malo da se naluknem na brzaka

:)



i linkić:

Link

vidim, danas se duboko promišlja smisao života. Nema tog :)
življenje je smisao..roll and go..pa kak bude :)

jeste li ikad krenuli sa pitanjem...kakva bi ta "moja" osoba trebala biti kojoj
bih ja odgovarao/la :)

Uredi zapis

26.09.2015. u 12:21   |   Komentari: 6   |   Dodaj komentar

STRES za neke bome opasna posljedica blogiranja



http://www.krenizdravo.rtl.hr/ljepota/njega-kose-i-frizure/sijeda-kosa-sto-
ju-uzrokuje-i-kako-ju-sprijeciti



A ja danas ovakoc:

Uredi zapis

16.09.2015. u 15:25   |   Komentari: 9   |   Dodaj komentar

Dobro jutro

Uredi zapis

14.09.2015. u 10:20   |   Komentari: 1   |   Dodaj komentar

pa bem ti takav život

Jutros u šetnji sretnemo novu samojedicu iz susjedne zgrade, Miku...bitch onooo za šape oblizat, man! Princeza samo takva...a miriše baš baš slasno..gleda me onak s visoka k'o što mi inače gledamo pa još malo više..a ja jado jadni...za mene nema više, braco, sex&drugs&rock&roll..

Em sam djedica (makar, da se razmemo, nitko mi ne daje više od 5 let, tak dobro se još držim), em su mi oko pimpača nekaj štucali i sad nejde pa nejde..em me boli dupe još kaj su mi nekaj i tam reckali i pickali..

Em više nema nikakvih poslastica...niš! Kužite..nema suhih repova, uški, onih bonkača
sa sirom (mljac), vele da to ima nekaj kanc..kancerog..nekaj takvoga u sebi..mogu dobit
riblje ulje (pfuuuuj) i jogurt ponekad..ma daj me nemoj..pa nisam mačka..jogurt..pffffff..

A rock&roll..zaboravi, man...ostala mi šapa između rešetki pred ulazom kad sam htio kao i obično preskočit..veli Stara: picek, ostario si, nemaš force i elasticit..nekaj takvog..ja sam sam zapamtil „nisi više k'o Mick Jagger“..no dobro, je da me i desni zadnji kuk zeza ponekad..

Uglavnom, budem još malo poživel..(a znam da su već mislili kak buju me se rešile) hihihii..Jučer su se svi strčali oko mene, mazili me i plakali..ebga, i meni suze krenule kad sam čul kaj pripovedaju...

A morti su cmizdrili kaj nova hrana nekakva spešl (mogu vam reć da je zečetina, famozna, miriši na čoksu kaj mi Mala poskrivečki nekad davala a znali smo da se to ne radi, a izgleda ko čokopops) ) košta k'o svetog Petra kajgana..(ne znam kaj to znači, mojih jajc više ionak nema)...e pa daaa...zato sam ja plakal..ode bome i memorija..A sjećam se visokih šuma i snjega k'o u priči i psećih zaprega i jurnjave i sobova..ne znam otkud mi to, rodil sam se u Velkoj Gorici..

Eto :)

Uredi zapis

02.09.2015. u 9:49   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar

U pauzi do nastavka sage

Ovo vama baš i nije nešt' zanimljivo..to ja samo malo nekaj dumam, za sebe..

Čemu se ja još divim na ovom svijetu...ma ne baš divim, al' eto, odajem priznanje da me nasmijava...

Sjećate se kako je nekad bilo zgodno dječacima koji baš nisu bili za knjige, učenje, lektire i te stvarčice..karijeru odnosno posao potražiti u redovima vojske ili policije...bilo je to profitabilno i sasvim sigurno doživotno osiguranje radnog mjesta ako su imalo bili fizički u mogućnosti. Kako je danas ne znam, obzirom da su uvelike nastupile promjene u zahtjevima tih službi, a i nije moguće računati na baš miran život i beneficije kad se svijet zaratio na svim stranama, izvjesni su odlasci na ratišta u inozemstvo ili obuzdavanje sve češćih prosvjeda na domaćem terenu, dok su obvezne postrojbe smanjene brojčano. Ali u bivšim mirnodopskim razdobljima, više-manje lagodan krušac i fantastična životna filozofija, sa vrlo malo odgovornosti. Promoćurno.

