auuu, zajebani ovi smartfoni

kazem vam, pripazite.
muskarci nisu za multitasking, ne.

samo to.

Uredi zapis

13.04.2014. u 21:01   |   Komentari: 61   |   Dodaj komentar

jesam, da!

i kriva i tužna.
kriva što sam pristupila otvoreno, dobronamjerno, opušteno.. što sam mislila da sada znam i očito se previše opustila. kriva što sam mislila da sam naučila. očito je da nisam i da će biti još životnih lekcija.
tužna..jesam. i žao mi je što svoju tugu ne mogu odtugovati na svoj način, u miru i dostojanstveno. žao mi je što ne mogu svoje želje za njega napisati na neku papirnu lađicu i poslati niz rijeku, žao mi je što ne mogu zaboraviti ono lijepo istovremeno s onim što je bilo ružno. žao mi je što se povređujemo, što si nanosimo štetu, ne samo jedno drugome, nego i ljudima koji nemaju nikakve veze s nama. žao mi je što nisam nikad napisala ništa o lijepim stvarima ovdje, što sam pisala samo o problemima. žao mi je što zbog toga izgleda kao da medalja ima samo jednu stranu. rekla sam već, štošta mi je žao. ali s time se mogu nositi. tuga resetira, tuga te prisli na razmišljanje, na vrijednosti koje cijeniš, pomogne ti da shvatiš tko ili što ti je važno u životu. tuga je tu zato da se sistem vrijednosti nanovo uspostavi.

žao mi je što smo se izgubili kao ljudi...ali ako već mi ne znamo i ne možemo drugačije, život će poravnati "krive drine". vjerujem u to.
eto, idem napravit papirnatu lađicu..i ispisati je..pa neka preko Soče ode u Svijet.

Uredi zapis

12.04.2014. u 20:12   |   Editirano: 12.04.2014. u 20:13   |   Komentari: 8   |   Dodaj komentar

ima cyber pravo..

sisu na blog!

(pička i kurac...to je za na nos, usta..ili kam već, na blogu je to nepoćudno, to je silovanje bloga!)
eto, zapis se pretvorio u nešto drugo. žuljaju nas, izgleda, neki komentari.
stavljam kao podsjetnik svima.

otići..ispuniti im želju? dobro razmisli, jer tek ćeš sad imati probleme u realnom životu. dok god su problemi ovdje, nije nikakav problem. visoki standardi ponašanja vrijede, ali samo za druge. oni mogu raditi sve što požele i u trenutku zaboraviti što su oni radili drugima. dok god žrtva pristaje biti žrtva i ne uzvrati istom mjerom tu mira nema. samo vječiti krug. šarmiranje, slatkorječivost, medeni tjedni..nakon čega slijedi maltretiranje, traženje defekta (da bi svoje dobro sakrili) nepovjerenje (jer sami rade iz leđa nečuvene stvari)..kad konačno pukneš i odjebeš slijede optužbe na tvoj raćun. ti nemaš strpljenja, ti ne vjeruješ, ti si bolestan i za psihijatriju. kad se makneš slijedi proganjanje, prijetnje, manipuliranja svim mogućim podacima koje su sakupljali o tebi. osobne iz života, intimne iz odnosa, iz kompa, mobitela koji su ti prekopavali svakodnevnoli. prijetnje da će te prijaviti policiji zbog jointa. nema veze što oni imaju kartoteke na policiji, što su izgubili posao zbog zloupotreba droga, što nemaju ništa u životu jer su totalni luzeri i s godinama samo postaju još veći. ako im pokažeš strah, pritisnut će samo jače. ako im pokažeš suosjećaj, samo će te još jače manipulirati. ako im pokažeš dostojanstvo i respekt, samo će te još više ponižavati. jer njihova zavist je jača od njih. znaju da su ništa, znaju da znaju samo uništavati i pričati samo dopadljive priče koje nikada neće znati uskladiti sa svojim djelima. ako se u nekom trenutku i suoče sami sa sobom, to je samo zato što im je prebolna činjenica da su pročitani i ostavljeni u svojoj kaljuži i svojim vlastitim sranjima koja njima samima ne smrde. ali se svojski potrude povući u nju svakoga tko im se nađe na putu. i kandidata nikad ne manjka. kao ni dobričina koji nasjednu na njihove limanice. i krug se nastavlja. od kozmičke ljubavi do kozmičke mržnje u mjesec dana. normalno inteligentnom čovjeku stvari ne štimaju odmah, ali se trudi razumjeti, opravdati, pokušava vjerovati. kad zaboli, kad svakodnevno piješ hektolitre kamilice da smiriš bol u želucu..kad shvatiš uzorak, možeš samo, ružno je reći, poželjeti da nađe novu žrtvu i ostavi te na miru. i to se dogodi, prije ili kasnije.
strpljenja samo..i drži se!

