijetko bolna. I proživljavanje iznova tih olovnih vremena. Rat završi kad se stavlja melem na ranu, a ne solna kiselina. Tih solnih kiselina bilo je devedesetih na tone. Od svih onih sramotnih izjava i poteza dijela hrvatskih političara
koji su nakon 93. htjeli fabricirati golu istinu ( Mesić, Pusić, poslije Josipović, Pupovac i dr,)pa sve do izjava tipa "slučajne države" ili da je u rat išla "sirotinja i neobrazovani ljudi".

Ne treba meni večerašnji dokumentarac kad sam bila svjedokom stvaranja tzv SAO Krajine. U zbornici u kojoj sam radila daleko prije nego je izglasana samostalnost RH i u kojoj sam bila jedina Hrvatica slušala sam neskrivene, jasno i glasno rečene stavove i planove o velikoj Srbiji i to čak na školskim sjednicama. Bila sam svjedokom Raškovićevih i Šešeljevih mitinga par kilometara od stana kao i svjedokom prijetnji telefonom, postavljanjem bombe u auto suca koji je također bio Hrvat do onog snajperskog hica koji se zabio u ulazna vrata par milimetara od glave mog sina kojeg sam nosila u naručju.

Sve je to bilo PRIJE deklaracije o neovisnosti.

Također sam svjedok masovnog naoružavanja paravojske tzv Krajine iz Srbije i svjedokom sam stopostotne uvjerenosti 99.9 posto tamošnjeg srpskog življa da veliku Srbiju treba ostvariti pod svaku cijenu.
A, što se tiče događaja iz 95. također imam informacije i to od nekoliko Srba s kojima sam komunicirala poslije putem FB da je zaista organiziran bijeg i to u njihovoj vlastitoj režiji kao posljednji argument protiv RH u cilju stvaranja argumentacije za podijeljenost krivnje. Čak mi je jedna draga osoba srpske nacionalnosti rekla da su joj prijetili ako ne ode. Ona ipak nije otišla, ništa joj se nije dogodilo i još dolje živi.

Toliko o tome.

Dakle, ponavljam iznova i iznova. Nakon smrti zločinca Tita, nakon zatvaranja financijske pipe zapadnjačkog svijeta, ex Ju je doslovno u bankrotu. Nikad zamrla težnja o Velikoj Srbiji pod krinkom unitarne YU sa srpskom dominacijom, a pod intelektualnom platformom javno objavljenom kao Memorandum SANU-a, aktivira se Miloševićevim ukidanjem ustavne odredbe SFRJ i ukida autonomnost pokrajina Kosovo i Vojvodine, I započinje tzv Jogurt revolucija koju karakterizira tzv događanje naroda,

Tim činom sam Milošević ruši Jugu. Tuđmana tad ni na vidiku nema. Toliko o argumentima bolje rečeno suludim lažima da je RH provocirala rat. Nakon toga mitinzi se sele u BIH i u RH.
U međuvremenu, a zahvaljujući Zapadu daje se podrška tom suludom planu za stvaranjem velike Srbije pod krinkom očuvanja Juge.

Srbi u Krajini (osim troje-četvero ljudi) tj u mjestu gdje sam tad živjela su otvoreno i NEUVIJENO i javno govorili o teme preda mnom. Nakon onog slučaja s pucanjem na mene i moju bebu rečeno mi je i to od strane kolegice iz škole da je bolje da odemo jer je plan da Hrvata tu ne treba biti.

I otišli smo.

Mislim da smo nas troje bili jedni od prvih neslužbenih progranika iz tzv SAO Krajine. Nikad niasm stigla, a poslije ni željela ostvariti išta od tog prograničkog statusa. Zahvaljujući tome moj posao koji sam zasnovala na neodređeno vrijeme u tzv Krajini nije se automatski nastavio i nisam imala nikakvu prednost pri zapošljavanju u slobodnom dijelu RH. I gle, čuda, ja na zavodu za zapošljavanje, među prvih deset prognanih u RH i otvoreno mjesto za moju struku i ja ne dobivam taj posao, već kolegica koja je srpske nacionalnosti iako je već imala posao i samo se selila s jednog na drugo mjesto. Da sam bar dobila njen posao, no nisam, već sam ćubila 5 g. na zavodu i radila povremene zamjene. Toliko o ugroženosti Srba u RH 90. i 91.