Što hoću reći: divim se ljudima koji su svoju nesposobnost za više, nezainteresiranost, lijenost, manjak volje, više-manje podmirene svakodnevne financijske potrebe, izbjegavanje obaveza i odgovornosti...uspjeli pretvoriti upravo u to - „novu“ životnu filozofiju.

I tad su iz nerada i sjedenja na klupi, „dubokoumnog“ promišljanja „života“,započinjanja i nezavršavanja stotine „ideja“ i poslova, površnog praćenja i nestručnog djelomičnog usvajanja raznoraznih religijskih i duhovnih (malo Castanede, malo Crowleya, dvije pročitane upanišade, forum o ayurvedi, tarot Astro-kluba i pinkicu uvida u vikinške legende, zera Tollea..sve nabacano no ne i interdisciplinarno promišljano), prehrambenih (vegetarijanci , al' kaj..za večere su fini čvarci), političkih (malo Malthusa i malo Zeitgeista, pa SF-a) i inih inačica iz različitih dijelova svijeta, slijedeći razne samoprozvane nevalidirane new age autoritete i populističke napise... prilagodili taj okoliš svojoj lijenoj osobi, sebe uvjerili da su dosegli nirvanu, da je to to i da su, takvi nedosljedni, neprikosnoveni stručnjaci i za dijeliti svoje „spoznaje i učenja“.

Ako se našao neki akolit (a to bar danas nije problem, masa je nesretnih i nezadovoljnih ljudi koji jedva čekaju da im netko izvana ili „odozgo“ kaže kako treba raditi da bi bili sretni), ili poneka nevina mlađahna dušica kojoj se osim predavanja „life coacha“ može uvaliti i kitica (il' bar špricnut)..još ako se financijski nešto ušićarilo, kud ćeš bolje.

Dakle, svaka čast. Promoćurnosti.
No, neka takvi ostanu daleko od mog svemira.
I mog pvt-a!!
:)))))))

Uredi zapis

01.09.2015. u 13:34   |   Komentari: 31   |   Dodaj komentar

selo malo

Gani se svom težinom od 57 kila baci u svoju udobnu zapovjedničku fotelju i njen glasan smijeh zaori komandnim mostom..Grleno i cijelim tijelom smijala se da su joj suze tekle..
Sva sreća da nikog nije bilo pa time niti začuđenih pogleda posade..to bi joj donekle naudilo i autoritetu ...hahahahha...nije lako upravljati dvadesetoricom iskusnih svemirskih znalaca, letača, inženjera, androidom i opasnom jedinicom boraca za specijalne namjene.
Trebalo je zadržati dostojanstvo, smirenost i ozbiljnost i pri susretima sa stranim delegacijama Dubokog svemira ma kako god oni izgledali neobično..piškili s vrha glave il' nosili smrtonosne bacače plazme u pandžama...ili raznoraznim domaćim umišljenim politikantima, trgovcima, prekupcima i pregovaračima na dugim rutama do Galaksije 19.

A sad..ma sve vrit..nemre se prestat cerekati..

Ne da je Zagreb, ne da je Prva Ujedinjena Europska Kupola, ne da je Zemlja, naš sunčev sistem niti galaksija,
neee...Svemir je malo selooooo ...

