Promijeni izgled:

      



Portia_Merchant

https://www.iskrica.com/profili/Portia_Merchant
ID: 867837

Žena, oko 46 godina, Zagreb i zagrebačka, Hrvatska, Rak.
Zadnji posjet 11.03.2017. 18:20


heteroseksualna
oko 55 kg
oko 165 cm
Boja očiju: Plava
Boja kose: Crvena
Izgled: OK, pazim da sam fit
Traži: osobu istih godina
Ovdje je jer: Nadam se da ću započeti dugotrajnu vezu



Opiši osobu koju želiš upoznati. Koje osobine su ti najprivlačnije?
zanimaju me visi muskarci mojih godina koji vole sport i sve vrste aktivnosti na otvorenom. i molim da me oni koji su nedavno prekinuli vezu/brak zaobilaze. isto tako bih voljela da me zaobidu muskarci koji vec s nekim izlaze ili imaju nekoga u planu, a samo zele provjeriti kakvo je ovdje stanje i tko je na ponudi. odgovaram na poruke pa ostalo saznaj osobno :)
 
Kako najčešće provodiš slobodno vrijeme? Sport? Hobi? Kako provodiš vikend?
uzivam u napornim fizickim aktivnostima na otvorenom (planinarenje, bicikliranje, trcanje, hodanje, rolanje, plivanje). trazim osobu koja to takoder voli jer mi je to ovisnost bez koje ne mogu, a ne zelim zanemariti svog partnera radi svog osobnog uzitka.
 
Postoji li još nešto što želiš reći, a ova pitanja nisu pokrila?
trazim muskarca koji moze prihvatiti iskrenu komunikaciju i otvorenost prema novim avanturama uz nepojmljivu neponovljivost i pustolovni duh bez granica ili ogranicavanja. voljela bih da mogu naci muskarca koji je karakterno jak i siguran u sebe, ako takav uopce igdje postoji neka mi se javi. zivot je prekratak da bismo zalili za propustenim. ne mogu odgovoriti na vise od par poruka dnevno pa se javite na portiamerchantvenice@gmail.com