Naravno, ja ne zaboravljam oko 200 000 prognanih nesrba iz same RH i oko 700 000 izbjeglih iz BIH, mahom muslimana. A da ne govorim o ubijenim, zaklanim, masakriranim za vrijeme dok se nije dogodila Maslenica, pa Bljesak pa onda i Oluja.

Moja sreća se sastojala u činjenici da mi je majka radila u Njemačkoj i da sam se sa svojim malim djetetom mogla skloniti kod nje i financijski ne ovisiti o pomoći hrv države. U međuvremenu moj muž ima dužnosti u sanitetu, također ne ostvaruje odmah pravo na ponovno radno mjesto koje je imao na neodređeno radno vrijeme u tad već okupiranoj Krajini.

Što hoću reći. Sasvim slučajno smo preživjeli. Kad smo došli do barikade, samo zahvaljujući jednom čovjeku kojem je muž prije par dana spasio i uspješno izliječio konja i što smo rekli da ide u Bihać baš po nekakvu pošiljku lijekova, prošli smo i spasili se.
Liječnik, koji je isto bio jedan od nas desetak Hrvata koji smo mahom tamo došli iz Zagreba raditi jer im u tu zabit nije nitko htio doći je hladnokrvno ubijen.

I sad, kad slušam od ove odvratne Teršeličke ili Pupovca ili nekinh naših političara pa i blogera da je Hrvatska htjela rat dođe mi da pošizim. Srbija je počela rat kad nije bilo ni H od Hrvatske. Oni mi svaki put stave solnu kiselinu na ranu. Svaki put, svojim lažima.

Kad svakodnevno slušaš i to doslovno od 1988. kad smo se, ponavljam, zbog posla i nekog ljevičarskog entuzijazma, zaposlili tamo jer im nitko nije htio doći ( natječaj za posao mog supruga se doslovno ponavljao pet puta da im se nitko nije javio) velikosrpske planove i genocidnu retoriku prema Hrvatima i kad ti ju neskriveno govore u oči, onda je normalno poludjeti na ove mega laži srpskog političkog i medijskog kruga, ali i hrvatske NGO pa i vodeće političke scene o podijeljenoj krivnji za rat.

Rat je Srbija htjela s jednim jedinim ciljem: stvaranje velike Srbije i to im piše u Memorandumu i to je htjela od smrti zločinca Tita.

Tu istinu je hvala Bogu potvrdio Haški sud i u oslobađajućoj presudi generalima, ali je izrijekom rekao i ovaj posljednji sud u predmetu hrvatske tužbe za genocid i srpske protutužbe.

Dakle, ovo ispiranje mozga o podijeljenoj krivnji, ovo dvadesetogodišnje nasilje nad zemljom koja se branila, ova diabolika da se ispričavaš agresoru zato što te nije dotukao do kraja je zaista prevršilo svaku mjeru.

I zato: sve naše vojno redarstvene akcije su opravdane i vrhunski dobro izvedene s minimalnim brojem žrtava.

A Srbija u svojoj mitomaniji i logici da im se žrtve trebaju ispričati što nisu posve mirno položile vratove za klanje su vrhunac bezobrazne diabolike.

I zapamtite, da nije bilo mudrosti prvog i najvećeg predsjednika Tuđmana, da nije bio spreman za Oluju, da nije bilo genijalnog ministra Šuška i sporazuma Tuđman_Izetbegović i naših vitezova, Cazinska krajina bi bila deset puta veći genocid od srebreničkog.

Btw. mimohod je bio super. Govori i Milanovića i Leke sasvim u redu. Voljela bih da to nije isključivo u predizborne svrhe, ali čak i da jest, drago mi je što su rekli i kako su re

A predsjednica je bila brilijantna.