Uredi zapis

12.04.2014. u 12:45   |   Editirano: 12.04.2014. u 14:01   |   Komentari: 91   |   Dodaj komentar

sanjarenja o stvarnosti

Sanjati, sanjariti..Klik! predstavljati si. izmišljati. Klik! Otvoriti oči. Široko zatvoriti oči i imati sve tu. Kreirati. Živjeti fantaziju. Jer je realnost dosadna. Nema nemira, prikrivenog erotizma. Jesmo li izsanjani ili sanjamo? Ostvarujemo svoje snove. Ni jedni snovi nisu samo snovi. Ljudi su takvi kakvim ih želimo vidjeti. Zavij ih u roza i pod noge će ti prostrjeti roza tepihom. Gledaj na njih kao na orke, istrelit će ti koplje u oko. Zamisliš da si Don Žuan i u tebe se svi zaljubljuju, uključujući i sestre na psihijatriji.
Jel tako bolje? Ima li smisla uvjeravati da živiš fikciju, kad ti realiti tako obojena bolja, življa? Zanemariš pritom jutarnja buđenja koja su još uvijek siva.
S jednom razlikom, ti znaš kako, čime i kojim alatima ih možeš obojiti.
Znaš, ali ništa ne poduzimaš. Ne jedeš, ne spavaš, ne živiš..ne voliš..jer, sanjarenja nam oduzimaju toliko vremena da za sve ostalo vremena jednostavno..nema.

Uredi zapis

11.04.2014. u 14:23   |   Editirano: 11.04.2014. u 14:26   |   Komentari: 23   |   Dodaj komentar

.

Uredi zapis

10.04.2014. u 23:16   |   Komentari: 14   |   Dodaj komentar

blagoslovljevljene bile

" Neke žene vole samo sinove, druge pak samo svoje muževe. Zato što žena odmah osjeti muškarca kojem ženska usta zevežu brkove. sve žene uvijek privlače isti muškarci, kao što i bježe od istih. Kao što na zemlji postoje krajevi gdje psi nikad ne zalaju. Tako su neki muškarci triput voljeni. Najprije kao sinovi, zatim kao muževi, a na kraju kao očevi. Dok drugi, oni koje njihove majke nisu voljele, ne vole ne svoje žene, ne svoje kćeri. Svoju nevinost ostavljaju cigankama.
Neka su blagoslovljene, jer nema veće milosti od darivanja tom nenahranjenom i nevoljenom mladiću komad ženskog kruha. Tako izgubite nevinost vi, koji niste i nećete biti nikad voljeni. Vjerni ćete biti ženama koje ne volite i koje neće morati s vama spavati. Zato ćete na vjeke tražiti djevicu"

na žalost, ne znam izvor. Pavić ili Dučić?

Uredi zapis

09.04.2014. u 12:32   |   Komentari: 16   |   Dodaj komentar

Priča o..

Na Veliki Petak, navodno su mučili i na kraju razapeli nekoga tko je, navodno, umro zbog (radi) ljubavi. Isto tako o njemu već tisućama godina kruže različite priče da je mogao vodu promijeniti u vino, da je s dvije ribe i dva kruha nahranio mnoštvo ljudi, navodno, da je hodao po vodi..Ti vjeruješ u te priče?
Da, vjerujem!
I sama sam sve to mogla. I znam da više neću moći. Jer čuda se ne događaju svaki dan, niti bilo kome. A ne bi bilo ni pošteno da se nekome čudo dvaput dogodi. Jer postoje oni, kojma se to nikad nije dogodilo.
Osim toga, tko bi pristao da se ga muči i razapinje dvaput?
Na kraju krajeva, ionako je već ušao u Kraljevstvo Nebesko.