Pred tri sata, dok su ulazili na dock stanice iznad rodnog joj grada.. razmišljala je da li da uopće silazi do grada sa broda...samo su trebali tri cilindra antimaterije, preuzeti četiri putnika i popuniti zalihe sa nešto svježih hardcore namirnica za goste...(i za nju original Franck ciglice ..nema, još uvijek, bolje kave za ujutro..il' je to bila sam nostalgija, hjoj..jbg)...to će sve dečki i Andi5 pokupiti. Doma ionak nije nikog bilo: njezin On upravo izvještava Visoki savjet o svom posjetu i uspostavljenim diplomatskim odnosima sa novootkrivenom rasom na planetu Z20114..Sinoć su se malo slatko „igrali“ u holou pred spavanje..(pa kaj sad, do viđenja i godišnjeg je još deset dana, treba to 'zdržat); mala je na predavanjima i obuci (uh, ponos je preplavi..mamina maza dokapetanica novog Zvjezdonosca 5)...

I tak se spustila na stanicu..malo prolunjala trgovinama pa na kapučino sa starom frendicom Moirom Zelenokosom u njenom kafiću; nisu se vidjele skoro 11 mjeseci...pa su izmijenile novosti, poljupce i tračeve naravno. Moira se razočarala u ljubavi..(khm, po deveti puta ove godine: Đuro Torex je previše slinio plavo, a šuškalo se i da ima uspjeha sa svojom sex-poezijom na raznim planetama i da to kiticom koristi punom parom, znate kaj mislim)..i logirala se na intergalaktički dating site..Iskricu.

I sad..


-----------------------------------------------------------
To be continued

Uredi zapis

31.08.2015. u 15:58   |   Komentari: 7   |   Dodaj komentar

..ajmo malo zakurit...

neće linkovima..pa ide pejst :)