I sutra-KNIN i KNIN i SAMO KNIN!!!!!!

Za Babu naša najdraža pjesma : Bili cvitak!

Svim vitezovima sretan im njihov dan, a pogotovo onima u Savskoj 66. Bilo je divno što su naše stopostotne invalide mladi tenkisti onako pozdravili izvan protokola.

Valjda ih neće sankcionirati zbog toga.

Danas i sutra jedinstvena RH. Jedinstven hrvatski narod, ali i svi drugi koji vole ovu zemlju, a hvala Bogu ima ih.

Uredi zapis

05.08.2015. u 0:57   |   Editirano: 05.08.2015. u 1:01   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar

bljak

Nakon lex perkovica svaka akcija dorha je nevjerodostojna i kvit.
Gordan Malic je svjedocio kako su ga Bajic i Jusipovic doslovno
trazili da zajedno ruse HDZ.
I nikom nista.
Nego da malo priupitam:
Sto je s aferama rijecke IDS mafije o kojoj trubi Kain vec dulje vrijeme?
Dorh nije zainteresiran?
Sto je sa silnim aferama Mesica?
Sto je s aferama ZAMP, Zlatica, stanovi?
Sto je s aferama Zgubidanovog buraza o kojoj je nedavno
govorila Holica u Malicevom Svjedoku?
Sto je s Radmanovim hotelom?
Sto je sa silnim afreama ministara ove vlasti?
Sto je s Pupovcevim aferama o kojima u zadnje vrijeme govore
njegovi bivsi suradnici iz Srpskog vijeca?


Sto je s Jovanovicevim namjestanjem mjesta talasoterapiji?
Sto je S IMUNOLOSKIM?
KROACIOM OSIGURANJEM?

HA?
Nema nist. Rucice svezane?

Puj!
Bljak!
Gadljiva selektivna uloga da ti se zivot smuci.
Kako ih nije sram.
Misle da ne kuzimo.
Pljuc!
J

Uredi zapis

02.07.2015. u 23:10   |   Komentari: 30   |   Dodaj komentar

ćuran bio, ćuran ostao!

Dokazuje nešto što se implicira mojim prethodnim postom. Ono, nisi u pravu, a onda ponovi ono što sam napisala. Pa nisu se istarski svećenici –antifašisti probudili tek 45.

(Toliko je ćuran da mu moram objašnjavati zgodu istog prezimena katoličkog svećenika-antifašista i ovog današnjeg vanabe antifašista).

Djelovali su i prije, a da su igrali odlučujuću ulogu u vraćanju Istre, jesu. Ne zločinac Tito ili KPJ, već oni.
No, istina je za neke bolna. Ispiranje mozga koje je trajalo 70 god., a traje i sad pa je teško da ćuran evoluira.

„Hrvatski građanski antifašizam je uvjerljivo najstariji u Europi a nastao je početkom ’20-ih u Istri i Hrvatskom primorju kao otpor teroru talijanske fašističke iredente. Ovaj izvorni hrvatski građanski antifašizam utemeljili su hrvatski domoljubi iz narodnjačkog kruga koji nisu pripadali Komunističkoj partiji, koja se nakon poratnog preuzimanja vlasti u Istri i Hrvatskom primorju najžešće obračunavala s izvornim hrvatskim antifašistima smatrajući ih velikom političkom konkurencijom. Osobe koje su na poratnoj Međunarodnoj mirovnoj konferenciji odlučujuće utjecale na priključenje Istre Hrvatskoj i Jugoslaviji, bili su istarski svećenici antifašisti koje je potom terorizirao komunistički režim, a blaženi Miroslav Bulešić ubijen je na najsvirepiji način. Sve naznačeno je javno potpuno zatajivano u vrijeme komunističkog režima, a nakon 1990. usporavana su istraživanja i suočavanje javnosti s istinom“.