..i tako..funk you:)

Link

Uredi zapis

08.04.2014. u 11:58   |   Editirano: 08.04.2014. u 12:08   |   Komentari: 46   |   Dodaj komentar

evo, jedna jako jakooo seksi pjesmica :)

Link

i slikica..

Uredi zapis

05.04.2014. u 22:31   |   Editirano: 05.04.2014. u 23:08   |   Komentari: 0   |   Dodaj komentar

zašto?

..jer je ona lijepa, seksi, inteligentna, obožavana, u svakom trenutku zna se poslužiti pravom kretnjom - savršena. O njenim emocijama ne znamo ništa. O njenim tamnim dubinama, o njenom karakteru, o njenim slabostima, jer one nisu važne za ono čemu ona trenutno služi. Tako je savršena da je tip pokraj nje, u trenutku kastriran njenim vrlinama. Kriva je jer je previše mila, previše lijepa, previše seksi, da bi ju zaista voljeli. Sa savršenstvom se ne možeš ljubiti. Jer je predaleko, jer frustrira, jer krči njegov penis. Savršenstvo moraš rastrgati, poniziti, uništiti. pokoriti..na koljena. I onda ga silovati /što se iskazalo za pravilnu tvrdnju, u nastavku igre/.
Zato.

ovo je staro ko greh,a aktualno. opet.

Uredi zapis

05.04.2014. u 19:17   |   Komentari: 18

nisam dugo..:)

Link

think it over.
aj, da probam :)

Uredi zapis

05.04.2014. u 13:51   |   Komentari: 29   |   Dodaj komentar

hitna intervencija!!!! tj, molba

molila bih članove crvotočine..da se suzdrže od iznošenja bilo kakvih informacija iz crvotočine bilo kome, bilo kada, bilo gdje..naročito o erockim fotografijama korisnika i korisnica (ako ćemo bit pošteni, za sada imamo samo dva lijepa kukija i jedne prekrasne sise..) kao i informacije tko je koga, kad i u kojoj pozi..a i o budućim namjerama oko tih škakljivosti..sopratutto s kojom namjerom !!!

suzdržite se, plis ;)

Link

na objede odgovaram sam sa : njenje njeeee..nje

Uredi zapis

13.03.2014. u 11:42   |   Editirano: 13.03.2014. u 11:49   |   Komentari: 23   |   Dodaj komentar

skuhajte si kamomiluuu

ger je opet tu, navodno sam odbanana.
da vidimo..:)

tenkju veri mač mister Delaney, and mister Admine :P
i hvala svima vama koji ste pokazali prave vrline i vrijednosti danas.
zbog vas sam voljela ovo mjesto.

Link

Uredi zapis

12.03.2014. u 19:08   |   Editirano: 12.03.2014. u 19:33   |   Komentari: 27   |   Dodaj komentar

test test

oooooooooooooooooooooooooh!
sam da se probam protegnut malo po blogu :)

Uredi zapis

12.03.2014. u 13:00   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

ma, raspizd blog.

ma koji vam je kurac svima?!!
neš ti informacija..
iskra je bolesnicima uvijek bila zanimljiva ravno zbog informacija o nekome.
bilo kakva, bilo šta, sve je to "služilo" bolesnicima.
i sad kad ih imaju - e tek je sad jeba.
jer ne znaju šta bi sad s tim.

ljudima uvijek treba dati što žele.
većina nema pojma što želi kad nešto želi.


što vas jebe? horny?
ma daj, frustrirani starkelja kojeg nitko ne voli.
pa dođe, udari po leđima da ga neki k primjeti.
o jebote, takvih se bojite?
reci mu BU i spizdit će u mišju rupu.

(i samo da vam kažem, tamo ne psujem)

Uredi zapis

11.03.2014. u 18:15   |   Komentari: 77   |   Dodaj komentar