..kišna noć..rominja lagano, a iznad asfalta leluja maglica nakon dnevne vrućine..11 će za koju minutu..
Zvoniš..4 puta kratko. Nervozan si..na zvuk otvaranja vlažnim dlanom guraš ulazna vrata..teška i debela pa ona lagana u hodniku..
lijevo je lift, stepenice..ne, ideš pravo..niz 6 stepenica do sandučića iz kojih vire računi, reklame, časopisi..kroz pokrajnja vrata prema dvorištu dopire svjetlucanje kapi oko ulične svjetiljke..
Polukružni okret u lijevo...mrak..zgusnut i vruć. Ponor..ne znaš što te tamo čeka..snaga?..nesnaga?..užitak..? drevni demoni?
Zakoračiš..niz prvu stepenicu ..prema dolje..u grotlo..Čuješ krv kako ti šumi u ušima..srce kako ti udarcima bježi iz grudiju..laganu mučninu oko ošita..
..pitaš se..srijeda je, bih li trebao ovdje biti..sada ..ovdje..ali ne bježiš ..
Senzor pali svjetlo na tvoj drugi korak...Aaahh..nema sjenki, nema zla..tišina.. :)
...
..da, tiho je..Silaziš lagano..nosnice ti drhte..lelujava struja podrumskog zraka ih draška..neobično, ali ne odbojno..
U dnu stepeništa tvoj posljednji korak odjekne, iznenađujuće..
Osjećaš kako ti se ježe dlačice na potiljku..ali sve je mekanih linija, nema mračnih zakutaka..
..desno u dnu blistava tamno smeđa vrata..ne, ne tamo..tamo se spava..bezgrešno ..
Lijevo..kreni lijevo
par koraka
pa opet lijevo..
Svjetlost svijeće drhturavo pleše...na ležaju sjedi žena duge kovrčave kose..crna haljina..crne cipele..proviruje crna čipka
grudnjaka na bijeloj glatkoj podlozi netom umivene kože...
..senzor ne registrira više pokrete..svjetlost se gasi..samo njene ruke na odsjaju trepere dok ih uzdiže prema tebi..
..priđi..
Njene usne čekaju ..gledaš..hipnotiziran..dok ih licka i grize..dok se suzdržava u nestrpljenju..kojim otkopčava remen na tvojim hlačama..
...
..nestrpljiva..gotovo kidajući ..dok ti spušta hlače prema dolje..grubo..hitro
I tada obliže usne .povuče ti noktima lagano ispod košulje..sve od tvojih prsa
do ruba slipa..približi lice tvom titravom trbuhu..i duuuboko udahne tvoj miris...
Pa izdahne i vruć dah osjetiš na uzbibalom kurcu..bradavice ti se napele..bole..
..ostaješ gol..
..stavlja ruku pod jaja..čvrsto, ne prejako..gnječi ih,, premješta..miješa..dok lagano
masira kažiprstom točno iza njih..a palcem korijen kurca..i rasteš i rasteš..i rasteš
brzo i nekontrolirano..kapljica se već stvorila na vršku
..dok ga obujmljuje usnama..i usrkuje...širom otvara oči ..gladna tvog mesa na jeziku..
i duboooko u grlu...
...
..tvog pulsirajućeg mesa ..kako joj puni usta i raste sveudilj..čvršći i tvrđi..
..ne dižući pogled, duboko ga guta..pjeni i vlaži..klizi usnama..O..
gore dolje gore dolje..zabacuješ glavu ..rukama u njenoj kosi..skupljaš je da joj
vidiš usne ..da vidiš kako ti kurac ulazi i izlazi iz vrućeg ..kako na njemu iskaču
vene ..kako njima juri krv..osjećaš joj grlo na glaviću..
..ostavlja ga da klizne gotovo van do kraja pa ga usiše natrag..do kraja..
obrazi joj drhte..pune se i prazne dok joj suza ne orosi trepavice..
..pa obliže samo glavić..lagano ga grickajući i stišćući dok ga od korijena
na gore čvrstim stiskom dlana drka ..da bi ga ponovno cijelog progutala..
pa opet ..i opet..pa ga liže odozdo..od korijena do vrška i natrag..pa odozgo..dok
ga savija objema rukama prema uznemirenim sisama..i objema rukama drka
s glavićem samo na usnama..
...
..i dok ga lagano drži na rubu usnica..nabreklih od sisanja..otkopčava haljinu..gumb po gumb..
..da vidiš mliječnobijele brijegove sisa..pa ih vadi nad grudnjak..bradavice propupale čupka..oreole crvene..
mijesi ih polako ..prinosi jednu drugoj..gladi ih dlanovima..pa tvojim kurcem..glatkim..koji ostavlja trag vlage na njima..
..stavljaš ga između njih dok mu vršak licka jezikom..a sisama ga obujmljuje ..čvrsto..sve brže..
..koljena ti klecaju..još malo..još malo..
..grabiš je rukama oko struka..naglo..čvrsto..nesnagom..milinom..okrećeš..
..ruke je zarila u naslon..zadižeš skute haljine..i zabljesne te..bjelina guzova..mekoća puti..


Uredi zapis

13.12.2013. u 9:55

Link

..ljubav :)

...sjedni, pričekaj, brzo ću..moram pod tuš iz ovih stopa, kakav naporan dan..

Šum vode dopre do njega dok je duboko uvlačio lelujavi miris vanilije..
sklopi oči i preda se...smiješak mu zaigra u kutovima usana.

..daj mi, molim te, donesi onaj veliki pink ručnik..suši se tam, zaboravila sam..

Pobrza prema kupaonici noseći podatan ružičasti ručnik i nesvjestno ga prinese
licu...daa..i to je ona..njena mekoća i miris..sve..sve mu to pripada..poklonila mu
je sebe, sve svoje. Baš njemu...srh istinske sreće prostruji mu venama..

Otvori vrata i nasloni se na dovratak..toplina pare i slatkoća zraka na tren mu zamagle
vid...Dopusti si duboko udahnuti i tiho lagano izdahnuti..nije ga primijetla..još.
Kroz zamagljene stijenke tuš kabine nazirao je njeno golo tijelo dok je pognute
glave i ruku naslonjenih na zid puštala da joj krupne kapi bubnjaju po zatiljku , vratu i lopaticama;
odbijajući se o napetu kožu i rasprskavajući se ritmično masirajući joj umorne mišiće ..