Gledala sam prijenos. Kolinda ih je pomela sve. Iako mi žao što nije spomenula ili ja nisam čula, istarski antifašizam koji nije bio komunistički u kojoj joj je sudjelovala obitelj. No, spomenula je i zločine nakon 45. A Milanović ponovo ne govori istinu tvrdeći da su samostalno pokrenuli ustanak. Tek 43. je ukinuta Kominterna i može se govoriti o nekoj samostalnosti. Činjenica jest da ih je boljela briga, da su surađivali s Hitlerom sve do napada Hitlera na SSSR.

Čemu fabricirati povijest?

Što im fali priznati, mi, komunisti, surađivali smo s Hitlerom, želja nam je bila isključivo ljubiti dupe Staljinu, a poslije smo sve lijepo umotali u ideološki celofan, posmaknuli sve izvorne antifašiste nakon 45. iz svojih redova, poubijali stotine tisuća Hrvata i stolovali 70 godina.


Živio istarski narodski antifašizam! I tamo bi se trebalo slaviti.

Uredi zapis

22.06.2015. u 12:27   |   Komentari: 9   |   Dodaj komentar

Milanović je zaslužan za prvi antifašistički pokret u HRvatskoj

Dva velika frenda i tvorca najkrvavijih ideologija Hitler i Staljin su prekinuli suradnju. Suradnja je nastala sporazum Molotov-Ribbentrop, kojim je postignut javni sporazum o nenapadanju i sporazum o podjeli interesnih sfera.

No, Hitler napada SSSR i gle vraga, "puče puška u Brezovici". Istinabog, nije pukla dobrih par mjeseci kad je Hitler napao staru Jugu. Čekalo se da "baćuška" iz Moskve da direktivu i dalo je i kao kod nas počeo antifašistički pokret.

Ne, nije.

Počela je prvenstveno komunistička borba za vlast. Jer, da je bio antifašistički, ne bi se surađivalo šakom i kapom s Hitlerom sve do napada na SSSR.

Svima jasno. Činjenice govore. No, kada bi usijane glave govorile iz činjeničkog, a ne ideološkog ćoška..

I tako od 1946. do danas.Svako malo se zaboravlja da je jedan od najvećih krvnika na svijetu Tito, kao poslušni učenik Kominterne surađivao s Hitlerom kao i vožd mu Staljin.

Ali, što je još gore, zaboravlja se gdje je zaista u RH nastao antifašistički pokret i tko je u njemu bio najaktivniji.

Prava činjenična istina je sljedeća.

Pravi i nepatvoreni antifašizam je nastao u Istri daleko prije "puče puška u šumi Brezovici" i to od strane katoličkih svećenika tzv "Zbor svećenika sv. Pavla za Istru”, među njima poznati Božo Milanović i još njih 48, što svećenika što prohrvatskih uglednika.

I zato ne dam na Milanovića.

Božu!

I zato, što to danas slavimo?

Činjenicu da su komunisti prestali surađivati s nacistima.

Ništa više ni ništa manje.

Što bi u konačnici bilo dobro da nisu iznjedrili još gori crveni nacizam nakon 1946. kojeg nikad nisu priznali, a kamoli se pokajali, a kamoli kaznili.


A..još jedna laž koja se stalno provlači..

Tko je prodao Istru Talijanima?Rapall ugovor, 12. studenoga 1920. između kraljevine SHS i kraljevine Italije.

Provjerljivo skros.

Uredi zapis

22.06.2015. u 9:10   |   Editirano: 22.06.2015. u 9:12   |   Komentari: 26   |   Dodaj komentar

moje zlato dugonogo

kažem vam to je obiteljski


tetka s 5 banki-danas baš iz dućana:)))Uredi zapis

15.06.2015. u 23:22   |   Editirano: 15.06.2015. u 23:27   |   Komentari: 60   |   Dodaj komentar

valjenissimarija!

Nu pogrde rodice sto se koci.
Od svih selfija meni najbolja kupaonica.
Custa, skladna, dobra keramika, frotirno nesto
na polici.
lipo..
skros.
a rodica ko rodica.
nabila se na stule i slikaj vamo tamo.

ja povecala i vidila brte kako se sva uznojila.
bureci pod pazuhima.
Bome kad selfiji nisu bili ni u povojima ja stavila skicno nest
na blog, a rodice opleti po mom sellfiju ( tad se to zvalo samoslik)
te nu joj ganjka, te nu carapice joj se usikle u noge.
a vegovnija oplela po mojim nozama i odmah
stavila svoje dorske stupice kamo vire iz kade.

popljuvasse me skros na skros.

u tom dodje mmka pa opleti smirivanjem mene dok one
pljuju moj samoslik.
Tad joj nadjenuse ime nizozemski korpus.
Vidim da se satrala umirujuc pasemku dok ju
vegovnija pljuje.

onda se jave ostali i svi po mai. Nitko da oplete po vegovniji
koja pljuje JM i Mai kad god stave samoslik.

I takoc.

Rodica nogata. To nam u obiteljskoj crti.

ali...kupaonica..

ahhhhh..

ajme kad ona onaj vegovnijin kocak uredi...

te rodica nogata, te centar grada, te scikla te
samoslici..

Ocel vegovniju u dom dok je dohranjuje.
Ko ce li ga znat..

Nego mai i JM iako su komunjare mozete vi naprdjivat sto hocete, ali
to su jako lijepe zene.
a sudeci po slikama iz mladosti nijedna im nije
ni do koljena.
moja rodejana je zgodna zena, ali nije lijepa. prije bi se
reklo zanimljiva. ima prsonaliti.
zlocest.

Uredi zapis

15.06.2015. u 18:57   |   Komentari: 44   |   Dodaj komentar

ahm

Bogme, kulturniji ove godine na prajdu. nema
vukovara na cirilici, ali ima konotacija na satore.
ali, vjerujem da im se omaklo politiziranje.

oni su za demokratsko pljuvanje neistomisljenika jer
sto ces neistomisljeniku vec ga pljunuti u ime postivanja razlicitosti.
ali, samo se nasa razlicitost pika.
Citam komente na lijevim portalima i bogme
su i njima dopizdili.

boze, povlastene kaste.

jel ima koji gej koji je npr. hrvatski dragovoljac DR?
Ili se, gle cuda, gejevi radaju u samo jednoj politickoj opciji?
Cim se rodi odmah titovku na glavu i u HNS?
Onu pod cijom cizmom su kazneno gonjeni i zatvarani.

Boze, lakrdije.
Sad osim vladinih pankera, vladinih NGO imamo i vladine gejeve.

Ministarstvo istine ce voditi Ostoja Rankovic.
On je u prajdu u ime jednakijih i slobode osim sto
nu se omakne zatvaranje zdravih ljudi u umobolnicu.

Jao meni Slobodanova dalmacija ostade bez dezulovica, a i bez
tomica.

Mozda zbilja postane Slobodna Dalmacija.
Od Orjune i njene agende.

Uredi zapis

13.06.2015. u 23:45   |   Editirano: 13.06.2015. u 23:55   |   Komentari: 5   |   Dodaj komentar

indiskretni blam crvene burzoazije

Stalno mislim da su dotakli dno dna, no
skidam kapu za apsu
rde ove groteskne vlasti.

Vec sam pisala da nigdje nevladine udruge ne prozivaju
oporbu za promasaje pozicije tj vlade osim u RH. nakon
onog drzavnog pankera u savskoj pa drzavne alternative
tipa o frljica evo najveceg BISERA!

Vlada trZi potpisivanje peticije za svoje zakonske prijedloge kao da je
aktivisticka udruga, a ne izvrsna vlast koja ima omjer snaga u saboru za donijeti sve sto
im se sprdne.
Oni su toliko bahati da mr sram koliko ispadaju otuzno glupi.

vlada za svoje odluke koje idu totalnoj privatizaciji
zdravstva nudi peticiju zdravstvo za sve.

cak su im se i neki ulizicki mediji danas smijali.

jos gluplja im je hajka prema karamarku i to
id oznasa i zlocinca manolica.
Sef ozne i praotac udbasije pljuje karamarka
za udbastvo, a istovremeno neovisni portali
vrve iskazima udbasa da je karamarko bio u iperaciji
Trs pracen, i naravno nema dosje.