Osjeti kako mu se bilo ubrzava. Lagano dlanom posmakne mokra vrata kabine..
u susret mu pojuri njezino lice i iznenađen pogled sivih očiju kroz tamne
trepavice sa kojih zablistaju kapljice vode..i gotovo istog trena njene meke i tople usne
oćuti na svojima ..pa šapat

..ljubim te..

Nježno joj otme zapjenjenu ružičastu mrežicu za kupanje:

..pusti meni..

I prekrije je svu mirisnom pjenom iz koje su provirivale propupale bradavice, pupak,
bijelo rame koje je tako volio grickati, komadić oblog boka koji je volio držati rukom
u snu, djelić mekog trbuščića na koji je volio nasloniti glavu prije spavanja, meko
paperje na rubu trokutića, koljena koja je obožavao kad bi provirila ispod ruba suknje i
na koja mu se dizao odmah..

Pjena se ljubila s vodom, miješala i tekla niz to tijelo dok ga je milovao, prelazio
svakim milimetrom; duž vrata i ruku sve do dlanova i vršaka noktiju koje je volio
osjetiti na svojim bokovima i leđima dok bi ga privlačila bliže u njihovim satima strasti;
niz leđa na mekane njene guzove pod koje je volio zavući dlanove dok mu se otvarala;
niz bedra kojima ga je čvrsto stiskala kao divlja jahačica vjetra; po stražnjoj strani koljena
gdje ju je škakljao namjerno jer je tamo bila najškakljivija; do lijepih stopala sa tamnocrveno
nalakiranim noktima za koje je rekla da su odraz njene druge strane – neobuzdane i
vražje. Sprijeda niz grudi, taman velike-male za njegove šake, kao da su za njih oblikovane;
preko struka koji je mogao skroz obujmiti rukama kad bi je dizao na stol..preko mekog
trbuha, pa sve do tamnice i radosti života; vrućeg i slatkog procijepa želje..

Slušao je, sretan, kako tiho uzdiše i prede..
Slobodnom rukom polako skine svoju odjeću, zakorači u kabinu, klekne pred nju
i lagano joj licem razmakne drhtava bedra...

Link

Uredi zapis

28.08.2015. u 20:28   |   Editirano: 28.08.2015. u 20:51   |   Komentari: 15   |   Dodaj komentar

iz davnina

slika prva
..sjedimo u holu škole nas petnaestak curica, 13-14 godina..ja bucka, maleckaa, neprimjetna ..ulijeće frajer kroz glavna vrata i stepenicama prema zbornici dugim koracima..kosa valovita do ramena, sav u traperu, sajmonice..tko je to, tko je to.. žuborimo..kako je zgodan..isti Jim Morrison..psstt cure..čut će nas..ahhhhh..srca trepere, leptirići..pubertet u punoj navali...to je sin prof.Togitog..sve smo se zatreskale iste sekunde :)

i..odnio mi srce :)

slika druga

..pred kafićem, ljetna večer..godinu i nešto kasnije, dvije frendice i ja - propupala, izrasla, kile skinula, sise narasle..ono, kao na korzu šetnja gore dolje..smijuckanje, očijukanje..frajeri u grupicama..razgovaraju o gitarama, pick-upovima, albumima..
i..tu je..sin prof. Togitog..moje srce u peti..noge klecaju..začujem: Mim, dođi malo..uz Sina stoji frend
moje sestrične..priđem, frend me nešto pita o njoj, vidim to - ali gotovo da ne percipiram..odgovaram nešto
tiho no suvislo..e da vas upoznam..ovo je Buco..Buco, ovo je..ruka u ruci..omaglica..blablabla ok, moram ić - čekaju me frendice, bok, bok..i dok se okrećem čujem Ga: bome, cura ima potencijala..

slika treća

..dva mjeseca kasnije..ples u Domu...prišao mi je...i zaigrali smo igru Pigmaliona..
ja 15,5..on 20...:) sve me naučio...

slika četvrta
tri godine hodanja, poslije:

..čuj, ostavio sam ti ključ pod tepihom, ajd mi operi čarape, pls..budeš i skuhala hihihihi
..nemrem..idem s Tanjom i društvom s faxa na koncert..