kad mesic i manolic nekog pljuju znam da je taj
covjek skroz ok i sad bas kao i Pesorda u potpunosti
vjerujem karamarku jer ovima je ocito stao na zulj
sa spominjanjem lustracije.
Sadasnji papa je pripadnik teologije oslobodjenja
i kao da mi to ne znamo.
Meni njegove izjave nisu iznenadjenje.
Ali nije posao religija da se prilagodjavaju neoliberalnim
novatorijama. vec da cuvaju vjersku antropologiju.
u dogmi je njena vrijednost jer dogma u ovom
rasulu je spas. relativizam je ionako izmisljotina
bahatog zapadnjackog svijeta.
no,neka proba..meni ne smeta..

ali vise cijenim duhovne poglavare koji nece
zbog medijskog imidza traziti od amisa da postane
Panker.

Boze mili ovi crveni fasisti po medijima prisvojili "ljubav", govor ljubavi, a
s toliko mrznje se obracunavaju s neistomisljenicima da je to
zastrasujuce.

to vam je sliccno kad ovaj nas manniti slova kmeci
nad ne znam cim tamo negdje, ali pred nosom mu
se otvaraju uzasi zataskavanja zlocina i. to ga ne dira. aa
sigurna sam da sloba za sebe misli da je progresivni
ljevicar i pun ljubavi.

To vam je taj shizoidni apsurd koji je mogucc samo u rh.
najveci ubojice se priglasavaju antifasistima,a
mrzitelji domoljubnog i tradicijskog alternativcima
i progresivcima.
Uzas!

Uredi zapis

11.06.2015. u 23:25   |   Komentari: 9   |   Dodaj komentar

indiskretni blam crvene burzoazije

Stalno mislim da su dotakli dno dna, no
skidam kapu za apsu
rde ove groteskne vlasti.

Vec sam pisala da nigdje nevladine udruge ne prozivaju
oporbu za promasaje pozicije tj vlade osim u RH. nakon
onog drzavnog pankera u savskoj pa drzavne alternative
tipa o frljica evo najveceg BISERA!

Vlada trZi potpisivanje peticije za svoje zakonske prijedloge kao da je
aktivisticka udruga, a ne izvrsna vlast koja ima omjer snaga u saboru za donijeti sve sto
im se sprdne.
Oni su toliko bahati da mr sram koliko ispadaju otuzno glupi.

vlada za svoje odluke koje idu totalnoj privatizaciji
zdravstva nudi peticiju zdravstvo za sve.

cak su im se i neki ulizicki mediji danas smijali.

jos gluplja im je hajka prema karamarku i to
id oznasa i zlocinca manolica.
Sef ozne i praotac udbasije pljuje karamarka
za udbastvo, a istovremeno neovisni portali
vrve iskazima udbasa da je karamarko bio u iperaciji
Trs pracen, i naravno nema dosje.

kad mesic i manolic nekog pljuju znam da je taj
covjek skroz ok i sad bas kao i Pesorda u potpunosti
vjerujem karamarku jer ovima je ocito stao na zulj
sa spominjanjem lustracije.
Sadasnji papa je pripadnik teologije oslobodjenja
i kao da mi to ne znamo.
Meni njegove izjave nisu iznenadjenje.
Ali nije posao religija da se prilagodjavaju neoliberalnim
novatorijama. vec da cuvaju vjersku antropologiju.
u dogmi je njena vrijednost jer dogma u ovom
rasulu je spas. relativizam je ionako izmisljotina
bahatog zapadnjackog svijeta.
no,neka proba..meni ne smeta..

ali vise cijenim duhovne poglavare koji nece
zbog medijskog imidza traziti od amisa da postane
Panker.

Boze mili ovi crveni fasisti po medijima prisvojili "ljubav", govor ljubavi, a
s toliko mrznje se obracunavaju s neistomisljenicima da je to
zastrasujuce.

to vam je sliccno kad ovaj nas manniti slova kmeci
nad ne znam cim tamo negdje, ali pred nosom mu
se otvaraju uzasi zataskavanja zlocina i. to ga ne dira. aa
sigurna sam da sloba za sebe misli da je progresivni
ljevicar i pun ljubavi.