Šutnja.

Uredi zapis

27.08.2015. u 13:41   |   Komentari: 26   |   Dodaj komentar

baš je bila slatkica

Uredi zapis

25.08.2015. u 14:57   |   Komentari: 14   |   Dodaj komentar

ne ližite žlicu svaki čas

..ak' ste u smjesu koju kuhate za džem dodavali alkohol...
:)

Uredi zapis

24.08.2015. u 19:56   |   Komentari: 4   |   Dodaj komentar

e curke..

tu mi nude dvojicu, po fotki su sasvim sasvim sasvim..fini :))
Westy1
oo_putnik

kad već ja ne trebam..probajte vi, ako niste..pa vidite :)

Uredi zapis

05.08.2015. u 17:52   |   Komentari: 3   |   Dodaj komentar

stajala je drhteći, do struka u vodi

..čvrsto držeći za ruku i gledajući tatu širom otvorenih očiju, upijajući, s povjerenjem, kako joj lagano govori..

- Sjeti se što ste učili u školi..tijelo je sastavljeno i od 70% vode..dio je prirode, priroda sama..
voda će tebe prepoznati, ono iskonsko svoje u tebi, tolerirati će prirodno taj dio na svoj uštrb..
lezi polako na leđa, na moju ruku..eto tako..opusti se, diši na nos, zatvori usta..umiri se..dlanovima miluj vodu
kao što ona miluje tvoje tijelo..Sad ću maknuti ruku..etogac..pusti, malo ti je ušlo u uši..to voda
uspostavlja prirodnu ravnotežu..volite se..voda i ti..:)

Uredi zapis

03.08.2015. u 13:36   |   Komentari: 9   |   Dodaj komentar

za rookies

dobrodošli :)
..mi smo vam malo već dekadentna masa, razmaženi,
mislimo da sve na ovom svijetu već znamo..(il' da smo pročitali na blogu hahaha)
hranimo se jedni drugima...
no ne bojte se..
treba nas malo razdrmati!!

a sad - Miranda warning:

1. You have the right to remain silent when questioned.
2. Anything you say or do may be used against you in a court of Blog.

:))))

Uredi zapis

16.07.2015. u 21:04   |   Komentari: 12   |   Dodaj komentar

zzznATE kaj...ajoj, sva sam se umazala slajom sad,,

,,bome i po sisama, ccccc ..a prstići ljepljivi..pipkovnicaa isto..hahahh
kaj sam štela reć...
e da..da se sad nekaj desi s moojom vezom..da se razvežem ..
pa da se vratim u potragu na Iskrici...ne bih kupovala dosjee ili gubila
vrijemmme na protipkavanje u istraživanju duša i tih svih kerefeka..
lijepo bih ovdje napisala nick i pitala javno

prvo mai..jel mu se diže il ne..(doduše..tu ostavljam odmak..morti mu se nije digo na nju)
a onda ...kolkoo mogu vidjet ovdje , ima još par blogerica koje su sve muškiće
već razbucale il čak potaracale..što isljeđivanjem, a što u naravi...
tak da..:))))))

najbolje ko moj frend - veli... Mim, nema tu više kruha..nego sačekuša..na nove nickove
dok su još naivne, dok se nisu snašle i prokužile fore i fazone
:))
ciaobao

Uredi zapis

08.07.2015. u 19:21   |   Komentari: 15   |   Dodaj komentar