To vam je taj shizoidni apsurd koji je mogucc samo u rh.
najveci ubojice se priglasavaju antifasistima,a
mrzitelji domoljubnog i tradicijskog alternativcima
i progresivcima.
Uzas!

Uredi zapis

11.06.2015. u 23:20   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

zvizdan

Pogledat cu matanicev film. sigurno. i drago mi je da je osvojio
nagradu. Ali, biti toliko bahat pa se od desetak pozitivnih kritika
nadje jedna koja problematizira tematiku i to vrlo
duhovito kao sto radi raspudic pa pizditi je totalno bez veze.
i jos k tome cp komentare kao sto je cinio onaj u jutarnjem.

Totalno glupo.

matanic je napravio navodno film o "zabranjenoj ljubavi" izmedju
hrvata i srpkinje obilato pljujuci RH kao netolerantnu
kaljuzu bez kontekstualuziranja svega sto je RH
zadesilo.
ma, njegovo pravo kao autora. no onda nek se suzdrzi konteksta univerzalnig
iz prizme pojedinacnog.

No, on to nije napravio, vec kao i frljic koristi odredjene paradigme koje
su legitimne, ali ih ima potrebu politicki objasniti i potvrditi
svoju politicku korektnost.

no, nadam se da ce netko snimiti film o poslhednjem pokusaju
Obrane totalitarnog rezima kroz pricu o uzasu koji je pretrpjela
obitelj krmpotic prije svjedocenja u minhenu.
kladim se da bi nagrada u ovoj kategoriji pala takodjer.

ili, evo tema za matanica kad vec voli o univerzalnom, ali s druge
strane..o velikom srcu hrv covjeka..
prica o vukovarki koja je visekratno silovana od srbina koji
je aboliran i normalno ga susrece svaki dan.
i o njenoj velicini i boli i nepravdi i cinjenici da se niti
osvecuje niti mrzi..

ha? sto mislite.
Ta zena postoji i zivi i njih tisuce..

Ali, tko bi se sjetio?
Tko bi to platio?

Mozda jednog dana.
Filnovi o te dvije teme bi pobrali sve nagrade, ako
ih ikada itko snimi jer toga nigdje u svijetu nema.
Takvog naroda kao sto je hrvatski koji oprosti sto
nitko drugi oprostio ne bi.

Uredi zapis

02.06.2015. u 17:17   |   Editirano: 02.06.2015. u 17:19   |   Komentari: 31   |   Dodaj komentar

bas mi zao

Sto su mnogi zivot i zdravlje dali i obranili nas
od srbocetnika i zlocinacke JNA. da bi ih sad ove bloske tuke
pljuvale.
Pljuc!
Zamislite kad bi mogli naplatiti ratnu stetu porusene zemlje
mogli bi vratiti cjelokupni dug i jos bi ostalo


ali nece se, vev se opstruirala tuzba za genocid od strane ove
vlasti i bivseg predsjednika yusipovica.
ova vlast je totalno unistila RH. Pocevsi od lex perkovica
cije su izravne i neizravne stete za ulaganje nemjerljive pa
do sramote kod izrucivanja udbasa i neiskoristavanja eu.

o kradjama cemo valjda cuti kad odu s vlasti.
neki tvrde da se samo na predstecajnim nagodbama mrknulo
vise nego sto je sanader mrknuo.

ova vlast je unazadila RH za puno godina. i vrijednosno i ekonomski.

to je posljednja vlast u eu koja stiti bivsi total rezim
i posljednja koja hvali simbole diktature.I sad im branitelji krivi sto ostali nemaju. Umjesto da krive
sebe.
jedina smo zemlja koja vise uplacuje u eu fondove nego ihpivlaci.

Uredi zapis

01.06.2015. u 15:58   |   Editirano: 01.06.2015. u 15:59   |   Komentari: 30   |   Dodaj komentar